Рогатин

Автор kart, Березень 03, 2012, 12:55:04

Попередня тема - Наступна тема

Vova.UA

Цитата: orest від Січень 01, 2024, 14:57:41Немає мовлення радіо Західний Полюс в Рогатині. Попрацювали 2 дня і досить. Доречі передавач стоїть на вежі по вулиці Мухи 1. Потім зроблю фото.
Дивне рішення тому, що це низ міста і антени стоять на середині вежі.
Мда, шкода що зекономили на висоті. Там на вершечку гарне місце для мовлення. В Стрию є подібна вежа і з неї ніхто не мовить...
https://www.google.com/maps/@49.4186978,24.6027407,3a,89.8y,185.2h,116.96t/data=!3m6!1e1!3m4!1s8eqrFws3LqjPe1h3K7czbw!2e0!7i13312!8i6656?authuser=0&entry=ttu
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

Цитата: orest від Січень 01, 2024, 14:57:41. Доречі передавач стоїть на вежі по вулиці Мухи 1. Потім зроблю фото.
це там де ОККО?
https://www.google.com/maps/place/OKKO/@49.4198591,24.5966008,1010m/data=!3m1!1e3!4m6!3m5!1s0x47307edc8f2fd3d9:0xc11806d88fb99535!8m2!3d49.4190073!4d24.6025786!16s%2Fg%2F1hc11xx26?entry=ttu
  •  

pati

Цитата: orest від Січень 01, 2024, 14:57:41Дивне рішення тому, що це низ міста і антени стоять на середині вежі.
Нічого дивного в тому немає, адже всласником (чи співласником) "Західного полюсу" є Олександр Бубен директор Прикарпаттяобленерго.

orest

https://fex.net/uk/s/apledyo
Вежа на Мухи 1( Там де зараз є Західний Полюс)

Так, вона знаходиться на проти ОККО. Адреса там де є сама вежа ніяк не відображалася тому я взяв ту, що напроти тобто там де ОККО.

admin

Додав, дякую. А яка спрямованність антен?

А фото вежі ТОВ ТРК "Захід" не буде?
  •  

pati

•  

admin

super, дякую.
А чому там антенна РПТДА ? щось мовило в ДМХ?
  •  
    Подякували за цей пост: orest

orest

Цитата: admin від Січень 02, 2024, 22:48:40super, дякую.
А чому там антенна РТПДА? щось мовило в ДМХ?
Це вежа тов,, Захід ТВ" з неї 12 твк мовив.

Вежа Захід ТВ знаходиться ща Адресою Петлюри 26. З неї за ліцензією мав мовити Західний Полюс
  •  

admin

це я знаю, але на фото РПТДА (звісно якісь не дуже але здається РПТДА ) і це означає ДМХ. Тому і питаю.
https://ukrtvr.org/retransrsrs
  •  

orest

Ааа..., тільки що зрозумів про що ви говорили.
Тоді де метрова антена для Захід ТВ? На  google street view який є з дороги ніякої метрової антени так само не видно. Тоді получається що Захід ТВ на 12 ТВК мовив з дмх антени? Метрова частота з дмх антени, таке може бути? Чи то я щось не розумію.
  •  

admin

Цитата: orest від Січень 02, 2024, 17:04:02https://fex.net/uk/s/apledyo
Вежа на Мухи 1( Там де зараз є Західний Полюс)
Так, вона знаходиться на проти ОККО. Адреса там де є сама вежа ніяк не відображалася тому я взяв ту, що напроти тобто там де ОККО.
https://www.google.com/maps/@49.4185938,24.600268,3a,48.3y,110.86h,105.67t/data=!3m6!1e1!3m4!1sHcLqAlV1ySYigDaKqURt9g!2e0!7i13312!8i6656?entry=ttu
  •  
    Подякували за цей пост: Roman3101

Roman3101

Цитата: orest від Січень 01, 2024, 14:57:41Немає мовлення радіо Західний Полюс в Рогатині. Попрацювали 2 дня і досить. Доречі передавач стоїть на вежі по вулиці Мухи 1. Потім зроблю фото.
Сьогодні 17 січня є мовлення на 97.5 FM з м.Рогатин радіо Західний Полюс.Прийом на відстані 85 км на погану трійку по п'яти бальній шкалі на муз.центр Sony(другий поверх будинку).Прийом на рівні землі приймачем Tecsun на погану двійку.Висновок-прийом станції на 97.5 став ще гіршим...
  •  

JLingz

Так я як мешканець Рогатинщини можу підтвердити що Зеонбудівські мультиплекси з Франківська Північну частину Рогатинської МТГ практично неохоплюють повністю через особливості рельєфу. Маю відзначити що через особливості рельфу низовинна центральна частина громади має хороше покриття з Івано-Франківська і частково з Бережан. Східна частина громади має 2 хороші вибори для прийому бо сигнал через близкість до Бережани посилюється і з Франківська хто не має перешкод ті теж мають як правило середній або слабкий сигнал але зате стабільний і постійний. Щодо північної частини громади різне кажуть місцеві але Цифру там мало провів лишень окремі принципові ентузіасти кому пощастило з рельєфом і хто залишив старі високопідняті антени ще з часів Аналогу ті мають як правило слабкий але стабільний цілодобовий сигнал з ІФ.Там десь більше 10-15 населених пунктів від того страждають. Щодо Бережан так є чудове охоплення телесигналом в східній частині Колишнього Рогатинського району. Щодо західної чатини Рогатинської громади інформації маю мало. Хто має рельєфні перешкоди з Франківського напрямку люди призвичаїли антени частіше це Полячки в напрямок Бережан і прийом досить хороший тих 200Вт достатньо щоб частково вирішити проблему. З франківських телеканалів там в МХ-5 є лише Галичина на 53 каналі. РАІ не має, 3-Студії, ТРК Вежа, 402-канал і Суспільного Івано-Франківськ теж не має хоча якби в Бурштині встановили (на місцеву телевишку яка має понад 70 метрів висоти) місцевий мулькомплекс проблема з місцевим мовленням була б для Рогатинщини вирішена бо 58 ТВК з Франківська далеко не всі мають змогу приймати я вже мовчу про 30 ТВК де є ті умовні 10ВТ потужності. Чому Бурштин бо дуже хороший сигнал був у РАІ коли вони мовили ще в Аналоговому мовленні - Рогатинщину вони тоді охопили були впевнено. Щодо Львова я особисто пробував приймати різними антенами у Східній частині Рогатинської громади то частково 22ТВК непогано проходив але сигнал дуже слабкий і не впевнений. МХ-7 який не так давно запустили є хорошою альтернативою сигнал потужний і з ІФ 5 ТВК і з Бережан 6 ТВК і з Львова 9 ТВК. Припускаю західна частина громади ще теж має хороший сигнал з Нового Роздолу на тому ж 9 ТВК.

admin

•  

JLingz

Я описав тенденцію більше сільських територій Рогатинської громади і їх окраїн - просто громада дуже велика за площею майже як колишній район. Щодо міста Рогатин я вневнений не доречно змінювати інфу яка там роками місцевими накопичувалась там справді все стабільно приймається те що є зараз в таблиці тому ті помітки там лишні. Дякую за розуміння))
  •  
    Подякували за цей пост: admin, orest