Так я як мешканець Рогатинщини можу підтвердити що Зеонбудівські мультиплекси з Франківська Північну частину Рогатинської МТГ практично неохоплюють повністю через особливості рельєфу. Маю відзначити що через особливості рельфу низовинна центральна частина громади має хороше покриття з Івано-Франківська і частково з Бережан. Східна частина громади має 2 хороші вибори для прийому бо сигнал через близкість до Бережани посилюється і з Франківська хто не має перешкод ті теж мають як правило середній або слабкий сигнал але зате стабільний і постійний. Щодо північної частини громади різне кажуть місцеві але Цифру там мало провів лишень окремі принципові ентузіасти кому пощастило з рельєфом і хто залишив старі високопідняті антени ще з часів Аналогу ті мають як правило слабкий але стабільний цілодобовий сигнал з ІФ.Там десь більше 10-15 населених пунктів від того страждають. Щодо Бережан так є чудове охоплення телесигналом в східній частині Колишнього Рогатинського району. Щодо західної чатини Рогатинської громади інформації маю мало. Хто має рельєфні перешкоди з Франківського напрямку люди призвичаїли антени частіше це Полячки в напрямок Бережан і прийом досить хороший тих 200Вт достатньо щоб частково вирішити проблему. З франківських телеканалів там в МХ-5 є лише Галичина на 53 каналі. РАІ не має, 3-Студії, ТРК Вежа, 402-канал і Суспільного Івано-Франківськ теж не має хоча якби в Бурштині встановили (на місцеву телевишку яка має понад 70 метрів висоти) місцевий мулькомплекс проблема з місцевим мовленням була б для Рогатинщини вирішена бо 58 ТВК з Франківська далеко не всі мають змогу приймати я вже мовчу про 30 ТВК де є ті умовні 10ВТ потужності. Чому Бурштин бо дуже хороший сигнал був у РАІ коли вони мовили ще в Аналоговому мовленні - Рогатинщину вони тоді охопили були впевнено. Щодо Львова я особисто пробував приймати різними антенами у Східній частині Рогатинської громади то частково 22ТВК непогано проходив але сигнал дуже слабкий і не впевнений. МХ-7 який не так давно запустили є хорошою альтернативою сигнал потужний і з ІФ 5 ТВК і з Бережан 6 ТВК і з Львова 9 ТВК. Припускаю західна частина громади ще теж має хороший сигнал з Нового Роздолу на тому ж 9 ТВК.