Виберіть стиль:

Автор Тема: ТЕТ [DVB-T2/супутник]  (Прочитано 26408 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kotenko.

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 121
  • -Отримані: 557
  • Повідомлень: 1798
  • Репутація: +598/-11
  • Розташування: Сербинівка, Полтавщина
  • Порохобот #1 на форумі:)
    • https://www.youtube.com/channel/UCO7TovW1pKQsgThq5TEttQw
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #45 : Грудень 02, 2016, 01:47:46 »
Вчора записав перехід на широкий формат:
http://www.dailymotion.com/video/x546knt
http://www.dailymotion.com/video/x546kg9
#наташанемішай

Відсутній Qolo

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 236
  • -Отримані: 697
  • Повідомлень: 1604
  • Репутація: +726/-18
  • Розташування: Dnipro
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #46 : Грудень 02, 2016, 02:19:21 »
интересно, в каком формате пойдет ночная врезка
таки в 4:3

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1412
  • -Отримані: 859
  • Повідомлень: 6543
  • Репутація: +1039/-8
    • Зорі
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #47 : Грудень 02, 2016, 14:15:46 »
А їм і не обов'язково переходити.

Відсутній vetal-rock

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 305
  • -Отримані: 265
  • Повідомлень: 418
  • Репутація: +267/-1
  • Розташування: Первомайськ
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #48 : Грудень 02, 2016, 16:43:33 »
Вчора записав перехід на широкий формат:
http://www.dailymotion.com/video/x546knt
http://www.dailymotion.com/video/x546kg9

kotenko, величезне дякую.

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 39
  • -Отримані: 310
  • Повідомлень: 2590
  • Репутація: +333/-32
  • Розташування: Рівне
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #49 : Грудень 02, 2016, 20:24:36 »
включив аналог шоб перевірити шо і як .... то ТЕТ розтянутий по екрану

Відсутній kotenko.

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 121
  • -Отримані: 557
  • Повідомлень: 1798
  • Репутація: +598/-11
  • Розташування: Сербинівка, Полтавщина
  • Порохобот #1 на форумі:)
    • https://www.youtube.com/channel/UCO7TovW1pKQsgThq5TEttQw
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #50 : Грудень 07, 2016, 09:00:01 »
У Києві теж розтягнуто. Схоже, що ТЕТ перший в аналозі розтянув зображення не для того, щоб не було видно міток зверху екрана.  В областях, яке там зараз зображення?
#наташанемішай

Відсутній vetal-rock

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 305
  • -Отримані: 265
  • Повідомлень: 418
  • Репутація: +267/-1
  • Розташування: Первомайськ
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #51 : Грудень 07, 2016, 15:13:09 »
kotenko, в Первомайську, на 41 ТВК, ТЕТ також розтягнутий і мовить у форматі 16:9. В кабельній мережі -- аналогічна ситуація.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1412
  • -Отримані: 859
  • Повідомлень: 6543
  • Репутація: +1039/-8
    • Зорі
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #52 : Грудень 07, 2016, 18:47:57 »
Може то і є аморфне зображення?

Відсутній Vova.UA

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 125
  • -Отримані: 278
  • Повідомлень: 2395
  • Репутація: +565/-4
  • Розташування: Львівська область, Пустомити.
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #53 : Грудень 07, 2016, 19:09:47 »
Схоже, що ТЕТ перший в аналозі розтянув зображення не для того, щоб не було видно міток зверху екрана.  В областях, яке там зараз зображення?
щось не зовсім зрозумів... зі Львова ТЕТ йде так само, як і ІСТВ , Інтер, М1, 24, НТА , тобто картинка 16:9 розтягнута на екран 3:4
СТБ і Україна - зі смугами зверху і знизу
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7

Відсутній DVB

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 175
  • -Отримані: 314
  • Повідомлень: 806
  • Репутація: +318/-2
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #54 : Грудень 07, 2016, 20:25:19 »
Сигнал везде берут со спутника. Разница только в том, где внесли изменения в настройки тюнера, а где нет.
Или, зависит от того, какой тюнер используется.

Відсутній mikhail

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 39
  • -Отримані: 310
  • Повідомлень: 2590
  • Репутація: +333/-32
  • Розташування: Рівне
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #55 : Грудень 07, 2016, 23:28:02 »
в мене бабуся дивиться інтер і україну і чомусь не ставить питань про смуги )))) я в Т2 так налаштував

Відсутній DVB

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 175
  • -Отримані: 314
  • Повідомлень: 806
  • Репутація: +318/-2
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #56 : Грудень 07, 2016, 23:52:50 »
Ну, Т2 и киевский эфир, это понятно. А по Украине, все берут со спутника.

Відсутній digitalif

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 102
  • -Отримані: 81
  • Повідомлень: 389
  • Репутація: +93/-0
  • Розташування: Ukraine, Ivano-Frankivsk
  • eses64
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #57 : Січень 01, 2017, 16:56:46 »
щось не зовсім зрозумів... зі Львова ТЕТ йде так само, як і ІСТВ , Інтер, М1, 24, НТА , тобто картинка 16:9 розтягнута на екран 3:4
СТБ і Україна - зі смугами зверху і знизу
Івано-Франківськ - так само. Аналогічно СТБ і Україні працює 5 канал.
Звісно це справа смаку, але мені не подобається те, коли канал переводить картинку в 16:9, а глядач дивиться її в 4:3 зі смугами.

Відсутній GMB

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 1369
  • -Отримані: 1041
  • Повідомлень: 5419
  • Репутація: +1124/-69
  • Розташування: Краматорськ
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #58 : Січень 01, 2017, 18:14:16 »
в Краматорске тоже так все каналы растянули. По ходу - может это по всему КРРТ установка пошла, что бы одинаково передавали сигнал.
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm

Відсутній digitalif

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 102
  • -Отримані: 81
  • Повідомлень: 389
  • Репутація: +93/-0
  • Розташування: Ukraine, Ivano-Frankivsk
  • eses64
Re: ТЕТ [аналог/DVB-T2/супутник]
« Відповідь #59 : Січень 14, 2017, 19:32:59 »
Хто-зна... Але так має бути - щоб не змінювати налаштування формату картинки на телевізорі, перемикаючи канали. Або всі канали - в леттербоксі, або автозаповнення картинки