Колишня всеукраїнська радіомережа Мелодія

Автор 9880, Вересень 23, 2011, 21:39:59

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Lawyer
Ну не скажіть. В практиці і відміна рішення, і несплата ліц збору наявна, так що переоформлення ліцензії це ще не фінал, тим більше я писав, що якщо "Мелодія" і зробить мережу з якоїсь вже існуючої, то частоти "Онікса" їй необхідні, при тому "Перець" присутній в ефірі.
На рахунок "Дачі" думаю що завтра тільки змінять власників, хоча і позивний можуть. Не настільки довго "Дача" в ефірі щоб за формат триматись.  
  •  

Владос

Как по мне, "Дача" - очень перспективная радиосеть и взять и убрать ее из холдинга будет, по крайней мере глупо. Тем более слушателей она набрала не мало.  
  •  

Radiostyle

Мені від Мелодії приходить розсилка новин,та повідомлень з їхнього форуму,так ось,що я сьогодні прочитав:
Re: трансляция
Написал: Голова ()
Дата: 09 November 2011 07:07

Почему "Мелодия" вещает под позывными "Стильного радио"?
Може вже Стильне замість Мелодії мовить  :dunno:
P.S. Владе можеш додати і цей смайлик.  
  •  

corazon

В онлайн-потоці Мелодії http://radio.melodiya.ua:8080/melodia-acc.m3u зараз прописана назва потоку Stilnoe Radio, але джингли в ефірі - Мелодійні: "реклама на радіо Мелодія", "ти моя Мелодія" і т. д.

В той час як в онлайн-потоці Стильного http://radio.stilnoe.fm:8080/radio-stilnoe48k.m3u прописана чомусь назва Radio Melodiya, але грає Перець.

Очевидно, просто назви потоків помінялись місцями, а самі станції Мелодія і Перець мовлять поки без змін.  
  •  

Lawyer

•  

А в чем собс-но заключается новость размещенная Жекой (помічником адміна) «Радио "Мелодия" может вернуться в эфир» ????. Зачем копировать то что еще 07/11/2011 в 22:54 закинул товарисч Lawyer и давным давно было обговорено на форуме???  
  •  

Zheka

Цитата: "***" post=9820А в чем собс-но заключается новость размещенная Жекой (помічником адміна) «Радио "Мелодия" может вернуться в эфир» ????. Зачем копировать то что еще 07/11/2011 в 22:54 закинул товарисч Lawyer и давным давно было обговорено на форуме???
заключается в том, что на заборах тоже много, что пишется... а так есть официальное подтверждение  
  •  

Miro

Кстати Оникс уже месяц как должен вещать под позывными ПерецФм. Доиграеться Карпий что еще и оставшиеся частоты НР заберет. Супер как раз в Запорожье не хватает частоты)  
  •  

vital-fm

Miro
Звідки така категоричність?
Переоформлення ліцензії, це ще не обов'язок моментального переходу на інший позивний.
Вони нормально вкладаються в час.
Я не знаю строків переоформлення але 2 3 місяці точно.  
  •  

Miro

Цитата: "vital-fm" post=9834Miro
Звідки така категоричність?

Після переоформлення ліцензії, попередня ліцезія вважається недійсною і вилучається. Так що Мелодія мовить зараз вже без ліцензії.  
  •  

vital-fm

Строк дії ліцензії залишається без змін, там до 2013-го року, вилучаються додатки, або й сама ліцензія за умови сплати ліц збору і т.д.
Але це вже паперові розборки, які ефіру мало стосуються. Скоро перейдуть.
Там 2 тижні дається на отримання рахунку, і місяць на сплату, так що все в нормі.  
  •  

Miro

Строк дії ліцензії само собою що залишається без змін. Мається на увазі що вилучається стара ліцензія і видається нова, тобто в даному випадку з новими позивними.  
  •  

vital-fm

Але якщо вони не заплатили/не заплатять за нову то залишиться в дії стара, а рішення відмінять за несплату ліцензійного збору.
До кінця строків у них по ходу ще 2 тижні, а там + - день 2 не настільки важливо, може з 1 грудня буде, а може й щось зміниться.  
  •  

Цитата: "Zheka" post=9823
Цитата: "***" post=9820А в чем собс-но заключается
заключается в том, что на заборах тоже много, что пишется... а так есть официальное подтверждение

От кого официальное подтверждение?? От Н. Баграева или от Администрации Президента? Тогда где ссылка на первоисточник???  
  •  

Lawyer

Рома, сотри пока Влад где-то гуляет! ))) Хоть бы в тему ТРМ в Киеве влупил  
  •