Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

А як цей 50 канал перевірити, і як власне управляти повідомленнями бс, щось я увімкнув і нічого.
  •  

velychko.op

на київстарі в мене нічо нема...
на білайні колись писало місто
на МТС шось нічо не находить
на лайфі в 50 каналі Life EDGE а на 100-му  номер вишки в мене наприклад RV1003-1
  •  

oan

На Мтс раньше писало название населенного пункта. Пару тройку лет назад там стали пихать рекламу типа novyny *121*21# podii *121*21# и тп.
  •  

Don_Andrey

vital-fm, в настройках сообщений должно быть. На старых телефонах можно указать какие каналы слушать и показывать на экране. Если современный тачфон то готовьтесь к быстрой разрядке батареи - постоянное включение экрана раз в пару минут энергозатратное дело.
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

Ігор

Можна додати тему 050, може щось покаже. На лайфі можна додаит і тему 100.
  •  

vital-fm

Додав - пусто шось, або не так додав.
  •  

pavlo_r

Який оператор? У мене зараз life) по 50 каналу стандартно присилає, а по 100 ця БС мовчить. МТС не передає нічого.
  •  

vital-fm

•  

Ігор

Київстар давно нічого не передає. Може зупинки в метро.
  •  

vital-fm

:censored:
А було б добре, ну та нехай.
  •  

pavlo_r

В сучасних андроїдфонах ця функція просто зіпсована. Якщо старі телефони Nokia просто відображали текст на екрані - то Android виводить його як звичайне текстове повідомлення, яке приходить дівчі на хвилину. Такий спосіб виведення дратує і його доводиться відключати, тож опція стільникових повідомлень  втратила свою актуальність.
Що стосується МТС - то колись там передавався код області, а згодом назва міста. На Nokia було дійсно зручно.
  •  

velychko.op

на київстарі є назви метро.... ще траплялися такі випадки : у КИєві біля Лаври у мене зявився напис KYIV в інших місцях нічого не відображалося... і в луцьку в одному з районів напис LUTSK ... в інших районах теж ніяких написів не було ....  на MTC вже не пише міста?
  •  

anatolij69

Давно в харьковском регионе такого нет ,чтобы писало город ,ни на МТС ,ни на Киевстаре,только на Лайфе работают индексы 050 и 100.

индекс 100

индекс 050 сообщение сети
  •  

pavlo_r

Ну що, мої вітання: поки в світі розробляють 5G в Україні почали видавати ліцензії 3G. Перший лот отримав Астеліт. Лінків не буде. Зараз про це навіть ліниві пишуть - знайдете легко.
  •  

Smart

Читал в новостях - типа Астелит выиграл 1-й лот, МТС 2й и Киевстар 3й. Что это значит? Это очередь запуска 3G сетей? Что за лоты?
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води...
В годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди.
  •