Мобільні оператори

Автор alt, Червень 29, 2009, 22:59:13

Попередня тема - Наступна тема

Roman3101

📍lifecell запускає акцію для нових MNP-абонентів «сТОП-ціна»

Aбоненти, які перенесуть свій номер до мережі lifecell у період з 2 грудня 2024 року по 31 січня 2025 року (включно), зможуть зафіксувати вартість свого пакету послуг до кінця 2025 року у тарифах:

- Національний тариф «Вільний Лайф»: безлімітний інтернет та 1600 хв на всі номери за 180 грн/4 тижні.

- Регіональний тариф «Потужний»: безлімітний інтернет на умовах акції «Потужний безліміт» до 31.01.2026 р. та 800 хвилин на всі мобільні номери за 100 грн/4 тижні.

#lifecell #лайфселл
  •  

Roman3101

Vodafone Україна розпочинає тестування технологій VoLTE та VoWiFi

Vodafone Україна запускає тестування нових технологій голосових дзвінків VoLTE та VoWiFi, які забезпечать покращену якість зв'язку та додаткові можливості для абонентів.

https://mediasat.info/uk/2024/12/02/vodafone-ukrayina-rozpochynaye-testuvannya-tehnologij-volte-ta-vowifi/
  •  

Roman3101

Понад 5,5 млн абонентів Київстар користуються технологією VoLTE. На черзі — запуск VoWi-Fi

Кількість користувачів технології голосових дзвінків через 4G (VoLTE) в мережі оператора Київстар перевищила 5,5 мільйонів абонентів на місяць, при цьому більш ніж 90% клієнтів задоволені якістю сервісу.

https://mediasat.info/uk/2024/12/03/ponad-55-mln-abonentiv-kyyivstar-korystuyutsya-tehnologiyeyu-volte-na-cherzi-zapusk-vowi-fi/
  •  

Vova.UA

Цитата: Roman3101 від Грудень 02, 2024, 22:52:15Vodafone Україна розпочинає тестування технологій VoLTE та VoWiFi

А на Лайфселі воно взагалі є, працює? Галочка в налаштуваннях стоїть, але підчас дзвінків у мене завжди переключається на 3G...
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Є і працює.
Активувати треба, якщо ще цього не робили
https://www.lifecell.ua/uk/volte/

У мене VoLTE працює через раз, але так як Pixel офіційно не продається в Україні — то це вже заскоки Гугла, який обмежує даний функціонал. А от VoWiFi, на диво добре працює і часто виручає

•  

BanderaTV

А як вдалося активувати VoLTE/VoWiFi на Pixel?
  •  

pavlo_r

Pixel IMS (взяти можна тут) + Shizuku (є в Play Store). Рут на телефоні не обов'язково мати. Shizuku можна запустити через adb або (і це куди простіше) через Wireless Debugging в інструментах розробника. Без рута працює (в теорії) до перезавантаження телефону. Мій досвід каже, що як пощастить. Навіть після оновлень VoWiFi спокійно заводилося.

З активацією послуги в lifecell може бути цікавіше. Я робив, коли Pixel ще був відсутній в списку пристроїв, які підтримуються. Довелося ставити сімку в iPhone. Зараз на Пікселі ніби лише VoLTE підтримується оператором, але як я писав вище — саме це у мене працює через божественний рандом
  •  

BanderaTV

Воно показує IMS Status - Registered, але коли ставлю на LTE Only дзвінки не ходять. Що я роблю не так? Галочки необхідні проставив.
  •  

Zheka

Цитата: BanderaTV від Сьогодні в 00:50:05Воно показує IMS Status - Registered, але коли ставлю на LTE Only дзвінки не ходять. Що я роблю не так? Галочки необхідні проставив.
Для начала - какой оператор?
  •  

BanderaTV

Цитата: Zheka від Сьогодні в 01:11:39Для начала - какой оператор?
Lifecell, на Vodafone - unreg

Як я зрозумів VoLTE - робить, а VoWiFi - ніт.
  •