ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

sony

Цитата: "admin" post=31755що з неї мовить?

Ресурс Тв дайджест  спеціально зробив матеріал, та  дізнався уже 100% ведеться мовлення телеканалу ТВі

Прохання внести зміни в ефір по областях, та притримуватись першоджерела.

Також прохання усіх провірити  як зараз транслюються телеканали після профілактики, так як була учора гроза, в даному регіоні.( А саме м.Луьцьк  та Луцький район)
  •  

sony

Поганий прийом 1+1 м .Луцьку тестують 1+1 з нової вежі.
Смотреть
  •  

Panek

Цитата: "sony" post=31786Поганий прийом 1+1 м .Луцьку тестують 1+1 з нової вежі.
Якість прийому телеканалу 1+1 не змінилась (5 балів).
Glory to Ukraine!
  •  

sony

Цитата: "Panek" post=31801
Цитата: "sony" post=31786Поганий прийом 1+1 м .Луцьку тестують 1+1 з нової вежі.

Ну якшо Ви в місті і недалеко від Словацького то звичайно  і не помітите , мова йде про віддалені куточки міста та Луцький район досить таки суттёво бачить різницю картинки.

А як у Вас позавчора  показував 1+1 краще?
  •  

admin

Смотреть
  •  

Panek

Цитата: "sony" post=31808
Цитата: "Panek" post=31801

А як у Вас позавчора  показував 1+1 краще?
Повторюю:"Якість прийому телеканалу 1+1 не змінилась (5 балів)"
А ваш пост № 185 мав би бути такого змісту:"В Луцькому районі прийом телеканалу 1+1 став гіршим,так як  його тестують з вежі в с.Підгайці!
Glory to Ukraine!
  •  

velychko.op

хочу повідомити що немає RDS у Луцьку на радіостанціях Перець і Радіо 24
  •  

sony

50 secam
ТВі   
0.01
Луцьк   
вул. Словацького 12, щогла ТОВ "Телемережі України"
частота має бути у резерві

Канал уже давно З Карбишева  транслюється, та й юридичну адресу змінив .

Внесіть зміни  в  таблицю. Щиро дякую. :дякую:
  •  

velychko.op

так... тут у мене в луцьку де я зараз живу є телевізор з кімнаткою.... все добре показує... але з підгайців чогось вона нічого не бере... це ТЕТ і К1 ... а ТВі показує ну порівняно як на 100ват
  •  

sony

та ж сама пісня  тет та к 1  на кімнвтну  погано ловляться   на Ковельській
  •  

velychko.op

сьогодні помітив що на Аверсі ретранслювався Гумор-ТБ... програми з логотипом Рен-ТВ також є... а Нова Волинь ретранслює УТР... і своїм логотипом повністю закриває логотип УТР... от РТБ в Рівному вже щось не ретранслює нічого... повністю власне мовлення
  •  

Лех

Сьогодні при скануванні ФМ діапазону , просканувалася частота 101.6 МГц приймалося "Радіо ЛуцькФМ" прийом від мого місця приймання склався на -3, по таблиці було видно що це напевно запрацювала радіостанція Луцьк у Нововолинську .
  •  

Vova.UA

Зі слів місцевого жителя, вежа у Горохові має 108 м, а не 60, як вказано на сайті.
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

sony

Цитата: "Лех" post=32738Сьогодні при скануванні ФМ діапазону , просканувалася частота 101.6 МГц приймалося "Радіо ЛуцькФМ" прийом від мого місця приймання склався на -3, по таблиці було видно що це напевно запрацювала радіостанція Луцьк у Нововолинську .

105.2 Ловиться луцьк фм повідомляють, провіряйте. :дякую:

105.2 план Радіо "Луцьк"  Горохів :music:  :super:

місто Горохів волинська область 105.20МГЦ розпачалась трансляція Радіо Луцьк фм
http://tv-digest.com..._6153#entry6153
  •  

pavlo_r

sony, дякую за інформацію. Хотілося б почути цю хвилю у себе на селі (48 км. на південь від Горохова). 106,5 там приймає ідеально, може і 105,2 вийде зловити. Буду там - перевірю.
  •