ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

admin

також мені цікаво...2 РРЛ теж завчасно кинули?
  •  

Sanio

Щодо Волинської, Тернопільської та Львівської ОДТРК, то для них щодо ФМ-частот вже було вирішено давно наперед. Волинська ОДТРК встигла і підготуватися завчасно. На черзі Львівська ОДТРК з мовленням у Турці та Старому Самборі. Сподіваюсь, що тут немає наявних людей, які ще вірять, що частоти розподіляються в Національній раді під час конкурсу і голосування)))
  •  

admin

як би там не було а Волинь це єдине місце де з державним радіо непогані справи у ФМ
  •  

sony

Дуже цікаву річ мені повідомила людина село Гать Луцький район , ше раз перепитаю чи правильно озвучив.

Так ось приймає Ут-1 з Рівного краще чим з Луьцка,   але  ут-1 той що з Рівного завджи в день  чомусь не працює а включається в ввечері  о 17.00, а деколи  говорить ,що і цілий день показує буває.

В метрі   каже  аж 3твк з ут-1 приймає ( мабуть Рівне , Ковель )+ в дициметрі з Луцька.

А ось  і запитання від людини:
Так цікаво  чому з Рівного Ут-1 накприклад зранку у неділю  не працює і у будні частенько аж до вечора .

Ну і ввечері  канали  Інтер та 1+1 краще показують з Рівного майже ідеально, чим в день з горизонтальними красними полосами.

Відповідь

Моя думка , яку я озвучив це можливо якісь воєнні частоти   в даний період перешкоджають прийому УТ-1, якшо   Ви приймаєте саме з Рівного  в даному  населеному пункті.)

А ввечері Інтер та 1+1 краще мабуть тому шо першкод меньше  відбивання сигналу.
  •  

admin

89.1   Культура... відновилось мовлення?
  •  

RadioS

Мій пост №74 в цьому розділі
  •  

sony

Цитата: "sony" post=32875Дуже цікаву річ мені повідомила людина село Гать Луцький район , ше раз перепитаю чи правильно озвучив.

Так ось приймає Ут-1 з Рівного краще чим з Луьцка,   але  ут-1 той що з Рівного завджи в день  чомусь не працює а включається в ввечері  о 17.00, а деколи  говорить ,що і цілий день показує буває.

В метрі   каже  аж 3твк з ут-1 приймає ( мабуть Рівне , Ковель )+ в дициметрі з Луцька.

А ось  і запитання від людини:
Так цікаво  чому з Рівного Ут-1 накприклад зранку у неділю  не працює і у будні частенько аж до вечора .

Ну і ввечері  канали  Інтер та 1+1 краще показують з Рівного майже ідеально, чим в день з горизонтальними красними полосами.

Відповідь

Моя думка , яку я озвучив це можливо якісь воєнні частоти   в даний період перешкоджають прийому УТ-1, якшо   Ви приймаєте саме з Рівного  в даному  населеному пункті.)

А ввечері Інтер та 1+1 краще мабуть тому шо першкод меньше  відбивання сигналу.

УТ-1 Та сама ситуація наблюдалась і сьогодні повідомляють мені.( Хто що скаже? може дійсно воєнні частоти) :дякую:
  •  

velychko.op

ТВі сьогодні в луцьку вже в пал
  •  

admin

Директором телеканалу «Аверс» призначили Олега Величка. Він є сином президента корпорації «Аверс», до складу якої і входить однойменний телеканал і газета «Аверс-прес».

«Для забезпечення рівного доступу кандидатів у народні депутати України до ефіру волинської телекомпанії «Аверс» та дотримання базових принципів журналістики, акціонерами ВАТ «Корпорація Аверс» прийнято рішення делегувати на посаду директора телекомпанії Величка Олега Олеговича», – йдеться у заяві акціонерів ВАТ «Аверс».

В ній також зазначено, що до такого рішення акціонерів спонукало те, що на ТРК «Аверс» чиниться тиск з боку деяких кандидатів у депутати з ціллю отримання преференцій в ефірі телекомпанії. Тому першочерговим завданням нового керівника телекомпанії стане контроль за інформаційним і рекламним контентом каналу.

«Я маю забезпечити рівний доступ кандидатів у депутати до ефіру на нашому телеканалі, бо акціонери непокоїлися, що у цьому напрямку моїм попередником ведеться недостатня робота. І це їх не зовсім влаштовувало. Я ж маю убезпечити канал від будь-якого тиску на нього кандидатів в депутати і політиків. Адже ситуація на Волині нічим не відрізняється від ситуації по Україні загалом. Одні кандидати мають важелі влади, інші – фінанси або ще якісь способи тиску на власників», –  сказав у коментарі «Виборам та ЗМІ» Олег Величко. Яким саме чином буде убезпечувати канал від тиску, він не уточнив.

До 24 вересня посаду директора телеканалу обіймав Володимир Сінькевич.

Олег Величко востаннє працював на ТРК «Аверс» у 1998 році на посаді шеф-редактора.  Опісля того він був редактором на каналі «1+1» та старшим редактором на «Інтері». Жив у Києві. Тепер переїздить до Луцька.

Фото - pravda.lutsk.ua
Print Friendly

ЗМІ і влада, Луцьк, регіони, телебачення
  •  

velychko.op

ооо це тіпа я ))) по батькові тільки не співпадає...
до речі... Аверс чомусь щопонеділка не працює до 16:00
  •  

admin

додав деякі світлини Луцька
Словацького та Карбишева
на Карбишева вже маємо + 1 ДМХ антену та + 1 FM антену
  •  

velychko.op

зараз живу на квартирі... тут 12 каналів... дивитися нічого ... Інтер, 1+1, Перший, Аверс, 5-й, Волинь, ICTV, Україна, СТБ, М1, Новий, Мега... і ТВі дуже хріново показує... ТЕТ і К1 зовсім немає... або щось прорізається іто погано... антена я казав... кімнатна за 15 грн.

а всі нормальні журналісти пішли на ТВі
  •  

АДВ

Цитата: "mikhail" post=34496зараз живу на квартирі... тут 12 каналів... дивитися нічого ... Інтер, 1+1, Перший, Аверс, 5-й, Волинь, ICTV, Україна, СТБ, М1, Новий, Мега... і ТВі дуже хріново показує... ТЕТ і К1 зовсім немає... або щось прорізається іто погано... антена я казав... кімнатна за 15 грн.

а всі нормальні журналісти пішли на ТВі

у Луцьку є ТВІ??  :blink:
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

admin

•  

АДВ

Цитата: "admin" post=34505піратить

Цікаво,з якою потужністю качає? То ще влада до них лояльно ставиться,не пришибла мовлення
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •