ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

sony

Вчора вечері Тві перестав показувати , сьогодні зранку відновив мовлення об 11.00 годині :lol: (Позвонили на станцію, включили, десь їхній косяк був. ) :hi:
  •  

sony

Сьогодні у м.Луцьк зранку припинено мовлення телеканалу "Пятий телеканал" з шогли що знаходиться по вулиці Словацького , відтепер канал транслюються з нової вежі що знаходиться за адресою: м.Луцьк вул.Карбишева. Там же мовить телеканал Тві.
Для впевненого прийому зазначених телеканалів потрібно перенастроїти телевізійні антени в напрямку вул. Карбишева.
http://tv-digest.com/forum/topic/395-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/ :дякую:
  •  

admin

•  

sony

Сьогодні у м.Луцьк зранку припинено радіомовлення "Радіо Луцьк фм" з шогли що знаходиться по вулиці Словацького , відтепер станція мовить з нової вежі що знаходиться за адресою: м.Луцьк вул.Карбишева.
http://tv-digest.com/forum/topic/408-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D1%96%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F/page__gopid__7134#entry7134

Тві той що і на спутнику.

Ведуться монтажні роботи на даний момент , трансляціїї відсутні.
  •  

admin

так хіба ТВі не був до цього дня на Карбишева?
  •  

sony

Сьогодні у м.Луцьк зранку припинено мовлення телеканалу "Пятий телеканал"  з шогли що знаходиться по вулиці Словацького , відтепер канал транслюються з нової вежі що знаходиться за адресою: м.Луцьк вул.Карбишева. Там же мовить телеканал Тві.
Для впевненого прийому зазначених телеканалів потрібно перенастроїти телевізійні антени в напрямку вул. Карбишева.

http://tv-digest.com/forum/topic/395-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/
  •  

admin

•  

sony

потужність на 5 каналі схоже таж сама , як повідомляюють телеглядачі відчутної різниці  в картинці  не помітно.
  •  

velychko.op

а в мене дуже сніжить... ну дуже
  •  

velychko.op

от смішно... ТВі ліцензії немає... а тримають його на "законнних" підставах
  •  

sony

Цитата: "mikhail" post=38015а в мене дуже сніжить... ну дуже

А де саме яка вулиця? Так як мені повідомили на Кічкарівці теж трішки хуже почав показувати 5-канал.

На Ковельскій тві теж показує гірше тих каналів ,що зі Словацького, ну а найгірше з Підгаєць канали аналогові.

З питань прийому даних телеканалів звертайтесь в Тзов Телемережі, що по вул.Карбишева.
  •  

admin

І що вони зможуть зробити? Збільшити потужність більше дозволеннноі? Навряд. Вежу не посунуть. Антени не змінять. Звертайтеся на здоров'я.
  •  

sony

На данний момент відключений канал Тві, ведуться роботи по перенесенню Нового каналу на нову вежу по вул.Карбишева.
http://tv-digest.com/forum/topic/395-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B5-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5/page__st__20__gopid__7142#entry7142
UPD:
Цитата: "admin" post=38044І що вони зможуть зробити? Збільшити потужність більше дозволеннноі? Навряд. Вежу не посунуть. Антени не змінять. Звертайтеся на здоров'я.

Дивлячись куда направлені антени, можуть трішки розвернути ,щоб наприклад в певному напрямку трішки поліпшити прийом, але не суттєво.

Поліпшити прийом має саме висота вежі ,охопити більш значну територію. :спасибо:
  •  

admin

трішки розвернути, якщо це можливо (дивлячись на конфігурацію антенн - я не думаю що можно развернути), погіршить справи у іншому районі міста

Більша висота збільшує прийом за містом, але погіршує прийом на близькій відстані
  •  

velychko.op

ярощука вулиця. Хазяйка моєї квартири не зацікавлена ставити нормальну антену, а стоїть кімнатна за 15грн. Так і показує. Підгайців зовсім не бере
  •