ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

Evgeniy

У Запорiжжi так само не було Нового i М1 в цей час, але вже з'явились.
  •  

velychko.op

ще досі немає... саме Нового та М1...
  •  

sony

Цитата: "mikhail" post=34743Сьогодні чомусь відсутнє мовлення Нового каналу та М1. Зранку вмикав ... все було... прийшов з пар... до чекався другої години... немає нічого... Можливо якісь роботи з переходу на іншу вежу ведуться? СТБ є )

Ні не з переходом це звязано, а саме  з інших причин, Повідомив  про проблеми біля 17.00 години і проблему вмрішили включили :hi:
  •  

velychko.op

•  

sony

Цитата: "mikhail" post=34790о 17.45 вже були

так зразу після звінка одразу виправили все включили, я теж подумав про перехід на нову вежу , але виявилось що це поки не перехід був. :дякую:
  •  

velychko.op

а коли на перехід очікувати? і як до речі з прийомом цифри в Луцьку?
  •  

admin

дякую, а звідки ти знаєш що на тій трубі саме диполі Нова, а не іншої радіостанції?
  •  

velychko.op

в Луцьку РДС є лише на Галичині і Люксі... ВСЕЕЕ
на Мелодії був... то було колись... прийшов Перець і немає РДС... Радіо 24 теж немає чомусь
  •  

velychko.op

до речі, у вас на сторінці в Луцьку не позначено що є Інтертекст на каналах Інтер та Мега
  •  

Vova.UA

Цитата: "admin" post=34986дякую, а звідки ти знаєш що на тій трубі саме диполі Нова, а не іншої радіостанції?
Коли проїжджав біля того заводу - індикатор сигналу на плеєрі видавав 58-61 dBu. На інших станціях було 30-40
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

admin

передавач Нови, згідно документів, десь через вулицю від того місця.
  •  

velychko.op

Авторадіо почало мовити у Луцьку на 90,2. Коли саме почало незнаю. У четвер ще не було. Звідки також незнаю
  •  

velychko.op

Цитата: "mikhail" post=35071Авторадіо почало мовити у Луцьку на 90,2. Коли саме почало незнаю. У четвер ще не було. Звідки також незнаю
додам, що реклама покищо київська, навіть політична реклама... агітують за кандидатів по округах у Києві. І мовить точно не з Підгайців... оскільки я живу біля тої самої 16поверхівки і сигнал добиває дуже міцний . Логічніше було б ставити вже на Карбишева... але я не впевнений що саме там... тому найбільш ймовірно що на 16поверхівці втулили... не думаю що вони займали ще якийсь житловий будинок...
  •  

Ігор

Місцева реклама з'явиться трохи пізніше.

Значить Авторадіо вже запускається в нових містах, можна чекати і в БЦ.
  •  

velychko.op

Цитата: "Ігор" post=35079Місцева реклама з'явиться трохи пізніше.

Значить Авторадіо вже запускається в нових містах, можна чекати і в БЦ.
ну от неочікувано для себе... сьогодні піймав Авторадіо
  •