ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

velychko.op

а типу ви незнаєте як мене звуть?
  •  

admin

я тебя зову михаилом
по нику:)
  •  

velychko.op

•  

vital-fm

ADV
За стільки років не задовбали, то ви думаєте тепер щось зміниться. Карпія задовбати може тільки НР, Карлівка яскравий тому приклад.
З приводу власної частоти, так "СІД", "Всесвіт", "Слатіна" вже пролітали на конкурсах намагаючись відділитись, єдино правильним є впливати на Карпія, щоб щось змінив.
  •  

velychko.op

а я щось незнаю... як Сід втратив ті 12 годин? Бо ж колись він був цілодобово?
  •  

vital-fm

Може він, як наше "Ух радіо" спочатку 12 годин ліцензією мав, а на наступному конкурсі їм не пощастило.
Можете запитати в Зубенка, це вже напевно він підкаже.
  •  

Сідівець

Щойно поспілкувався з працівником Волинської філії Концерну РРТ і з'ясував, що вже тижні два як УР-1 (88,3 МГц) та УР-3 "Культура" (101,9 МГц) транслюються з вежі на Карбишева. Так що можна внести зміни до таблиці. Радіо "Луцьк" ще не переїхало, думають як грамотно організувати подачу сигналу на Карбишева (та ще й напевно в Нацраді документи оформляють)
  •  

kopop

Вчора слухав СІД онлайн,музика :super:
Я згоден з тим,що якщо перець відмовиться від 102.4,тоді СІД перейде на цілодобове мовлення,та можливо перенесе частоту у Луцьк,передавач на Карбишева.
  •  

velychko.op

на каналах Аверс і Нова Волинь щопонеділка профілактика до 16:00
причому Нова Волинь стала мовити чомусь лише в окремі години,які встановити я поки що не зміг... ввечері вмикаю після 19 мовлення.. є... о 14-15 його немає... і після 22 його немає
+ з 1 березня новий логотип
Оновлено о 13:28:15
 напівпрозорий... якби він ретранслював УТР то б лого УТР було б помітним... але я не помічав ретрансляції УТР, а просто відсутність мовлення
  •  

velychko.op

дивно але чомусь 5-й канал зараз у Луцьку показує просто прекрасно... так навіть не показував коли був тут на 16 поверхівці... інші канали з Карбишева йдуть як і йшли ... в чому справа?
  •  

velychko.op

Луччани відпишіться в кого як приймає 5-й... станом на вечір... він показує так само... варіант 1 ... їх тимчасово повернули на 16-поверхівку:?
  •  

димон

Аверс почав ретансляцию телеканалу Еко-тв. Коли увімкнувся невідомо. Інформація на 16:25.
  •  

admin

а "Music Box UA", Гумор та "Рен-ТВ" присутні?
  •  

димон

Лише Рен-тв и Гумор. О 17:00 уже Еко-тв не було. Можливо він мовить з 15:00 до 17:00. Завтра ще раз провірю і напишу точний час увімкнення.
  •  

velychko.op

Music Box я зовсім не бачив... лише Гумор та Рен-ТВ ... до речі на супутнику коли те Еко не включу там телемагазин
  •