ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

admin

а у нас всі люблять "возмущатися"
але життя йде вперед
  •  

Polyvko V.

. в мене дід вперто не хоче цифру ... а все чому? бо йому треба Інтертекст...       Дійсно, чому в цифрі немає телетексту?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
  •  

pavlo_r

В цифрі є EPG. А кому потрібен телетекст то тут два варіанти: Ставте миску, офіційно оформляйте підписку на Інтер і компанію в якійсь DTH-платформі, платіть гроші і буде вам телетекст. Або ж бомбардуйте зверненнями Інтер, Зеондбуд, Нацраду, Комісію з питань моралі і всіх інших до кого вас будуть футболити.
  •  

velychko.op

Цитата: pavlo_r від Січень 10, 2015, 14:47:53
В цифрі є EPG. А кому потрібен телетекст то тут два варіанти: Ставте миску, офіційно оформляйте підписку на Інтер і компанію в якійсь DTH-платформі, платіть гроші і буде вам телетекст. Або ж бомбардуйте зверненнями Інтер, Зеондбуд, Нацраду, Комісію з питань моралі і всіх інших до кого вас будуть футболити.
на супутнику є той текст... але взагалі я не бачу доцільності у його використанні так як інтернет це зараз все ... то у селі його нема... а якшо є то мобільний. Тим більше інтерівський текст... мені від самого каналу вивалює.... тут ше текст треба... ну шо сказати ... діди баби
  •  

pavlo_r

Цитата: mikhail від Січень 10, 2015, 17:43:57
на супутнику є той текст... але взагалі я не бачу доцільності у його використанні так як інтернет це зараз все ... то у селі його нема... а якшо є то мобільний. Тим більше інтерівський текст... мені від самого каналу вивалює.... тут ше текст треба... ну шо сказати ... діди баби
Хто-не-будь, розжуйте це мені тупому людською мовою, бо в мене є сумніви чи правильно я зрозумів.
  •  

velychko.op

Цитата: pavlo_r від Січень 10, 2015, 17:47:39
Хто-не-будь, розжуйте це мені тупому людською мовою, бо в мене є сумніви чи правильно я зрозумів.
на супутнику Амос де є Інтер там і є текст )) він там здається на всіх каналах інтерівської групи

а у селі інтернету нема ... а діду той інтернет і не треба... то він і інтертекст і читає
  •  

pavlo_r

Ех... Добре, забули. Припиняємо оффтоп. Про телетекст і Інтер попрошу у відповідних темах. Дякую
  •  

velychko.op

так я питав чи тестують ще цифру з телемереж України на Карбишева? хто приймає? якщо так то які канали?
  •  

Panek

1 - euronews      576і  16:9  SD  подв.
2 - M2                  576i  16:9 SD  stereo
3 - МЕГА              576і   4:3  SD  stereo
4 - 24                   576i   4:3  SD  mono
5 - перший ua    576i   4:3  SD  подв.
6 - ТВі                   576і   4:3  SD  stereo
Glory to Ukraine!
  •  

admin

виходить М2 замість Піксель
  •  

Panek

Glory to Ukraine!
  •  

vital-fm

Ну якщо по старому конкурсу, то б взяли уніан замість мега.
  •  

Qolo

Цитата: Panek від Січень 10, 2015, 20:01:17
Перший Ukraine или эфирная версия с Эрой?
  •  

velychko.op

Цитата: Panek від Січень 10, 2015, 20:01:17
1 - euronews      576і  16:9  SD  подв.
2 - M2                  576i  16:9 SD  stereo
3 - МЕГА              576і   4:3  SD  stereo
4 - 24                   576i   4:3  SD  mono
6 - ТВі                   576і   4:3  SD  stereo

а які %% з Підгайців Зеонбуд і цих тестів з Карбишева у вас?
  •  

Panek

Цитата: Qolo від Січень 10, 2015, 21:19:12
Перший Ukraine или эфирная версия с Эрой?
Перший  Ukraine
Glory to Ukraine!
  •