ТРМ у Волинській області

Автор admin, Жовтень 16, 2011, 14:52:38

Попередня тема - Наступна тема

ass1995

Я пам'ятаю, колись Sony писав про мовлення "ІНТЕРа" в Луцьку на 20 ТВК, що є суцільним ідіотизмом. Бо 20 ТВК в сітці частот D/K взагалі не існує в природі.

Може tv-digest - це другий sony, точніше його другий акаунт?
  •  

admin

і як тобі таке у голову прийшло? ))
  •  

pavlo_r

Нічого ви не знаєте! Це гібридне DVB-T мовлення, паралельно з аналогом. Остання розробка волинських фантазерів. Нездари в Києві DVB-T2 з DVB-H на одному ТВК подружити не змогли, хоч Нацрада цей проект і проліцензувала, а ці зуміли і без ліцензії все запустити. Так що дарма ви наїжджаєте на людину. Потім всякі любителі по 200 раз реєструватись будуть говорити, що ми безпідставно людей з форуму виживаємо :)
  •  

Panek

Луцьк DVB-T
- Євроньюз
- канал 24
- ТВі
- Піксель
- Мега
- Перший Ukraine
Glory to Ukraine!
  •  

pavlo_r

Ось це вже цікаво. Який ТВК?
  •  

admin

6 каналів, 1 МХ, це вже більш вірогідно

но Піксель
- Мега
- Перший Ukraine????
що за дурниці дублювати у Т канали що є у Т2?
і хто платить за  Перший Ukraine?
може десь кабель цифровий випромінює
  •  

Panek

Glory to Ukraine!
  •  

admin

•  

Panek

Glory to Ukraine!
  •  

pavlo_r

В Луцьку кабельним наче тільки Аверс займався. Потім продали мережу Одеко (я ще їздив на інвентаризацію), а тепер це Воля. Воля цифру ганяє на SK каналах (298-4хх МГц), а на 21 ТВК у них К2 іде (згідно інформації на сайті). Може РРТ які тести проводить?
  •  

admin

може, хоча там у Телемережі України наче є передавач Т
  •  

tv-digest

звідки сигнал то цікаво?
21 твк .
  •  

Panek

Трансляція,скоріш за все,ведеться з вул.Карбишева.
Glory to Ukraine!
  •  

tv-digest

спробуйте  повернути на Підгайці, чи буде сигнал
  •  

Panek

Цитата: pavlo_r від Листопад 20, 2014, 23:55:33
В Луцьку кабельним наче тільки Аверс займався. Потім продали мережу Одеко (я ще їздив на інвентаризацію), а тепер це Воля. Воля цифру ганяє на SK каналах (298-4хх МГц), а на 21 ТВК у них К2 іде (згідно інформації на сайті). Може РРТ які тести проводить?
Кабельне тб є ще в Датагруп  http://www.domtele.com/ua/lutsk/services/television
Glory to Ukraine!
  •