Цитата: ProRadio від Грудень 27, 2024, 00:28:49До речі, а на 96.4 в когось зараз RDS відображається? Бо в мене вже тривалий час - ні. Але я пригадую, років 10-15 вже було таке, що RDS там, в принципі, був, але в мене не відображався (точніше, міг іноді з'являтися на кілька секунд). Я тоді навіть казав про це ТАВРівцям, вони обіцяли передати інформацію технарям, але це тривало доволі довго, потім все налагодилося. А зараз вже кілька місяців (а може і з півроку) я його просто не спостерігаю, і все.
На Хіті є RDS, але, як я вже писав, його важко прийняти. Позавчора десь за хвилину з'явився, сьогодні через 10 секунд, а на тому тижні думав, що взагалі його нема - пару хвилин ходити з телефоном довелося).
Цікава ситуація також з RDS Радіо М. Відображається лише на одному телефоні, другий вперто його не бачить. Може хтось підкаже, чому так, але помітив, що, наприклад, на інших станціях, де є рядок radiotext-у, він з'являється не відразу, а через кілька секунд після основного тексту. І лише на Радіо М він відображається миттєво.