Цитата: Віталій від Березень 18, 2020, 14:58:41
Всім привіт. Друзі, вирішив зробити цікаву на мою думку голосування. Особисто я вже давно слухаю радіо онлайн. Чому? Бо якісний звук, немає перешкод(шумів, помєх як у FM). А Ви слухайте радіо через Інтернет? Цікаво скільки нас(людей які слухають онлайн радіо).
Деякий час мені довелося слухати Перець ФМ. Іноді слухав, а іноді вмикав Хіт ФМ Сучасні хіти в додатку Radioplayer. Спочатку подобалось, слухав постійно, але потім набридло, бо одні й ті ж самі пісні кожень день. Та й з'явилася можливість знову слухати Ретро ФМ. З того часу слухав Хіт ФМ Сучасні хіти лише на спортивних заняттях. Послухаю ще Power FM - може його буду слухати.
Та й покриття на наших дорогах не дуже. Коли їхав до Шостки - зв'язок зникав декілька разів.
Офтоп: не тільки репертуаром Хіт ФМ не подобається. А й тим, що не змогли вище підняти антену в Шостці. Через це при відстані в 40 км від передавача спостерігається слабкий сигнал. Хоча той же Перець ФМ при потужності в 200 Вт добивав навіть до Конотопа (70 км), поки не увімкнули Релакс на 107.1. На рівні з Хітом приймається й Промінь, але там мала потужність - всього 30 Вт. А так, якщо б вище підняли антену - була б непогана альтернатива для Ретро ФМ, коли його знову вимкнуть.