Проходження телеканалів

Автор luxkerch, Листопад 18, 2010, 09:42:21

Попередня тема - Наступна тема

E.v.g.

•  

luxkerch

на этом видео:21нтв анапа, 23 девятый канал темрюк,26 девятый канал новороссийск,28стс анапа,31твц новороссийск,33 звезда новороссийск.35 культура новороссийск,39 канал домашний анапа еле еле!49 рен тв анапа,50 пятый канал новороссийск(перебил ТЕТ).51 нтв (неизвестно откуда.).52ТНТ  НОВОРОССИЙСК...На этом видео только каналы дициметровово диапозона  
  •  

volh1

В общем, сезон летних прохождений открыт. На днях по утрам начали опять приниматься Гомель, Брагин, Прилуки и т.д...  
  •  

sony

Одного дня зранку  на аналогове телебачення зловиви канал сусідньої оюласті, а потім дай думаю  візьму попробую просканнувати цифровим , може щось впіймаю,   і шо цікаво зловив  1 мультиплекс і саме  той   можливо регіональний мультиплекс в якому і був той регіональний канал який  я зловив і на аналог  зранку.

Так що мною провірено . і можу чітко сказати  ,що  на цифрове телебачення    на погодні явища можна ловити   різні частоти.  
  •  

pavlo_r

Я щось заплутався. На сайті що два користувачі з ніком "sony"? Одного я розумію, а того, що писав нижче, щось не дуже.  
  •  

admin

•  

Vova.UA

Поляки теж почали краще йти ...  
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Глянув. Справді один. Тоді я не можу зрозуміти: якщо в нього краще виходить висловлювати свої думки російською, то навіщо мучить себе і нас коли українською пише?  
  •  

Vova.UA

Цитата: "pavlo_r" post=23310то навіщо мучить себе і нас коли українською пише?
Azarov style  
  •  

sony

Вовчик , а це ти даремно ляпнув!

А, щоб деяким  вельмешановним Панам стало ясно , скажу , коли  відвідуєш і російськомовні форуми  і україномовні пишеш на різниї мовах.(Механічно  можна  і написати хоч китайською , якщо знаєш(

Так, що хлопці  :drinks:  З травневими святами, і порівняння зайве прошу його видалити.  
  •  

Vova.UA

Та я теж часто друкую, а потім - на монітор, а там англійська ))))) Але стараюся все підправити...

Але , на мою думку - все ж головне СУТЬ . Але це вже оффтоп.  
  •  

volh1

С утра на дециметровку без усилителя поймал 21 телеканал из Брянска, Гомеля, Брагина, Прилук, Чернигова, Бахмача, Киева и еще пары мест. Самое интересное - Интер из Киева на 9 ТВК. Редкий гость - всего второй раз вижу)  
  •  

volh1

Сегодня принял 19 каналов. Все старое (Беларусь 1 из Брагина, Киев и Тонис из Киева, ICTV из Чернигова, Перший из Прилук и Россия 1 из Брянска шли в цвете, несколько с цветным дождем), кроме одного. На 27 ТВК в секторе от Киева до Холмов в районе 8:25-8:35 шел какой-то украинский телеканал (не УТ-1, не 1+1, не Интер и не другой канал с Амоса 4W). Был телемагазин с большой буквой "А" в белом квадрате в верхнем правом углу. Это похоже на "Академия ТВ"?  
  •  

admin

угу, похоже
на сайте же есть лого (на страничке телеканала)
да и поиск по ТВК  
  •  

volh1

В том-то и дело, что не очень похоже (хотя картинка была поганенькая). Может, они телемагазин включали с его логотипом? И еще: Из Киева принимались даже не все 10-киловаттники, а тут двухкиловаттная "Академия"...  
  •