Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

Lupus68

Цитата: ass1995 від Вересень 19, 2014, 15:55:13
С Докучаевска есть вещание НРКУ на 711 кГц?
Да, есть. Только что проверил (16:07).
  •  

fmdxua

Цитата: Lupus68 від Вересень 19, 2014, 15:36:44

Для тесту УР-1 подається тепер у таких форматах

http://nrcu.gov.ua:8000/ur1-aacp-ulow.m3u

Дякую за Вашу ініціативу, дуже корисне впровадження від НРКУ, тепер, де є мобільне покриття, там і Українське Радіо-1 присутнє.
AAC-формат для такого бітрейду взагалі шикарно звучить.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Lupus68

Цитата: fmdxua від Вересень 19, 2014, 18:32:52
Дякую за Вашу ініціативу, дуже корисне впровадження від НРКУ, тепер, де є мобільне покриття, там і Українське Радіо-1 присутнє.
AAC-формат для такого бітрейду взагалі шикарно звучить.
Я ще для УР-3 (Радіо Культура) ААС+ 16 кб/с попросив. Мабуть, мусить бути десь так: http://nrcu.gov.ua:8000/ur3-aacp-ulow.m3u
Але поки цей лінк не працює.
  •  

fmdxua

Радіо "Промінь" із Донецька, Києва та Черкас. Прийом у Німеччині 22.08.14 р..

FM DX: Radio Promin from Ukraine received in Germany (Sporadic-E 22/08/2014)
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Александр

Первая жертва люстрации? А что значит "через невиконання контракту?" И кто теперь? Может Набруско вернут?
Кстати, на сайте фото Аврахова висит. Может восстановят судом?

П.С. А вот и разъяснение
http://www.telekritika.ua/kontekst/2014-09-20/98334
  •  

Александр

Цитата: RomHol від Вересень 22, 2014, 23:35:28
Прес-служба НРКУ у прес-релізі  подає посилання на фрагменти листування Нацради з Адміністрацією Президента, листування Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації з Генпрокуратурою, відповіді НРКУ.
Особенно понравилось, что "вместо цивилизованного решения вопроса, начали жаловаться...". Знаем мы эти "цивилизованные решения". :wink:
НРКУ якобы осваивает все выделенные частоты на ФМ, однако я до сих пор не слышал УР на 92,6 из Березани.
  •  

admin

мне уже надоело рассказывать о неэффективном использовании ФМ частот со стороны НРКУ.
Какое государство, такое и НРКУ.
  •  

дрон

Звільнення Аврахова. Хто далі робитиме суспільного мовника із Національного радіо?
http://www.radiosvoboda.org/content/article/26600593.html

"...Підтримує рішення уряду звільнити Аврахова також голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко. На його думку, за чотири роки на посаді Тарасу Аврахову не вдалось проявити себе як хорошому керівнику.

«За цей час жодних зрушень, які би показали, що Нацрадіо стало лідером на ринку, не відбулось. Треба наймати нових менеджерів та керівників. Компанія має 5 попереджень за цей час. Якби це була комерційна компанія, давно би ставилось питання про позбавлення її ліцензії», – додав він."(кінець цитати)

P.S. Єдине, в чому не згідний з автором статті - у тім, що Р. Вести названа "проросійською". Я вважаю Р.Вести таки проукраїнською станцією, хоча мовлення ведеться російською мовою. При цьому гост студії можуть говорити як російською, так і українською.
  •  

cat

Цитата: admin від Вересень 23, 2014, 10:26:16
Так майдан же был, теперь правильные политики сменили Януковича и его команду.
  •  

cat

мне уже надоело рассказывать о неэффективном использовании ФМ частот со стороны НРКУ.
Так майдан тогда для чего был? если опять недовольны...
  •  

дрон

Цитата: cat від Вересень 23, 2014, 13:07:17
Так майдан же был, теперь правильные политики сменили Януковича и его команду.

В том, то и дело, что был Майдан, а за "правильными" политиками нужен глаз да глаз, чтоб не превратились в неправильных.
А бывшего пресс-секретаря Януковича нужно было менять ещё полгода назад.
  •  

Александр

Может напомните суть, или хотя бы дадите ссылки на эти рассказы?
  •