Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

Ігор

Вистачить місця в Т2 всім бажаючим. Скільки тому радіо потрібно...
  •  

pavlo_r

Цитата: admin від Лютий 28, 2015, 13:49:36
всім місце є. Обрій доречі теж потрібен.
Обрію Т2 не потрібне. А для НРКУ - це хороша заміна мереж УКХ і залишків проводового радіо. Давно про це пишу. Крім того, можна засунути всі три канали в МХ-5 і робити врізки ОДТРК.
  •  

admin

•  

pavlo_r

Так, не писав. Мабуть треба було не тебе цитувати, а
Цитата: vital-fm від Лютий 28, 2015, 13:42:10
Якби ж то, це ж конкурс треба проводити. а раптом "новий обрій"...
Я мав на увазі, що комерційним станціям Т2 не цікавий, так як прибутків приносити фактично не буде. А для НРКУ - в самий раз.
  •  

Владислав

Цитата: sohok від Лютий 27, 2015, 23:42:18
З понеділка радіо промінь не можна буде послухати на укв, всі частоти на укв відключать
Звідки така інформація ?
  •  

vital-fm

Я взагалі за те, щоб таку ліцензію видали за постановою президента, рнбо чи ВР, але ж вони й далі соплі...
  •  

pavlo_r

Цитата: Владислав від Лютий 28, 2015, 18:15:36
Звідки така інформація ?
Розслабтесь, це ж sohok.
Я не кажу, що це неправда, але поширена ним інфа має перевірятися раз п'ять перш ніж братися на віру. Особисто я ні на сайті НРКУ, ні на сайті Променя, ні в їхній групі у Facebook такої інформації не побачив.
  •  

vital-fm

•  

Ігор

Ооо... Точно, йому ж сам директор розповідає :)
  •  

vital-fm

•  

Ігор

Спитаємо, радіо Лайф він вже запустив  :lol:
  •  

RomHol

Як випливає з повідомлень співробітників "Променя", з 2 березня  мовлення цього радіоканалу на УКХ буде відбуватися у проміжки часу 06:00-10:00, 17:00-24:00, тобто буде скорочено на 7 годин на добу. Чи це стосується УКХ передавача у Києві, чи всіх УКХ передавачів мережі "Променя", не зазначається.
  •  

Александр

Поздравляю всех с весной!
Свершилось! С 1 марта впервые за 65(?) лет передатчик в Киеве на 68.51 МГц отключен. Похоже навсегда. Теперь все вещание УР1 и КДТРК "Голос Киева" ведется на 105 МГц. Проминь и Культура пока еще работают на 71.30 и 72.86.
Интересно, УР1 на 71.0 в Прилуках продолжает работать? Без этого ретранслятора будет проблема жене на кухне в селе слушать УР1.

П.С. Но, к сожалению, снова приходится прибегать к СВ, чтобы услышать все передачи УР1, без КДТРК.
  •  

SO

Цитата: Александр від Березень 01, 2015, 10:07:57
Поздравляю всех с весной!
Свершилось! С 1 марта впервые за 65(?) лет передатчик в Киеве на 68.51 МГц отключен. Похоже навсегда. Теперь все вещание УР1 и КДТРК "Голос Киева" ведется на 105 МГц. Проминь и Культура пока еще работают на 71.30 и 72.86.
Интересно, УР1 на 71.0 в Прилуках продолжает работать? Без этого ретранслятора будет проблема жене на кухне в селе слушать УР1.

П.С. Но, к сожалению, снова приходится прибегать к СВ, чтобы услышать все передачи УР1, без КДТРК.

Отрубили УР-1 в местах дублирования с ФМ.. Прилуки, Харьков и еще много передатчиков в работе.

У Проминя график обрезан на 7 часов по всей стране.
  •  

vital-fm

А може ще десь скоротили УР 1 на УКВ?
Відписуємось.
Тростянець в он-лайні працює.
  •