Юрію, ага, щоб потім усілякі комуністи і тому подібні говорили, що на державному радіо...
Давайте віддамо "Свободу" та "Голос Америки" подкастам, або ж комерційним мовникам, як це відбувається, у тій же Канаді.
Адже ми вже боролись з "голосом росії" на сх, від цього залишився тільки 1413, а наші таки ще тріпаються.
Олександре, я за цільове використання грошей, і якщо мінстець, президент і решта:

цього не підтримують, то мені жаль, що програми "УР" можна виловити у повному обсязі лише в інтернеті, супутнику та проводах.
Розставили сх на закордон, налагодили фм всередині країни, і можна достроково відмовлятись від проводів, а їх абонплату перевести в добровільне русло, запропонувавши, наприклад доступ до архіву програм у відмінній якості з відслідковуванням на трекерах і викладенням у публічний доступ низьку якість.
Звичайно любителі халяви будуть, але і бажаючі придбати теж знайдуться.
Ось по причині розповсюдження радіо у мене і є сумніви щодо суспільного, адже переважна більшість слухачів давненько вже за межами сх, і обирає "Свободу" чи "радіо Вести" на фм, а ще якщо і переоформлять стару мелодію...