Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Олександре, добре, що УР1 отримала хоч ці 20 годин в фм, а підганяють нехай вони, їм УКВ та СХ не пріоритет, там можуть потім допиляти.
Чи Ви хочете скоротити фм мовлення ОДТРК до проводових та укв відрізків.
  •  

Yuriy

Было бы хорошо добавить местный отрезок в FM с 6:10-6:20, 7:10-7:20.
  •  

Александр

Цитата: vital-fm від Березень 17, 2015, 13:43:18
Олександре, добре, що УР1 отримала хоч ці 20 годин в фм, а підганяють нехай вони, їм УКВ та СХ не пріоритет, там можуть потім допиляти.
Чи Ви хочете скоротити фм мовлення ОДТРК до проводових та укв відрізків.
А де я таке казав? Я лише був незадоволений скороченням УР1 на СХ, яке чутно в Криму, Донбасі і майже по всій Україні.
  •  

vital-fm

Ага, і про узгодження мовлення з СХ Ви теж не писали, Ви б якось в повідомлення свої заглядали чи що?
Або в підпис напишіть - прохання не реагувати.
П.С. Хай краще СХ скорочують в часи найменьшого слухання, залишивши тільки оптимальні відрізки прийому, для цього ж так небагато треба.
Хай би зробили опитування у СХ слухачів про час слухання, і так би і зробили.
  •  

Yuriy

Цитата: vital-fm від Березень 18, 2015, 12:24:41
П.С. Хай краще СХ скорочують в часи найменьшого слухання, залишивши тільки оптимальні відрізки прийому, для цього ж так небагато треба.

Коли буде Суспільне Радіо, якою буде доля СХ? Може залишити врізки для трансляцій ВР у повному обсязі на  СХ?
  •  

vital-fm

Юрію, в мене краща ідея, зробити на СХ "Рада фм", там у ВР на це гроші виділити, крутити вдень з повторами вночі для жителів Америки, а між тим вставляти російськомовні програми ВСРУ.
Стець мав би цим зайнятись.
П.С. А воно то буде це суспільне радіо?
  •  

Yuriy

"Рада СХ" :-)Якщо без жартів, то дійсно можна зробити якісне СХ радіо. Можна не тільки транслювати російськомовні програми ВСРУ, а ще і Радіо Свобода, ВВС і Голос Америки
  •  

Александр

Для Віталія повторюю:
ЦитатаМабуть узгоджували тільки з програмами УР1 на ФМ, а не з передавачами на СХ. ОДТРК на ФМ повинні більш-менш комфортно і з передавачами все владнати.  Але не знаю, як себе почуває з 14 до 16 Ів.-Фр.ОДТРК на 1044 кГц - чи відключається передавач, як і інші на СХ, але навіть само УР1 потерпає від скороченого графіка. Навіть Р.Свобода тепер залишилась з-за цього без ефіру о 15.40-16.00. Також Громадське радіо о 21 чутно, а продовження о 22 немає. Ось і слухають в Криму і т.п. кастровану передачу.
І що Вам тут не нравиться? Я проти ОДТРК нічого не маю. Нехай на ФМ чи навіть на СХ (у Верховині) використовують весь час за розкладом. Також проти скорочення УР1 на СХ, направлених на Крим і т.п., бо ці скорочення рублять хороші передачі. Там же хочуть слухати передачі УР, про це й пишуть. Але факт, що на ФМ вони загалом не зможуть це приймати. Зараз важливо і в Україні мовити, і за кордон. Така пора.
  •  

fmdxua

69.08 МГц - УР-1 - прием в Старооскольском районе Белгородской обл.  До передатчика - 365 км.

Tropo 1 программа Украинского Радио Ровеньки 365 км
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

vital-fm

Юрію, ага, щоб потім усілякі комуністи і тому подібні говорили, що на державному радіо...
Давайте віддамо "Свободу" та "Голос Америки" подкастам, або ж комерційним мовникам, як це відбувається, у тій же Канаді.
Адже ми вже боролись з "голосом росії" на сх, від цього залишився тільки 1413, а наші таки ще тріпаються.
Олександре, я за цільове використання грошей, і якщо мінстець, президент і решта:
:censored:
цього не підтримують, то мені жаль, що програми "УР" можна виловити у повному обсязі лише в інтернеті, супутнику та проводах.
Розставили сх на закордон, налагодили фм всередині країни, і можна достроково відмовлятись від проводів, а їх абонплату перевести в добровільне русло, запропонувавши, наприклад доступ до архіву програм у відмінній якості з відслідковуванням на трекерах і викладенням у публічний доступ низьку якість.
Звичайно любителі халяви будуть, але і бажаючі придбати теж знайдуться.
Ось по причині розповсюдження радіо у мене і є сумніви щодо суспільного, адже переважна більшість слухачів давненько вже за межами сх, і обирає "Свободу" чи "радіо Вести" на фм, а ще якщо і переоформлять стару мелодію...
  •  

vital-fm

Усіх форумчан з 1357.
Залишилось тільки дочекатись, коли розродяться.
Томенко захищав Пантелеймонова, як міг.
  •  

Yuriy

•  

vital-fm

У другому читанні прийняли закон про суспільне мовлення.
  •  

admin

ааа, а я чогось про частоту 1357 подумав. Бо тема про НРКУ
  •  

vital-fm

•