Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

admin

Ещё, кстати, по той же международной координации, крымские частоты принадлежат Украине
  •  

Yuriy

Частоты принадлежат Украине,  только  агрессор нарушает все договора.
  •  

admin

Вот поэтому можно засунуть в одно место всю международную координацию (там как раз большинство согласованно то с агрессором)
  •  

SO

Коллеги!
Какая сейчас ситуация в Черкассах?
  •  

fmdxua

Цитата: SO від Березень 23, 2015, 14:45:06
Коллеги!
Какая сейчас ситуация в Черкассах?
72.20  і  91,4 МГц - УР-1 в роботі, тільки на 72,20 МГц в певні відрізки часу занижають потужність.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

fmdxua

Сьогодні був у справах в м. Кременчук. Взяв із собою приймач  Degen 1103.  FM діапазон повністю відповідає таблиці на ukrtvr.org.  99,2 МГц - УР-1 Світловодськ добре приймається і в центрі і в північній частині міста.
Зробив записи прийому УР-1 на 549 кГц і 837 кГц у Кременчуку.

837 кГц - Українське Радіо 1 - прийом у м. Кременчук (23.03.15 р.)

837 кГц - Українське Радіо 1 - прийом на березі Дніпра у м. Кременчук (23.03.15)

549 кГц - Українське Радіо 1 - прийом на березі Дніпра у м. Кременчук (23.03.15)
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

admin

•  

fmdxua

Цитата: admin від Березень 23, 2015, 18:46:27
а 106.3 як приймається?
Слабкий сигнал.Прийом в окремих районах міста. На Degen було чути, але забивали сильні сигнали місцевих станцій.
  •  

RomHol

«Голос України» звернувся до Держтелерадіо з проханням висвітлити дійсний стан справ у царині радіомовлення. Інформація щодо стану поширення сигналу радіомовлення мережі НРКУ на території України та поза її межами.
«Голос України», № 51 (6055), 21.03.2015
  •  

RomHol

Про необхідність відновлення повноцінного мовлення на довгих і середніх хвилях
«Голос України», № 51 (6055), 21.03.2015
  •  

admin

Голос Украины тоже любит бред писать.

Нині найпотужніший передавальний центр в м. Бровари повністю зруйнований, хоча в недалекому минулому на частоті 207 кГц (довгі хвилі) мав можливість поширювати сигнал в радіусі 1000 км, тобто передачі українського радіо могли приймати по всій території нашої країни на приймачі всіх типів.... http://www.golos.com.ua/article/253022
207 кГц на приймачі всіх типів, ага

отужність передавача в Миколаївській області достатня для прийому сигналу в Миколаївській, Херсонській, Одеській та частково в Запорізькій, Дніпропетровській, Кіровоградській областях і АР Крим. Слабк... http://www.golos.com.ua/article/253022
а вот Александр под Киевом слушает, и сигнал вроде не слабый
  •  

admin

по поводу России на ДВ, то уже не вещает. 

Есть хотя кто-то, во всем госаппарате, что в состояние не писать херню?
  •  

fmdxua

Цитата: admin від Березень 23, 2015, 19:30:50
Голос Украины тоже любит бред писать.
Як кажуть, чули дзвін, та не знали, де він. Коли журналісти пишуть статті про галузь, у якій я працюю, то у 10 випадках з десяти у них виходить подібні, як цього разу у "Голоса України", а іноді таке пишуть, що й на голову не налазить. І нічого, люди читають.))
  •  

fmdxua

Орієнтовна карта покриття України мовленням  УР-2 Радіо "Промінь" станом на 28.03.2015 р.:

Що тут говорити, сумна картина...
  •  

Radiostyle

Фігня це а не карта!
В мене 71,3 бездоганно приймається навіть у кімнаті ;-)
  •