Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

taras_l

Цитата: Владислав від Липень 11, 2015, 07:39:01
До речі, один із членів Нацради Владислав Севрюков, під час засідання казав: " Від Променя я отримую більше задоволення ніж від УР-1, і тому я буду просити Зураба Аласанію поміняти місцями канали (УР-1 назад в УКХ, а Промінь в цю новозбудовану мережу) тому що у Променя більше шансів конкурувати із комерційними станціями" -  і це мене трохи засмутило :oops:

Мені теж Промінь більше подобається ніж УР-1.  Під УР-1 хочеться заснути  zzz
  •  

vital-fm

ОДТРК тримається в Луцьку як може, вона так просто не віддасть, хіба що з 1 січня це буде вимога.
  •  

RomHol

Мовлення Першої програми Українського радіо (УР-1) на частоті 549 кГц відновлено.
Про це 13 липня повідомляється на сторінці НРКУ.
Зараз мовлення УР-1 на частоті 549 кГц наявне.
  •  

Formally 20

Проверил приём УР1 549 АМ у своего приёмника. 22:40. Звук слышен, но очень хуже. Оценка приёма - единица из пяти. Румынская Radio Romania Actualiti в тот момент ловилось на тройку. Российское Вести FM очень мощно вещает, о чём писал в раздел про ВСРУ. В тот момент ВСРУ не было слышно вообще. А Балтийская волна на 1386 ловилось на двойку-тройку
  •  

cepheus06

1) Я думал после этого конкурса в городах, где было полноценное вещание ОДТРК (в частности, Токмак, Днепрорудный), появится УР. Оказалось, показалось. Забрали нормальное вещание (с нормальным продуктом; это я про старое Z FM - Запоріжжя FM) и оставили резерв. Это круто. Теперь полное шипение эфира будет разбавляться краткими включениями радио Запоріжжя FM (как, собственно, и раньше).
2) На конкурсах УР1 и УР2 надо продвигать одинаково или продвигать УР1 (но менять концепцию вещания радиостанции). УР должно привлекать трудоспособное, молодое население, а не людей которым за 60-70. Голоса ведущих советских времён как бы успокаивают пенсионную публику, которая, таким образом, погружается в своих мыслях в "брежневский отстойчик застойчик"...
3) УР3... признайтесь честно, его кто-то слушает?
Я понимаю, что сейчас на конкурсах главное получить частоты, а потом может лет через 200 УР кардинально обновится.
Sony ST-S390 + 1/2 диполь разрезной (вертикальный)
  •  

fmdxua

Цитата: cepheus06 від Липень 14, 2015, 12:41:27
3) УР3... признайтесь честно, его кто-то слушает?
Уявіть собі, із задоволенням слухають...
УР-1, УР-2 та УР-3 потрібно оновлювати, це точно, але не так бездумно, щоб вони втратили свою неповторність і стали по типу Ера FM. І реклама всіляких "омаронів" на УР-1 явно зайва.  Також помітив, що у 2015 році порівняно з 2014 р. УР-1, УР-2 і УР-3 не так якісно підходять до виготовлення програм (хоча в першій половині  2014 р. спостерігалось явне пожвавлення, і у випусках новин в тому числі), частина контенту, як то кажуть "з пустого в порожнє".
На жаль, зараз прибрали цикл передач "Моя Україна", рідко чути цитати відомих діячів із серії "Наша сила  - в єдності!". Незмінно цікавими є "Мить історії", передачі "Громадського радіо" на УР-1 та багато іншого.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

vital-fm

Чого ж не слухають УР 3? З 08.30 до 10.30 інтерактив непоганий, і так багато лайву в них.
  •  

cepheus06

УР3 должно тоже как-то получать в больших городах частоты. Люди не знают, что есть УКВ1 на котором оно и вещает в основном. Аудитория у УР3 несравнимо маленькая. Если радиостанция пройдёт в УКВ2 (88-108 МГц), то ей очень тяжело будет переманить нашу аудиторию. Движение в сторону перемен должно быть! Производимый продукт должен охватывать трудоспособное население 24 часа в сутки. В условиях ограниченного бюджета это концепция должна быть чётко построенная (не ширпотреб как у некоторых радиостанций). УР1, 2 будет немного легче (мне так кажется). Но это уже другой разговор.
Sony ST-S390 + 1/2 диполь разрезной (вертикальный)
  •  

Yuriy

УР-2 ,3  выиграют, если там будет местное вещание, как и на УР -1. 
  •  

vital-fm

"УР3" має достатньо аудиторії, тільки вона в переважній більшості старшого віку, та ще й україномовна, якщо вони будуть йти в російськомовні міста, то треба якось змінюватись.
  •  

Yuriy

vital-fm,  класична музика і джаз звучать на всіх мовах однаково. В Україні потрібно взяти приклад з Естонії і зробити своє "Радіо 4".
  •  

admin

•  

Ігор

Пишуть, що після грози зникло мовлення УР1 у Конотопі.

Надіслано від мого GT-S7262, використовуючи Tapatalk

•  

admin

•  

sohok

Сьогодні на ур 1 говорили що УР 1 у Львові на 103.3 фм можливо почне працювати на день Незалежності 24 серпня
  •