Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

admin

ніде. Точніше Проміню та Культурі ФМ мережу не дадуть, вони будуть мовити у інших діапазонах або у інших форматах розповсюдження.
  •  

Владислав

Цитата: admin від Липень 10, 2015, 12:11:33
ніде. Точніше Проміню та Культурі ФМ мережу не дадуть, вони будуть мовити у інших діапазонах або у інших форматах розповсюдження.
А звідки така інфа що їм частот не дадуть?
  •  

admin

НР казала, коли обговорювали кандидатуру УР-3 на Ужгород. Тому і не дали.
  •  

Formally 20

•  

admin

•  

Yuriy

А как тогда они планируют развивать сеть УР - 2 и УР - 3 ? Через HD Radio, DVB-T2, DAB+ ? Думаю, что просто выставят частоты под эти станции в крупных городах и всё.  Конкурс будет с концепцией.
  •  

admin

Ещё есть средние волны и интернет. Ты не понял, Ужгород УР3 не дали так как полноценной сетью не могут обеспечить!!

Отправлено из tapatalk

•  

Radiostyle

ну хлопці,по секрету Вам скажу (а мені в свою чергу сказала Катерина Котенко),що прорахунок частотних присвоєннь під цифрове радіо Нацрада вже замовила,і конкурс планується на  2017-2020 рр. і стандарт буде вибрано DAB + як один з найпопулярніших у Європі,повний же перехід на цифровий стандарт радіомовлення планують завершити до 2025-го,але це тільки слова,а на ділі бачимо по Т2,хоча ситуація в Державі,змушує здвигати строки
  •  

Ігор

До 2025 звучить фантастично.

Надіслано з мобільного

•  

Formally 20

Аналоговое ТВ ещё не отключили из-за Зеонбуда! Из-за этого не только DAB+ невозможно запустить (174-240 МГц), но и освободить FM-диапазон от 87.5 до 92.0 или от 92.0 до 100.0 для радиостанций. Часть FM-диапазона от 100.0 до 108.0 почти заполнена (или переполнена). Про выдачу киевских FM-частот УР2 и УР3 повторять больше не буду (для построения всеукраинской сети УР2 и УР3 вещание в FM-диапазоне начинается с Киева, а далее расширение сети по всей Украине. Тогда и решится проблема переезда НРКУ/ОДТРК из УКВ на FM-диапазон)

Про цифровое ТВ: и когда НацРада и другие ведомства и организации начнут создание нового цифрового провайдера под контролем государства/КРРТ ? Что-то пока всё стоит, но мы не знаем какие движения сейчас идут по этой теме
  •  

Владислав

Цитата: admin від Липень 10, 2015, 12:11:33
До речі, один із членів Нацради Владислав Севрюков, під час засідання казав: " Від Променя я отримую більше задоволення ніж від УР-1, і тому я буду просити Зураба Аласанію поміняти місцями канали (УР-1 назад в УКХ, а Промінь в цю новозбудовану мережу) тому що у Променя більше шансів конкурувати із комерційними станціями" -  і це мене трохи засмутило :oops:
  •  

vital-fm

В Луцьку ж забезпечили, могли б щось і дати, втім спробуй їх зрозумій, частот мало, тому і не дамо.
Яке переставити, там ж ОДТРК зі своїми новинами з полів і т.д.
  •  

admin

У Луцьку інша НР давала

Отправлено из tapatalk

•  

Formally 20

В Луцке можно сделать так: вещание Радио Луцк сократить до 4-х часов, а на оставшиеся 20 часов запустить УР1. При этом на другой частоте, где сейчас вещает УР1, можно запустить УР2. Частота УР3 останется нетронутой
  •  

admin

Можно, но это локальное решение.

Отправлено из tapatalk

•