Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Так якщо не буде різниці, то це підстава вимкнути повністю УКХ передавачі, і залишити тільки проводи, хоча і їх теж можна вимикати, якщо хочуть відмовлятися від 2-ої та 3-ої програм.
Ну і звісно ж скорочення будуть, бо зараз на багатьох ОДТРК програми то різняться в фм і проводах.
Ну і, я так розумію, на фм ОДТРК збільшить мовлення,, там де старі проводові відрізки, залишиться тільки незрозумілим питання, де цілодобове мовлення УР, і ще по вінницькій області, де вночі нема мовлення.
У зв'язку з цим, хай би собі комуналки і західна столиця відхапали ті 10 хвилин о 6-ій, що вивільняться, всерівно нічого цікавого в такий короткий відрізок часу не запропонує УР, а для них збільшення хронометражу.
Ну і УР1 на проводах о 05.30 вмикається в Будні, будуть скорочувати цей відрізок, чи Київ?
Хай би ОДТРК віддали б.
Щодо плаваючого графіку, так тут взагалі проблеми нема, оскільки подібні ситуації можуть бути раз 2 на місяць, то просто, як вже в "Ери" з футболами було - переноситься на годину всі одтрк, або ж записати в ліцензії - у дні трансляцій засідань ВР місцеві врізки виходять по закінченні трансляції.
На проводах ніби таке практикують о 14-ій.
Втім якщо з нового року все буде неактуально, то вся ця писанина даремна.
А, оскільки у ВР під радіо нічого не робиться, а всі депутати орієнтуються на телеканал та інтернет, то підтримую пропозицію Геращенко від 12-го року - відмовитись від радіо, і, якщо хочуть, хай далі на раді виходять, і муштрують НР з входом в МХ.
Цікаво яка доля у ОДТРК з цілодобовими передавачами після 15 листопада - скоротять, чи...
  •  

Владислав

Відсьогодні  весь день мовчить УКХ діапазон у Хмельницькому та Запоріжжі? що це може бути?
  •  

Yuriy

Вони повідомляли про профілактику.
  •  

Владислав

Цитата: Yuriy від Серпень 31, 2015, 15:49:32
Вони повідомляли про профілактику.
Тепер все првацює , дякую.
  •  

admin

До Дня Незалежності запущено передавачі НРКУ

Національна радіокомпанія України 9 липня 2015 року визнана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення переможцем конкурсу на отримання ліцензії на мовлення з використанням 7 частот в FМ-діапазоні для розповсюдження першої програми Українського радіо в регіонах. На замовлення НРКУ, Концерном РРТ достроково, до двадцять четвертої річниці незалежності України, змонтовано та введено в експлуатацію передавачі в місті Львів (потужність 0,5 кВт, частота 103,3 МГц) та у селищі Лозова Тернопільської області (потужність 0,25 кВт, частота 87,7 МГц).
http://rrt.ua/presscenter/index/new/lang/uk?id=164
  •  

vital-fm

Анонс сьогодні о 15.05 на промені: залишився графік, як я вчора і писав.
  •  

Sanio

Держтелерадіо погодило з усіма ОДТРК і затвердило нову спільну сітку мовлення НРКУ і ОДТРК на УР-1 на усіх частотах і проводовому мовленні.
Отож, ОДТРК на ФМ-частотах (4 год. мовлення на добу):
8.10-9.00
9.10-10.00
14.10-15.00
18.10-19.00
21.10-21.50
На проводовому мовленні, УКХ та ФМ-частотах (2 год. 10 (15) хв. на добу):
8.10-9.00
18.10-19.00
21.10-21.40 (субота і неділя - до 21.45)
Робота УКХ передавачів - у будні з 5.57 до 1.30, у вихідні - з 5.57 до 1.00
Проводова мережа - у будні з 5.27 до 0.00 (з перервою з 14.00 до 15.00), у вихідні - з 5.57 до 0.00 (без перерви)
  •  

vital-fm

А можна ж було о 12.10-12.30 поставити, і було б 2 20-тихвилинні відрізки, втім і так краще ніж те, що було.
  •  

Yuriy

Разобрались с сеткой вещания, теперь нужно браться за те населенные пункты, где УР -1 вещает круглосуточно в FM и там начать вещание областного радио.
  •  

Formally 20

...не только за те населенные пункты, где УР1 вещает круглосуточно в FM, но и за те населенные пункты, где ОДТРК вещает круглосуточно в FM.
  •  

vital-fm

Таких окрім волині фактично нема.
Треба звести фм сітку до спільного, ось яке завдання, адже ще є старі ліцензії з проводовими відрізками..
  •  

Ігор

Мені краще цілодобовий УР1 в БЦ, ніж з ОДТРК.

Надіслано від мого GT-S7262, використовуючи Tapatalk

•  

Radiostyle

Цитата: Ігор від Вересень 04, 2015, 20:11:25
Мені краще цілодобовий УР1 в БЦ, ніж з ОДТРК.

А мені навпаки,новини області послухати теж хочеться
  •  

Ігор

Як на мене, краще окрема частота ОДТРК, а не щоб різали УР1

•  

Yuriy

ЦитатаПрацівники технічних підрозділів Національної радіокомпанії перевіряють ситуацію з поширенням радіохвиль у різних регіонах нашої держави. Ретрансляцію передач Українського радіо забезпечує концерн Радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ).
Його технічні можливості дозволяють приймати сигнал Українського радіо практично в будь-якій точці нашої держави.
http://schedule.nrcu.gov.ua/news.html?newsID=6210
  •