Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

admin

Цитата: fmdxua від Вересень 10, 2015, 08:39:42

UPD від ПФКРРТ. На сьогодні згідно листа НРКУ  в Полтавській області вимкнули всі передавачі Українського радіо  крім 101,8 МГц - УР-1 - Полтава та 102,1 МГц - УР-3 Культура - Гадяч. Краще б вони вночі вимикали  Перший Національний телеканал, як добре запропонував Yuriy і то більше економії було б та й користі більше. А радіо має працювати.

а нафиг Гадяч оставили?
  •  

admin

•  

pavlo_r

Відписалася людина по Тетієву. 102.9 вимкнено з вчорашнього ранку, але є слабкий прийом мобілкою 103.4 з Андріївки. Чи постійно присутній сигнал на 103.4 невідомо, ефір ніхто не моніторить.
  •  

Radiostyle

Цитата: pavlo_r від Вересень 10, 2015, 11:03:13
Відписалася людина по Тетієву. 102.9 вимкнено з вчорашнього ранку, але є слабкий прийом мобілкою 103.4 з Андріївки. Чи постійно присутній сигнал на 103.4 невідомо, ефір ніхто не моніторить.
А з БЦ,Буків не чутно?
  •  

pavlo_r

Не знаю. Може при нагоді попрошу перевірити.
  •  

Гоша

По моїй перевірці,мовлення УР-1 в Нововолинську та Горохові є.
  •  

admin

zum говорит что в Харькове на УКВ УР-1 и Проминь работают (Еммануил тоже)
  •  

RomHol

Цитата: admin від Вересень 10, 2015, 18:56:31
Так, на УКХ на цьому тижні змін ніяких не було, всі радіостанції працюють.
  •  

UR7QBM

чую зараз ур-1 на 105.8 з Василівки Херсонської обл.
  •  

Yuriy

•  

fmdxua

Цитата: admin від Вересень 10, 2015, 18:56:31
Я про це вранці писав, Харків працює без змін. Проходження слабке, нормально промоніторити не було змоги, можливо завтра більш обширно можна буде прослухати.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

admin

Підтвердженнь багато не буває

Отправлено из tapatalk

•  

Pawel

Львів
На даний час  УКХ 67.04 працює Культура
  •  

RomHol

Цитата: GMB від Вересень 09, 2015, 21:01:16
Вот в Изюме 102.5 не слышно, хотя эту частоту можно было слушать в Донецкой области.
Можливо, так було у середу. Як мені стало відомо, сьогодні, у четвер, ввечері у Ізюмі передавачі УР-1 на 102,5 МГц та УР-3 на 70,46 МГц працюють.
Взагалі, за даних умов, на мою думку, для УР-1 у Ізюмі на 102,5 МГц потужність передавача має бути хоча б у десять раз більшою, тобто декілька кіловатт.
Цитата: GMB від Вересень 09, 2015, 21:01:16
Спасибо, что хоть пока УР1 в Краматорске в нижнем диапазоне не выключили. УР3 уже нет
А чи можна хоча б іноді чути сигнал передавача УР-3 на частоті 70,46 МГц з Ізюма у Краматорську? Це я заради цікавості запитую.
  •  

дрон

Цитата: RomHol від Вересень 10, 2015, 22:14:59
А чи можна хоча б іноді чути сигнал передавача УР-3 на частоті 70,46 МГц з Ізюма у Краматорську? Це я заради цікавості запитую.

Я під Харковом (смт Буди) приймав ізюмський передавач на приймач Ишим-003 із зовнішнією телевізійною антеною ТАИ-12.
Причому антена розвернута на Харків, тобто під кутом 90 градусів від Ізюма.
До Ізюму приблизно 120 км.
Від Ізюму до Краматорська відстань близько 60 км.

Робіть висновки.
  •