Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

Ще б так ліцензію видали, а то ми вже попередній конкурс бачили, НРКУ подається - ліцензії не дають, бо мовляв мережі нема.
  •  

Владислав

Хмельницький. Вчора нарешті Радіо Поділля-Центр перейшло на нову сітку мовлення у ФМ діапазоні разом із УР-1.
  •  

vital-fm

Довго тримались, у нас і досі чистий УР1, про запуск в інших виграних областях нічого не чути?
Я так розумію відклали до весни наступного року.
  •  

Владислав

Цитата: vital-fm від Грудень 23, 2015, 12:06:24
Довго тримались, у нас і досі чистий УР1, про запуск в інших виграних областях нічого не чути?
Я так розумію відклали до весни наступного року.
Не знаю, запитав про це  директора УР-1 , чекаю відповіді.
  •  

fmdxua

По дорозі від Полтави до Львова у потягу слухав УР-1 на Degen 1103. Зараз повертаюсь назад трохи іншою дорогою, також слухаю Українське Радіо. Практично безперервно (за винятком нетривалих ділянок) можна слухати дану програму НРКУ. Де немає покриття на FM, там чути 549 кГц СХ. Останнє, що слухав - хмельницьке УР-1 на 104,6 МГц. Хочу відмітити наступне, якщо УР-1 переходить на FM, то і звучання має бути, як у FM станцій, але, на жаль, маємо трансляцію на FM із звуком, як у репродукторі. То недостатня модуляція, то перекачана, то моносигнал, то звуковий спектр обрізаний, хоча горить "стерео" і так далі. Одна із причин - це шлях, яким приходить звук до модулятора передавача, друга - звуковий тракт передавача далеко не найкращий, а ще часто - ніхто не переймається тим, щоб налаштувати передавач. З усіх передавачів, що я чув по дорозі, на 5 балів працюють лише 105,0 МГц - Київ, 549 кГц СХ.
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

Ігор

Білу Церкву слухали?

Надіслано від мого GT-S7262, використовуючи Tapatalk

•  

vital-fm

Сьогодні відновили 4 години місцевого на 87,7 в Тернополі.
  •  

fmdxua

Цитата: Ігор від Січень 04, 2016, 21:53:51
Білу Церкву слухали?

Після Вінниці я вже ліг спати, так що на відрізку залізниці Вінниця-Київ радіо вже не слухав.  zzz 
Все мои  публикации,  в которых Россия изображается негативно,  никаким образом не относятся к тем хорошим, умным, добрым людям, которых  много в данной стране.  Любые подобные сообщения  о тех, кто поддерживает или является участником российской агрессии по отношению к моей родной стране - Украине
  •  

fmdxua

Цитата: vital-fm від Січень 05, 2016, 00:17:44
Сьогодні відновили 4 години місцевого на 87,7 в Тернополі.
До речі, у Тернополі також непоганий звук має УР-1. Я застав початок місцевого мовлення о 18.10 на 87,7 МГц, Радіо "Лад" - так називалась станція, яку я чув. У новинах довго розповідали про Кременець.
  •  

Ігор

Цитата: fmdxua від Січень 05, 2016, 09:28:06
Після Вінниці я вже ліг спати, так що на відрізку залізниці Вінниця-Київ радіо вже не слухав.  zzz
У БЦ звук наче також нормальний. Там сигнал іде на пряму з тюнера на передавач. Нічим не псується.

•  

RomHol

Повідомлення зі сторінки НРКУ:

Відтепер Українське радіо більше чути на Донбасі
5.01.2016 р., 16:58

Українського радіо збільшує мовлення на Донбасі.
Згідно з рішенням Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, Перший канал Українського радіо розпочав тестове мовлення на території проведення антитерористичної операції.
Йдеться, зокрема, про такі міста:
Волноваха, Донецької області –  на частоті 88,7 МГц;
Костянтинівка, Донецької області – на частоті 89,9 МГц;
місто Широкий на Луганщині - на частоті 106,9 МГц.
  •  

admin

Концерн  радіомовлення, радіозв'язку та телебачення  повідомляє, що 5 січня 2016 року введено в дію три радіомовні передавачі потужністю 1 кВт для забезпечення мовлення програм Українського радіо в Донецькій і Луганській областях, а саме: на РТР м. Волновахи (88,7 МГЦ), м. Костянтинівки (89,9 МГц) і м. Широкого (106,9 МГц).

Отправлено из tapatalk

•  

admin

•  

Yuriy

Только в Великом Бурлуке УР -1 раньше появился.
  •  

Иваныч

У Чернівцях ще УР -1  на 91.8 ще не мовить :oops: