Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

admin

http://www.nrada.gov.ua/ua/rishennya/34026/34599/36944.html

Про внесення змін до Плану розвитку
національного телерадіоінформаційного простору
  •  

igor0x2dcom0x2dua

Spoiler
1.1. Після створення юридичної особи публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" (далі – НСТУ) Національна рада переоформлює ліцензії на мовлення НСТУ на позаконкурсних засадах на підставі поданої заяви в установленому законодавством порядку.
1.6. З метою забезпечення НСТУ радіочастотним ресурсом у діапазоні 87,5-108 МГц та подальшого розширення мереж трьох загальнонаціональних радіоканалів Національною радою замовляється розроблення висновків щодо можливості та умов користування радіочастотним ресурсом України для потреб телерадіомовлення в порядку, визначеному пунктом 7 частини третьої статті 16 Закону України "Про радіочастотний ресурс України", на підставі пропозицій НСТУ; також проводяться заходи з підготовки відключення аналогового телевізійного мовлення на 4 (85,25 МГц) і 5 (93,25 МГц) телевізійних каналах.
1.11. З метою підтримки децентралізації, виробництва гіперлокального контенту, збільшення території охоплення сигналом програм Суспільного мовлення (Українське радіо), покриття телерадіопрограмами територій, не покритих сигналом мовлення, на прикордонних територіях та територіях, які межують з тимчасово окупованими територіями Луганської та Донецької областей, територією анексованої Автономної Республіки Крим, створення та розвитку системи оповіщення населення Національна рада сприяє розвитку:
місцевого мовлення;

мовлення територіальних громад, у тому числі за рахунок впровадження малопотужного FM-радіомовлення.";
[close]
  •  

RomHol

Українське радіо відсьогодні має власну фейсбук-сторінку Українське радіо - НСТУ.
  •  

Владислав

Цитата: RomHol від Квітень 12, 2017, 18:52:53
Українське радіо відсьогодні має власну фейсбук-сторінку Українське радіо - НСТУ.
А звідки відомо що вона офіційна?

Отправлено с моего lenovo s750 через Tapatalk

•  

RomHol

Мої власні припущення на основі аналізу матеріалів на сторінці.
  •  

Владислав

Цитата: RomHol від Квітень 12, 2017, 19:27:47
Мої власні припущення на основі аналізу матеріалів на сторінці.
Добре, перепитаю директора УР-1.

•  

RomHol

Автор цієї сторінки - можливий майбутній продюсер Українського радіо, як я здогадуюсь.
  •  

Владислав

Цитата: RomHol від Квітень 12, 2017, 19:33:43
Автор цієї сторінки - можливий майбутній продюсер Українського радіо, як я здогадуюсь.
Ви про Дмитра Хоркіна?

•  

RomHol

•  

Владислав

Цитата: RomHol від Квітень 12, 2017, 19:43:35
Саме так.
Дмитро Хоркін, відповів мені що ця спільнота "буде офіційною".

•  

vital-fm

Хмельницьк також на новому графіку. На старому Полтава тримається довше всіх, за Житомир не знаю.
  •  

Владислав

Цитата: vital-fm від Квітень 17, 2017, 09:17:38
Хмельницьк також на новому графіку.
Так,у нас ще тиждень тому запровадили новий графік
  •  

Влад

Харків на старому графіку працює.
  •  

RomHol

Цитата: Влад від Квітень 17, 2017, 15:30:42
Харків на старому графіку працює.
Якщо маєте можливість, перевірте, будь ласка, чи транслюється "Радіо Слобожанщини" у Харкові на дротовій мережі по буднях з 14 до 15 години. Висловлю своє припущення, що якщо є така трансляція, то це стримує швидкий перехід обласного радіо на новий графік.
  •  

vital-fm

Навряд, у нас наприклад є комерційний мовник на проводах і нову сітку ввели, в іншій темі показував приклад Кривого Рогу.
  •