Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

admin

•  

RomHol

На час трансляції першого півфіналу конкурсу «Євробачення» роботу СХ-передавачів УР-1 (принаймі 549 кГц та 837 кГц) та УКХ-передавачів УР-1 та УР-2 Українського радіо продовжували після 23 (для 837 кГц) та 24 години (для інших передавачів) до закінчення півфіналу. Дуже приємно і велика подяка причетним до цього співробітникам Українського радіо та НСТУ, і, звісно, КРРТ! Хто може, перевірте, будь ласка, чи буде після опівночі трансляція на проводовій мережі другого півфіналу та фіналу.
  •  

Sanio

У нас трансляція 1-го півфіналу на проводовій мережі вирубалася автоматично о 24.00, щодо 2-го півфіналу і фіналу, то "Укртелеком" вже забезпечить трансляцію до кінця - у ніч на пятницю до 1 ночі, у ніч на неділю до 2.00
  •  

дрон

11.05.17,  Після 23.00 і на 549, і на 837 кГц іде трансляція 2-го півфіналу "Євробачення".

Радіотрансляція тривала трохи менше за телетрансляцію. О 00.14, як тільки пролунали фінальні позивні конкурсу, трансляцію на СХ припинили і за секунду передавачі вимкнули...

.
  •  

vital-fm

В моєму домі після планового ремонту пропало проводове мовлення "Ур", так що ще -1 моніторинг.
  •  

дрон

14.05.2017 Трансляція фіналу Евробачення на СХ тривала до самого закінчення о 01.45.
Після цього першим вимкнувся передавач на 549 кГц.
На 837 кГц ще близько хвилини тривав початок сюжету про творчість Володимира Івасюка.
  •  

vital-fm

"Промінь" на УКХ також вночі працював.
  •  

Влад

•  

Sanio

На УР-1 залишається в ефірі проект "Радіо Свобода" "Радіо Крим. Реалії" щодня у будні о 8.35 і 18.30, зокрема о 8.35-9.00 транслюватимеится фрагмент ефіру, натомість в інтернеті та на супутнику програма "Радіо Крим. Реалії" буде в ефірі з 7.00 до 10.00. Перші 1,5 години мовлення вестиметься української мовою, а наступні 1,5 год. - російською. Водночас з 29 травня припиняється виробництво програми "Ранкова Свобода", яка була спільним проектом "Радіо Свобода" і "Радіо Ера". На "Ері" програми "Свободи" звучатимуть лише у вечірньому ефірі у будні з 20.00 до 20.57. Незабаром ранковий 3-годинний блок "Радіо Крим. Реалії" виробництва "Радіо Свобода" можна буде почути також на частоті однойменного радіо ГО "Радіо кримських громад" з Чонгару. Де-факто "Радіо Свобода" отримало першу власну частоту в Україні під проект "Радіо Крим. Реалії" через повязану ГО "Радіо кримських громад".
  •  

vetal-rock

м. Первомайськ
68.03 УКХ -- Радіо Культура вже третій місяць йде тільки в моно. Розклад мовлення не змінився.

м. Подільськ
На 103.6 FM помітку моно можна прибрати: УР-1 / Одеське обласне радіо ще від початку року йде в стерео.

•  

velychko.op

Не знаю писали тут чи ні але щойно перевірив прийом 107,8 з Острога у Здолбунові. Почув якусь класичну оперу. Перевірив через онлайн чи це радіо промінь. І так ефір співпав. Тому можна сказати що промінь вже мовить з Острога

Надіслано від мого Redmi Note 4, використовуючи Tapatalk

•  

admin

Спробуй будь ласка зрозуміти чи залишилось Рівне ФМ?
  •  

vetal-rock

105.2 -- Промінь (Горохів) можна додати до таблиці УР-2. Радіостанція в місті мовить за розкладом 22:00-14:00 та 16:00-20:00.   
  •  

Иваныч

http://91.218.213.49:8000/radiobuk - єдиний стрім та розклад Радіо Буковина -НСТУ 91,8 FM Чернівці та розклад

http://www.radiobuk.com.ua/?page_id=847

RomHol

Дякую! По-перше, я вражений, що «Буковина» вже робить врізки на трьох каналах. А по-друге, мені здалося, що вони роблять на УР-2 та УР-3 врізки у часі так, щоб вони не пересікалися з собою та з УР-1. Тобто виглядає, наче у них один пульт, і є можливість заводити з нього лише на один якийсь канал з трьох. Тобто паралельно на двох каналах зараз одночасно мовити вони не можуть (Я можу і помилятися, оскільки  швидко переглядав програму.) Тому, мабуть, через це на УР-2 і УР-3 не всі врізки у той час, який виділявся з Києва філіям  На http://91.218.213.49:8000/radiobuk, начебто УР-1 та врізки у нього «Буковини».
  •