Українське радіо, Промінь та Культура

Автор admin, Січень 01, 2008, 22:24:54

Попередня тема - Наступна тема

GMB

Цитата: "admin" post=32111А где это рейтинг фм учитывает проводовое вещание? Что за бред? И даже если учитывается, то почему всякие гавностанции ниже по рейтингу имеют право вешать, а от НРКУ мля Не имеет. Что за  логика идиотская?
а Влад то прав. Если есть народ, который слушает станцию, значит она имеет право на развитие, тем более - ГОСУДАРСТВЕННАЯ!
записи з ТБ: http://www.youtube.com/user/Serery
                         http://www.dailymotion.com/serery
записи з радіо: http://soundcloud.com/gmb_krm
  •  

Vova.UA

Та хай мовлять, аби тільки за якістю своєї трансляції слідкували. А не так , як в деяких нас. пунктах... аж неприємно слухати (((
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Yuriy

Премію Франка у 2012 році за найкращий твір у радіомовній сфері отримав проект Українського радіо "20 миттєвостей Незалежності"

ЦитатаНаціональна радіокомпанія України виборола літературну премію імені Івана Франка у номінації за кращий твір у радіомовній сфері за 2012-й рік.

Відзначено творчий колектив спецпроекту «20 миттєвостей Незалежності! (автор Віктор Цвіліховський, режисер Вадим Колосок, продюсер Геннадій Ракуленко, редактор Євгенія Калайда, ведучий Роман Коляда), що звучав в ефірі Першого каналу Українського радіо у квітні-серпні минулого року й завершився напередодні 20-ї річниці Незалежності України.

Нагадаємо, цикл складався з двадцяти двадцятихвилинних програм, за принципом – одна програма – один рік Незалежності. Автори не лише нагадали про найважливіші події, що відбулися впродовж останніх двох десятиліть, а й спробували зрозуміти всі колізії, які українці пережили за цей час. Кількамісячний радіомарафон дав можливість кожному ще раз відчути смак перемог і здобутків та гіркоту поразок і втрат.

Недавнє минуле авторам спецпроекту допомагали згадували відомі

в Україні та за її межами особистості: економісти, політики, вчені, педагоги, журналісти. «20 миттєвостей Незалежності» - це своєрідний місток пам'яті між нашим вчорашнім та сьогоденням.

Прослухати весь цикл передач «20 миттєвостей Незалежності» на сайти Українського радіо у розділі «Публіцистика» художнього фонду.  
http://radioukr.com.ua/ua/1034/509204/
  •  

cepheus06

В Токмаке на 71,84 МГц работает уже несколько месяцев радио "Культура", а на сайте написано "Резерв". :dunno:
Sony ST-S390 + 1/2 диполь разрезной (вертикальный)
  •  

Ігор

Слухав у Києві Промінь на 105, було цікаво почути переключення на УР1 о 13-й годині. Мене здивувало те що я цього навіть і не помітив, а о 6 ранку помітно, чути по звуку точного часу.

Цікаво як вони перемикають?
  •  

AlexFM

Цитата: "Ігор" post=32492Слухав у Києві Промінь на 105, було цікаво почути переключення на УР1 о 13-й годині. Мене здивувало те що я цього навіть і не помітив, а о 6 ранку помітно, чути по звуку точного часу.

Цікаво як вони перемикають?

Тумблером :D
  •  

Shurik

Система автоматичної комутації з керуванням від ПК.
  •  

Yuriy

Цілий день не працює сайт НРКУ. http://radioukr.com.ua/ua/
На сайті цілий день ось така інформація- Mysqli statement execute error : Got error 28 from storage engine
Добре, що це не вплинуло на інтернет - мовлення.
  •  

mihaylin

в Смолiно Кировоградской обл. 1-й Канал НРУ передатчик работает в режиме "моно". В Паркове АР Крым передатчик работает в режиме "стерео", но сам эфир неизвестно так как это разговорное радио, не было времени проверять
  •  

admin

я тут глянул БД
УР-1 - 88 ФМ частот, хоть в чём-то лидеры
но как же бездарно эти частоты используются ими...
  •  

pavlo_r

Кілька частот могли б перенести, але в керівництва, мабуть, немає стимулу розвивати мережу.
  •  

admin

не думаю
просто керівництво настільки застаріло, що до таких речей не може додуматися

а переносити та збільшувати потужність потрібно багато де
  •  

Ігор

У БЦ збільшили потужність, але прийом зараз навпаки став на рівні Таврів :(
Могли б і дійсно перенести в Рокитне, їм же реклама не потрібна.
  •  

ass1995

Цитата: "admin" post=33823я тут глянул БД
УР-1 - 88 ФМ частот, хоть в чём-то лидеры
но как же бездарно эти частоты используются ими...
Это ещё по-другому называется "экстенсивный способ ведения хозяйства".  :lol:

А сразу после "1-го канала НРУ" с 88 FM-частоами идёт "Ретро FM" с 57 FM-частоами. Вот только общая мощность у "Ретро FM" - 38.75 кВт, а у "1-го кнала НРУ" с безоговорочным лидерством по количеству - всего 25.51 кВт.

ОТСЮДА
Средняя мощность FM-передатчика "Ретро FM":
38.75 кВт : 57 = 0.68 кВт

Средняя мощность FM-передатчика "1-го канала НРУ":
25.51 кВт : 88 = 0.29 кВт

0.68 кВт : 0.29 кВт = 2.35

В ИТОГЕ
Средняя мощность FM-передатчика "Ретро FM" больше средней мощности передатчика "1-го канала НРУ" в 2.35 раза.
И это только сравнение с главным конкурентом по колличеству FM-частот. Если так сравнивать с другими станциями - даже не знаю, какие результаты будут.
  •  

admin

и даже это не страшно
обычно Ку антенн на обьектах КРРТ повыше

страшно количество население под этим частотами
  •