КОНКУРС (обговорення)

Автор Vova.UA, Березень 12, 2011, 00:18:19

Попередня тема - Наступна тема

agkvas

Цитата: admin від Червень 25, 2026, 13:10:03Гей вінничани, гей подоляни
Гарний позивний...

Хотів послухати, що там за гарний позивний, але...

"Повноцінного студійного запису пісні «Гей вінничани, гей подоляни» (автор музики — Р. Марклевський) у вільному доступі на стрімінгових платформах наразі немає.Оскільки цей твір створювався спеціально як локальна музична заставка (позивні) для радіо, він існує переважно в архівах радіостанції «Місто над Бугом» та в пам'яті мешканців міста, які роками чули фразу «Говорить Вінниця» під цей мотив."

Повірю на слово))
  •  

BanderaTV

Армія мовитиме в Межовій (напевно на місці Світязя)
Чемпіон в Херсоні
  •  

admin

За Гайсин драка була майже як за Полтаву.
  •  

vital-fm

Ключові інтриги конкурсу:
"Ностальжі" зайде в Рівне чи Луцьк?
Якщо в Луцьк, то чи дочекається користувач форуму на прихід в Рівне "Мелодії"?
Візьме "Перець" Одесу, а "Чемпіон" Полтаву?
Дніпро: "Класик" чи "Novaline"?
"Максимум" візьме КР чи "Авторадіо"?
Зайде "громадське" в Запоріжжя, чи таки під "dj"?
Чи отримає "Терен" перший облцентр?
  •  

0-0-0-0

У КР розіграли вже 3 частоти, і на жодну не подавалися ні Максимум, ні Авто. Зате востаннє подавалася Мелодія, думаю, вона і візьме частоту в місті.
Про походи Громадського на конкурси можна забути: їм на поточних частотах мовити грошей не вистачає, через що оголошували збір. Що вже казати про нові.
Але щодо перемоги DJFM я не впевнений, бо в Запоріжжі ще немає Чемпіона та Ностальжі)
  •  

BanderaTV

Цитата: 0-0-0-0 від Сьогодні в 17:46:06Але щодо перемоги DJFM я не впевнений, бо в Запоріжжі ще немає Чемпіона та Ностальжі)
В Полтаві вони отримали облизня й частоту забрав мовник з Решетилівки. Тому не факт, що Чемпіон забере частоту (хоча все можливо)
  •  

vital-fm

Цитата: 0-0-0-0 від Сьогодні в 17:46:06У КР розіграли вже 3 частоти, і на жодну не подавалися ні Максимум, ні Авто. Зате востаннє подавалася Мелодія, думаю, вона і візьме частоту в місті.
Ну не знаю, як вони там домовляться, можуть піти для масовки, а то раптом "Терен" відхопить.
  •  

BanderaTV

Цитата: vital-fm від Сьогодні в 18:28:35Ну не знаю, як вони там домовляться, можуть піти для масовки, а то раптом "Терен" відхопить.
До речі, Терен також хотів відхопити частоту на конкурсі, але його послали ген-ген за небокрай.
  •  

Zheka

Ви ще забуваєте за "Інформатор", якому будуть цікаві всі областні центри і Кривий Ріг :)
  •  

BanderaTV

Цитата: Zheka від Сьогодні в 18:51:39Ви ще забуваєте за "Інформатор", якому будуть цікаві всі областні центри і Кривий Ріг
Я думаю Нацрада буде не в захваті, бо вони ще не на всіх частотах, які вони отримали запустили в роботу.
  •  

vital-fm

Їм треба в Одесі оперативно запуститись, ну і по решті міст.
А так Запоріжжя їм цілком може відійти.
НР не сильно практикує масову роздачу частот, тож багато не візьмуть.
  •  

TV-Ukr

Цитата: 0-0-0-0 від Сьогодні в 17:46:06Але щодо перемоги DJFM я не впевнений, бо в Запоріжжі ще немає Чемпіона та Ностальжі)
Як і в Черкасах та Чернігові, але на минулому конкурсі чомусь були лише ТАВРи. Хоча на Черкаси подавались ще й канівська станція, яка і отримала частоту.
Цитата: BanderaTV від Сьогодні в 17:48:57В Полтаві вони отримали облизня й частоту забрав мовник з Решетилівки. Тому не факт, що Чемпіон забере частоту (хоча все можливо)
В Запоріжжя він може зайти за тимчасовим, як це зробив у Херсоні. А от інші претенденти щось не спішать брати дозволи, тому останній дозвіл взяла Марія.
Цитата: vital-fm від Сьогодні в 19:00:10НР не сильно практикує масову роздачу частот, тож багато не візьмуть.
Як і NovaLine не практикує подаватись на декілька частот в рамках одного конкурсу. Тому цікаво, куди він цього разу піде, якщо не на Дніпро.