Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

ass1995

«Немає грошей на пісок – перекривайте дорогу» (ДТП - ФОТО, ВІДЕО)

Починаючи з 236 кілометру автобану і майже до селища Ульянівка, в 5 ДТП пождало четверо людей. Водій, однієї з фур, із розтрощеною ногою в Ульянівській лікарні. А оператор «Надзвичайних новин» Юрій Лисий із закритою черепно-мозковою травмою та розтрощеною щелепою в Уманській міській лікарні. Вчора чоловіка прооперували. Лікарі оцінюють його стан, як важкий.

Вчора, 14 грудня, через серію ДТП, на автостраді утворились затори в кілька десятків кілометрів. Перше ДТП, в яке потрапили водії трьох машин, сталось о 7.30 ранку. І вже за кілька годин кількість автівок, що зіткнулися на різних ділянках дороги, зросла до 13-ти. У зв'язку з цим утворився затор довжиною до 50 кілометрів.

- Перше ДТП трапилось в 7. 30 ранку. Про те,що буде туман вчора було попередження по Кіровоградській області. Водіїв попереджали, що видимість буде до 200-метрів, а фактично вона була від 20 до 40 метрів. Основна причина ДТП – це туман. Якщо туман, то і літом в суху погоду машини б'ються, а от звичка переключити швидкість не всім доходить. Тому всі аварії схожі як близнюки, - розповідає Михайло Уманець, начальник служби автомобільних доріг Черкаської області.

Проте самі водії кажуть, що причиною ДТП є не лише туман, а й не посипана дорога, що за складних погодних умов перетворилась на слизький каток.

Кримчанин В'ячеслав Мамченко їхав із санаторію "Хмільник" додому.

- Туманище був дуже сильний. Видимість до 20 метрів, а дорога – скло. Маю великий водійський стаж, тому одразу обрав безпечну швидкість. Попереду зупинялась вантажівки. Побачив машину, що зупиняється, почав гальмувати та маневрувати між транспортом. Проте по середині дороги стояв автобус, я не зміг уже уникнути зіткнення

Адвокат Світлана Іщенко каже, що на шляху з Умані до місця ДТП не бачили жодного транспорту, що посипав би дорогу:

- Сьогодні зранку ми рухались в напрямку з Києва до Одеси. Вважаю, що ДТП сталося не з вини водія. Дві фури, що їхали перед нами, зіткнулися та загородили дорогу. У нас не було іншого виходу. Слава Богу, паски безпеки були пристебнуті, і спрацювали подушки, тому усі уціліли. Щоправда дівчини, яка сиділа на передньому сидінні отримала невеликі травми: забила голову та  спину, - розповідає жінка. - Хочеться звернути увагу, що зараз видно - дорогу посипано, проте коли ми їхали, протягом всього шляху, на дорозі був лід. І жодного транспортного засобу дорожньої служби ми не зустрічали.

Водії вантажівок зазначають: немає грошей на пісок – перекривайте дорогу.

-Вранці був сильний туман. Фури зупинились, увімкнули аварійку. Деякі водії почали зупиняти і інших. Проте машину «опель»,яка в нас увігналась, занесло на швидкості. ЇЇ ззаду «догнало» ще одне авто, - каже Юрій Скорик, що прямував з Вінниччини  до Одеси. –. Я вважаю так: немає грошей на пісок – перекривайте дорогу! Це під силу зробити і міліції. На це багато грошей не треба. Якщо тут така небезпечна ділянка, нехай би працівники ДАЇ перекрили дорогу від Умані до Ульянівки. І не було б цієї біди!

На місці пригоди, окрім служби ДАЇ, працювали ще й рятувальники. Рух на автостраді вдалось повністю відновити аж увечері.

ФОТОРЕПОРТАЖ з місця пригоди дивіться ТУТ

ВІДЕО з місця пригоди:

http://www.youtube.com/watch?v=6HXilrd3iq0
  •  

Radiostyle

Цитата: "Vova.UA" post=39223Цієї ночі збулась моя мрія - я нарешті попав на виступ 5-кратного діджея №1 у світі - Armin van Buuren'а !!!  :music:  :dance4:
Загалом було супер, але звук , як завжди у нас, налаштували аби гучніше. Якість була паршивенька...
В мене брат там був,каже сподобалось,зараз вже виїхав на потязі зі Львова назад,приїде фотки і відео покаже.
  •  

stepan

Цитата: "ass1995" post=39228«Немає грошей на пісок – перекривайте дорогу» (ДТП - ФОТО, ВІДЕО)

По телевизору вчера про это рассказывали, НО, как оказалось из этой статьи, много чего скрывали.
  •  

FMDX

Не знаю также, можно ли относить Jewish News One к украинским каналам, но, по крайней мере, он уже начал вещать на украинском, сейчас слышу родную речь :bravo: , так как раньше шла только англоязычная аудиодорожка... Проходила ль сия инфа здесь на ресурсе? ;)
  •  

Radiostyle

Цитата: "FMDX" post=39245Не знаю также, можно ли относить Jewish News One к украинским каналам, но, по крайней мере, он уже начал вещать на украинском, сейчас слышу родную речь :bravo: , так как раньше шла только англоязычная аудиодорожка... Проходила ль сия инфа здесь на ресурсе? ;)
Уже десь мабуть точно з пів року він мовить і українською,доречі на сайті каналу є онлайн трансляція (в тч. і українською),можна додати посилання на трансляцію сюди на сайт.
  •  

дрон

Цитата: "FMDX" post=39245Не знаю также, можно ли относить Jewish News One к украинским каналам, но...

Но, удивительного ничего нет, если главный еврей Европы живет здесь
http://genshtab.censor.net.ua/wiki/Коломойский,_Игорь_Валерьевич
  •  

FMDX

Radiostyle, а Bы лично видели тогда эти трансляции с украинской озучкой? Ибо я несколько IPTV-списков, где он был, юзал и везде, где была українська мова, вместо дорожки было попросту глухо, тепер есть. Так что не исключаю (если никто не сможет подтвердить тогдашнее наличие), что українська появилась где-то с 1 декабря...

дрон, ну да, только он предназначенный не для местных и даже на другие территории (на Израиль/как израильский на мир), отсюда сомнение...
  •  

дрон

Цитата: "FMDX" post=39255ну да, только он предназначенный не для местных и даже на другие территории (на Израиль/как израильский на мир), отсюда сомнение...

Дык, здесь их диаспора ого-го. И Россия идею "Русского Мира" продвигает громко, а они тихо...
  •  

Qolo

Цитата: "FMDX" post=39255а Bы лично видели тогда эти трансляции с украинской озучкой? Ибо я несколько IPTV-списков, где он был, юзал и везде, где была українська мова, вместо дорожки было попросту глухо, тепер есть. Так что не исключаю (если никто не сможет подтвердить тогдашнее наличие), что українська появилась где-то с 1 декабря...
канал появился на спутнике 01.11.2011 (только с англ.дорожкой); русская дорожка заработала 13.01.2012, а украинская - 07.04.2012.
(http://sat-madi.com.ua/forum/archive/index.php/t-72.html)

и лицензия НацРады, как подтверждение, что канал украинский: http://www.nrada.gov.ua/ua/derzhavniyreestr/Movniki/APPIATOV.html
  •  

Radiostyle

Цитата: "FMDX" post=39255Radiostyle, а Bы лично видели тогда эти трансляции с украинской озучкой? Ибо я несколько IPTV-списков, где он был, юзал и везде, где была українська мова, вместо дорожки было попросту глухо, тепер есть.
Я десь наприкінці червня "перепрошив" бабі з дідом тюнер,і після того помітив,що на данному каналі з'явилась укр. звукова доріжка,так що точно вже десь до пів року є укр.мова на каналі  ;)
  •  

FMDX

Понятно. Ну получается тогда, что IPTV-ишники попросту игнорировали... :dry:
  •  

pavlo_r

Я ніколи не вірив в кінці світу. 21/12/12 в.т.ч. Мені навіть не вдасться пригадати скільки різних варіантів загибелі нашої планети я зустрічав останніми роками, але мені якось ніколи не доводилося бачитись з людьми які в це справді вірять. До тепер. В цю суботу мені зустрілась жінка, яка бідкалась, що дарма підключає цифрове ТБ, адже 21 грудня всі супутники вийдуть з ладу і її провайдер не матиме звідки брати сигнал
  •  

admin

это в "улыбнитесь" надо
  •  

Yuriy

На II Международной конференции "Радио в глобальной медиа конкуренции" обсудили перспективы развития индустрии радио
http://rtrs.ru/press_center/actual/13493/
  •