Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

vital-fm

ADV
На форумах інформації не знайшов, сьогодні уточню, якщо оперативніше не відпишуть.
  •  

Serhiy1970

У кого есть мечта купить себе более лучший радиоприёмник, чем у него есть, или DVB-T2 ресивер, но не может этого сделать по финансовым соображениям, - пишите мне в личку этого сайта или на tdk1985@gmail.com с пометкой в теме письма "мечта".
  •  

Сідівець

У Підгайцях Волинської області ніколи не мовило і на даний момент не мовить "MFM". Перших тридцять хвилин мовить "Перець ФМ", а другі 30 хвилин - "СіД FM". Карпій спочатку планував запустити на цій частоті "MFM", але хотів таким чином, щоб "СіД" віддав свій час і мав лише власних програм 2 години на добу (2 випуски місцевих новин та 2 вітальні програми). "СіД" відмовився, а то мали би в результаті чергове знищення місцевого мовника. Минулої осені знову заговорили за запуск "MFM" на 102,4, але вже лише у тих часових проміжках де мовить "Перець", але щось не доїхав Андрій Станіславович до Луцька.
  •  

AlexFM

Цитата: "Serhiy1970" post=25985У кого есть мечта купить себе более лучший радиоприёмник, чем у него есть, или DVB-T2 ресивер, но не может этого сделать по финансовым соображениям, - пишите мне в личку этого сайта или на tdk1985@gmail.com с пометкой в теме письма "мечта".

Звучит как сектантский призыв: "купи у меня Эйвон и перепродай друзьям и родственникам по спекулятивной цене"!
Вы что, на Мавроди работаете?

Вспоминается столица 10 лет назад, когда ходили суховатые девчушки со значками "хочешь похудеть - спроси у меня как". И телемагазины: найсер-дайсер, ритона и иже с ними...
  •  

vital-fm

AndrewZ
А може планують найближчим часом запустити, хоч сумніваюсь.
Цікаво чому в списку "МФМ" УКВ частота у Запоріжжі, якщо вона їм вже не належить.
  •  

Сідівець

та я теж маю сумніви. Коли минулого року спілкувався з представником структури, що представляє інтереси Карпія в області (ТРК "Мікс"), то він казав, що Станіславович налаштований рішуче і, навіть, сказав, що особисто приїде налаштовувати сигнал і щоб без нього нічого не робили. Але потім, щось почало глохнути це питання, а "ТРК "Мікс" не дуже й хотіли його піднімати, бо це було пов'язано із купівлею обладнання (тарілка, тюнер і т.д.). Так що віз і нині там. У Карпія в структурі полюбляють таке - ще діло не зроблене, а вже починають про нього говорити як про виконане завдання.
  •  

vital-fm

Відмовились би, як в Карлівці, чи що.
Або НР віддала б "СІД ФМ" 90.2, а так ні собі, ні людям.
  •  

yes111

За великим рахунком, мені вже практично по цимбалах, хто - або що, - прибере диктатуру "Чаушеску". Головне, аби прокинутись якось уранці і раптом усвідомити, що його більше нема! І ніколи не буде. А з рештою проблем обов'язково розберемося, в робочому порядку. Як це робиться в усьому цивілізованому світі.

P.S. Інфу про Чаушеску можете переглянути, наприклад, тут:
http://yes1111.livejournal.com/22015.html
Якщо маєте інші цікаві джерела - повідомте, будь-ласка. Буду дуже вдячний. Так само, як і про "крижопільські розборки у різних частинах країни". Спробую розібратися і допомогти, наскільки вийде.

Втім, ми, схоже, ухилилися від теми.
  •  

admin

ЦитатаЗа великим рахунком, мені вже практично по цимбалах, хто - або що, - прибере диктатуру "Чаушеску".
Цель оправдывает средства.
При подобном подходе, тот кто использует фразу = Чаушеску.

Или другими словами, мне наплевать что ТВи пиратит (например в Ровно) главное что он мне нравится...

или ещё правильнее "Он сукин сын, но он НАШ сукин сын!"

Классика
  •  

дрон

Цитата: "admin" post=26201ТВи пиратит (например в Ровно)...

Если ТВи пиратит где-то, то где ж оте "контролирующие органы" на которых возложена обязанность отслеживать работу ТРО в эфире???
  •  

yes111

Цитата: "admin" post=26201
ЦитатаЗа великим рахунком, мені вже практично по цимбалах, хто - або що, - прибере диктатуру "Чаушеску".
Цель оправдывает средства.
При подобном подходе, тот кто использует фразу = Чаушеску.

Или другими словами, мне наплевать что ТВи пиратит (например в Ровно) главное что он мне нравится...

или ещё правильнее "Он сукин сын, но он НАШ сукин сын!"

Классика

Існує ще одна крилата фраза, яка дедалі успішніше втілюється в життя: "Друзям - все, ворогам - закон!" (с)
Якщо не помиляюся, належить ще одному великому гуманісту - генералові Франко (наголос на першому складі).

До речі, цікаво: а які аргументи (суто гіпотетично) запропонували б Ви проти пацанів з бейсбольними битками? При тому, що міліцією командує один з них? Невже дипломатичні розшаркування?
  •  

admin

Цитата: "дрон" post=26202
Цитата: "admin" post=26201ТВи пиратит (например в Ровно)...

Если ТВи пиратит где-то, то где ж оте "контролирующие органы" на которых возложена обязанность отслеживать работу ТРО в эфире???
ну спросите об этом у УДЦР
может на лапу дают
UPD:
Цитата: "yes111" post=26203Існує ще одна крилата фраза, яка дедалі успішніше втілюється в життя: "Друзям - все, ворогам - закон!" (с)
Якщо не помиляюся, належить ще одному великому гуманісту - генералові Франко (наголос на першому складі).

До речі, цікаво: а які аргументи (суто гіпотетично) запропонували б Ви проти пацанів з бейсбольними битками? При тому, що міліція їх "кришує" і залюбки бухає разом? Невже дипломатичні розшаркування?
вопрос не в том что предложить, а в том что этот любимый ТВи и есть пацаны с бейсбольной битой.
просто на последнем повороте истории их вынесло в кювет, вот они и прикидываются ягнёнками, что бы при момощи лохов вернутся на большую дорогу
  •  

yes111

Цитата: "admin" post=26204вопрос не в том что предложить, а в том что этот любимый ТВи и есть пацаны с бейсбольной битой.
просто на последнем повороте истории их вынесло в кювет, вот они и прикидываются ягнёнками, что бы при момощи лохов вернутся на большую дорогу

Тю... А як же тоді назвати тих, кого "занесло" замість них? А головне - тих, хто досі їх захищає?
  •  

admin

такие же пацаны с бейсбольной битой
  •  

yes111

Мабуть, і справді різниці не побачите - аж доки не влаштують "маски-шоу" з виносом серваків, або ж на свято "беркутня" не затопче де-небудь на Майдані...

Борони Боже, тільки не подумайте, що я Вам бажаю чогось подібного! Просто надто виразно бачу, до чого воно все котиться. Схоже, розмова стає безперспективною, то ж не бачу сенсу продовжувати. Наостанок лише дозволю собі ще трохи з класики:

"Коли прийшли за комуністами, я – мовчав, тому що я не комуніст.
Коли прийшли за католиками, я – мовчав, тому що я не католик.
Коли прийшли за євреями, я – мовчав, тому що я не єврей.
Коли прийшли за мною, уже нікому було мене захищати."

(с) Німьоллер, німецький пастор
  •