Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

admin

•  

pavlo_r

Так і проти влади поки що лише скасуванням віз обмежилися і то достеменно невідомо кому, бо таємниця. Так що може буде, а може й не буде.
Стосовно того, що Майдан проплачений сперечатися не буду. Всі ми бачили скільки простояв безумовно ідейний Антимайдан і яку кількість людей він мобілізував. Щодо так званих бойовиків, які стоять на Грушевського і захоплюють ОДА по Україні - поширювали інформацію, що за участь в штурмі платять 1500 грн. Як гадаєте, багато ідіотів погодиться ризикнути сісти на 15 років за суму якої і на місяць прожити недостатньо?
  •  

admin

а тем временем Россия продолжает ложить болт на своё, и на совместное с Украиной, авиастроение
больше на соотвествующем форуме
http://www.forumavia.ru/a.php?a=t&id=12398&page=1

•  

pavlo_r

http://simya.com.ua/articles/53/60653/

Додано:
Львів'яни родом зі східних областей записали звернення до мешканців півдня і сходу України:

https://www.youtube.com/watch?v=eVHombp_lWI
  •  

pavlo_r

Компромат бомба! Я відразу втратив віру в Майдан і починаю вагатись чи не нацисти (тобто фашисти) всі у Львові. Ще трохи і останні сумніви остаточно покинуть мене. Тоді я вдягну спортивну форму, відправлюсь в Маріїнський парк до справжніх захисників порядку і як мантру буду повторювати: "Пани послані нам Богом. Чернь без панів жити не може".
  •  

admin

приєднуюсь до Павла, жаль потяги тітушок біля мене не формуються
  •  

Radiostyle

Цитата: ass1995 від Січень 30, 2014, 14:57:19
"Беркут" головного мозга

Обновлено

I угараздило ж з таким придурком в одному мiстi жити,"прославив" мiсто, I став вiдомим на всю краiну та поза ii межами.
  •  

pavlo_r

До Білої Церкви наскільки я знаю претензій ні в кого нема. Не місце красить людину, а людина місце. Крім того зараз його особисто ніде не чути. Останнє, що я про нього чув - це телефонний розіграш від відомого російського пранкера, якому Тітушко сказав по телефону, що підтримує Євромайдан

http://youtu.be/fabLRQ8tNZQ
  •  

w_Waxman

Моральный раскол Украины уже случился. В 2004м. Сейчас он просто используется всеми сторонами и в хвост и в гриву.
Я был и там, и там. И нельзя сказать, что кто-то из них прав, либо нет. Просто меня поражает, что один и тот же человек говорит: "Вставай Україно! Вся вставай! Треба завершувати прогинатися під бандитську владу! Ми всі народ України. Ми
єдині. І не треба ділити нас на западенців та східняків! ". И от него же: "от нехай раби на сході й працюють. Бидло тільки й вміє за пляшку горілки працювати. От хай у своїх шахтах хоч живуть, а нас не чіпають!".
Ну и "Мы украинцы! И те, кто на востоке, и те, кто на западе. У нас просто разная история, поэтому в чём-то наши мнения расходятся. Но мы живём в едином государстве, в котором нас объединяет общая культура и обычаи". И "да ну этих западенцев. Мы, с остальными народами союза освободили и наши, и их земли, а они фашистов с хлебом и солью встречали! А сейчас прогинаются под америкосов, чтобы показать, какие они защитники своей страны от бандитов. Да и им всё хорошо насолить русским"
  •  

дрон

Цитата: w_Waxman від Січень 30, 2014, 23:08:54
Мы, с остальными народами союза освободили и наши, и их земли, а они фашистов с хлебом и солью встречали! "

А никогда не задумывался почему они встречали немцев хлебом-солью в 1941-ом, хотя вот так же, с хлебом-солью встречали там же Красную Армию в 1939-ом?
Какой террор надо было творить за неполных три года???
  •  

w_Waxman

дрон, не задумывался, а знаю. Странно, голодомор затронул всю Украину, кроме западной (отчасти), но ""кричат"" о голодоморе больше именно западноукраинцы.
Только что-то голодомор 90-х мало кто вспоминает... Практически никто. Хотя люди тоже не доедали. А за покушение на лакомный кусочек - убивали, где-нибудь в парке Киева, или под Киевом.
Рэкет отбирал у людей товар на рынках... Невыплаты зарплат, бомжевание... Расслой общества, на тех, кто может, или повезло, и тех, кто не может, либо кому не повезло. Именно Первые сейчас воюют, а вторые - майданят, носят георгиевские ленточки и т.д.
  •  

pavlo_r

Дрон, теж питання я задавав приблизно два місяці тому іншому учаснику цього форуму. Відповіді так і не було. І приблизно в цей же час Ви, w_Waxman, писали про так званий голод 90-х і про те, що про Голодомор кричать найбільше на заході України. Можу помилятися, але здається Admin тоді відповів Вам, що не можна порівнювати фінансову кризу і недоїдання 90-х з тотальним голодом 1932-1933 років, коли забирали все, що можна було споживати в якості їжі. Я не можу стверджувати про інші регіони України, але на Західній ще добре пам'ятають як ті, кому в час голоду вдавалося вирватися до нас з цього пекла під назвою колективізація, ходили по наших селах і просили їсти.
  •  

admin

+ ще одне
у 30-х Голодомор був штучно зроблений, для того щоб
1) зломати хребет сілянству та загнати у колхози
2) за гроші отримані від продажу сільхопродуктів закордон, закупити індастріал (той самий на якому згодом будуть танчики та літачки виробляти, ті що для Мирової Революції)

90-ті був економічний злам, не думаю що Біловезька трійця розуміла що це усе приведе до Голоду
  •  

pavlo_r

А взагалі рекомендую почитати роман Василя Барки "Жовтий князь". Там дуже реалістично відображена картина того страхіття, яке творилося на Великій Україні під час Голодомору
  •  

w_Waxman

Да согласен, согласен... Людей всегда убивают/мучают ради своей выгоды.
  •