FMDX, мені шкода дочки Грубича і я щиро йому співчуваю, але не бачу зв'язку між цією трагедією і змінами в країні. ДТП, на жаль, трапляються і від цього ніхто не застрахований, як і від того, що винного не знайдуть. Зміни не можуть відбутися в один день, місяць чи навіть рік і простою ротацією влади змін добитися майже не можливо. І так, на Сході війна і це багато чого ускладнює і так, там гинуть наші хлопці, які зараз нас з вами захищають, але заради справедливості треба сказати, що беззбройних там нема. Не потрібно мішати протидію у видачі зброї добровольчим батальйонам, які хочуть їхати на Схід із загибеллю тих хто вже там воює. Крім того під обстрілом з Градів шанси вижити одинакові незалежно від того озброєний ти чи ні. З автоматом проти БМ-21 не попреш. Ну і не забувайте хто проти нас воює - це не нещасні повстанці з гладкоствольною зброєю, а професійні найманці чи добровольці, з досвідом бойових дій і фінансовою та збройною підтримкою з боку Росії. Фактично це російсько-українська війна. А враховуючи той звіздєц в якому перебувала наша армія вступаючи в цю війну - вона ще непогано воює. Я б сказав дуже навіть добре. В армії далеко не все ідеально і є багато помилок, за які доводиться розплачуватися кров'ю. Але на жаль це ціна за роки халатності у відношенні до обороноздатності країни.