Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

pavlo_r

«at.ua український домен» - ос це вже смішно. Цей домен частина російського халявного конструктора сайтів Ucoz.Ru. Будь-який прищавий школяр може на цьому домені зробити сайт про підоросію. І головне абсолютно безкоштовно.
  •  

FMDX

Ну винен, не знав :oops: Хоча нічого смішного, що "at.ua" належить якомусь халявному раіському ресурсу (навіщо їм було так робити? Одразу через політичні мотиви?)...
  •  

pavlo_r

Це було б смішно, якби не було так сумно:

Під час конкурсу з поїдання вареників на швидкість, що проводився в рамках фестивалю «!Стрий-Органік-Фест», жінка-переможець померла під час церемонії нагородження.

Трагедія сталася у суботу, 15 листопада, у 70-тисячному місті Стрий Львівської області. У конкурсі з поїдання вареників на швидкість перемогла місцева мешканка, але під час нагородження вона зімліла просто на сцені, повідомляє «Погляд». Поки приїхали медики з невідкладної допомоги, жінка померла.

Офіційна причина смерті поки не встановлена.
http://zaxid.net/news/showNews.do?peremozhets_konkursu_z_poyidannya_varenikiv_u_striyu_pomerla_prosto_na_stseni&objectId=1330256
  •  

dim

Видать не готовы наши люди к таким "европейским традициям"...
  •  

admin

•  

dim

Цитата: admin від Листопад 17, 2014, 09:43:56
Ты дебил?
:roll:
Если кто-то что-то не понял, то это не повод для оскорблений.

Но если кто не понял, имел ввиду разные новомодные соревнования - жбурляння телефону, плавання в багнюці и тому подобное.
Разве не оттуда подобные "новые традиции"?
Да и взял то я то выражение не случайно в кавычки.
  •  

admin

А причём тут "европейские" к тому что пришло из США, Японии?
причём тут традиции? я вот хрен знает сколько лет живу в Италии, в моём городе ничего подобного не было.
Украина это тоже Европа, наши люди как бы тоже европейцы.
Только дебил (или вата) может рассуждать о "европейскости" в этом случае
  •  

yadro

Ніякої "європейскості" чи "американськості" тут немає. А подібна дурість траплялась на побутовому рівні і при глибокому Союзі.
З жалем пригадую, як ми, молоді хлопці, в 70-х роках не хотіли "вважати своїм" в нашому дворі того, хто не випив 3-літрову банку води. Доказав, шо можеш випити 3 літра води - значить, "свій хлопець".

Хіба не дурість ?

Це було. Безтолкові, дурні дії  будуть у всі часи,  при будь-якому суспільстві.
  •  

dim

Ну согласен, несколько коряво выразил свою мысль. Но имел ввиду именно то, что потом пояснил.
Не все же Цицероны...
  •  

dim

Цитата: yadro від Листопад 17, 2014, 13:07:30
А подібна дурість траплялась на побутовому рівні і при глибокому Союзі.
.....................Безтолкові, дурні дії  будуть у всі часи,  при будь-якому суспільстві.
У Союзі ця дурість не офішувалась в державі. І Ви це чудово знаєте.
Ось що мені й не подобається у сучасному демократичному світі, на що і миттєво зреагував.
А то що миттєво, то так і вийшло мабудь не всім зрозуміло...

Ну вже й не знаю, як вже це повідомлення буде сприйматись на "ватність", у якій мене звинуватила офіціально адміністрація у попередженні, але я не бачу (на свій дебільний розум) ніяких підстав.
  •  

admin

а значит "европейскость" состоит в том что не прятали под коврик?
то есть раз об этом рассказали всем то это плох? глядишь кто-то узнает и будет осторожнее жрать и не умрёт? но зачем? нужно держать под ковриком, пусть побольше народу сдохнет. это будет по совецки
  •  

dim

Да я понимаю - при демократии это не запретишь никак.
Как бы тут золотую середину найти.
Не думаю, что это многим нравится.

А что там моё сообщение застряло на премодерации в домб. республике.
Интересно всё же мне мнение народа по Ганапольскому.
  •  

admin

Нет, не понимаете.
У Вас стоит советская дилема запрещать - не запрещать, красиво - не красиво, нравится - не нравится.
А нужно думать головой, да это не красиво, но если запрещать то народ будет наоборот тянутся, а если разрешить, но предупредить, а потом показать последствия, то если и потянутся то это будут дебилы и их будет меньше.
  •  

dim

Ну прямо, такой уж дурак...
То, что определённые стереотипы есть - не спорю.
Но так уж примитивно тоже не думаю.
На моё мнение - это дело деятелей культуры, интеллектуалов, моральных авторитетов подтягивать народ к своему уровню.
Ну и ТВ тоже должно в этом как-то участвовать.
Вот когда-то взбунтовались журналисты против темників. Вот так-бы они и на этой ниве сплотились бы против освещения подобных мероприятий.

Беда в том, что правит бабло сейчас. Хотя я догадываюсь, какой ответ будет...
Но я в этот спор втягиваться не хочу - это будет бесконечная песня.
  •  

admin

Как чмырят того же Макаревича изза его позиции. А другой деятель культуры, который Поречников, так вобще с надписью пресса стреляет из пулемета. Примеры от деятелей? Нуну
  •