Болталка

Автор radiomen, Листопад 24, 2011, 08:18:55

Попередня тема - Наступна тема

admin

Сталинград зачищают 😀. Звучит.
  •  

pavlo_r

Цитата: admin від Листопад 04, 2016, 12:49:58
сходу прочитав як ООО "БаНдер Украина".... :)
А я нарешті зрозумів, що це за автобус "Bader — нерегулярні перевезення" під'їжджає щовечора (якраз в той час, коли іду мимо) до цирку. Завжди привертав мою увагу, але не настільки щоб гуглити.
  •  

koschkin

Я звичайно як громадянин України і патріот переймаюсь за свою Батьківщину,люблю укр.мову,укр.пісні,але чому наші політики "улюблені",депутати,і т.д. їздять на Мерсах,БМВ,Тойотах а не на Тавріях,гроші тримають в євро,баксах,мають маєтки та відпочивають,лікуються за кордоном. Де їхній "патріотизм"? на словах?
  •  

fediv

Іноді трапляється й таке. Трапляється навіть в Києві. Школярі (не першокласники) догнали вуличного грабіжника, затримали його і зробили фізичне зауваження.
http://nv.ua/ukraine/events/v-kieve-shkolniki-dognali-i-izbili-muzhchinu-ukravshego-telefon-260857.html
  •  

fediv

Так-так-так... А сьогодні, виявляється, річниця створення Українськог телебачення. Я також забув, хоча віддав телебаченню майже 20 років життя. Формально - 16 листопада, але перша телетрансляція була 5 листопада 1951 року.
З запізненням, але вітаю любителів телебачення.
  •  

admin

•  

koschkin

Я теж вітаю.А на якому каналі та в якому році працювали?
  •  

fediv

Ні разу ! Ні разу мене не показали по телевізору.
Майже 20 років займався телеремонтом, причому дещо треба було ремонтувати навіть на телестудіях, там колись економили гроші, от і запрошували "кого попало", з оплатою готівкою.
Такого вже досить давно немає.
Я пам'ятаю, як сидів, ремонтував дещо на студії "Нова мова", а поруч якась стара жінка вкручувала молоденькому, худенькому  Олександру Ткаченку: "ось тут ви ковтнули одну букву, а там ви невиразно сказали."
Тепер у мені інша робота. Все міняється.
  •  

cat

Цитата: koschkin від Листопад 05, 2016, 09:43:51
Я звичайно як громадянин України і патріот переймаюсь за свою Батьківщину,люблю укр.мову,укр.пісні,але чому наші політики "улюблені",депутати,і т.д. їздять на Мерсах,БМВ,Тойотах а не на Тавріях,гроші тримають в євро,баксах,мають маєтки та відпочивають,лікуються за кордоном. Де їхній "патріотизм"? на словах?
Мне куда интереснее - зачем мы платим налог на АТО, волонтёры собирают тоже с миру по нитке...  - если достаточно нашим олигархам и депутатам скинуться - хватило бы и на оружие и контрактников (даже на иностранных) и до Москвы дойти!
  •  

pavlo_r

Поки олігархи з депутатами скидатимуться ВВХ до Києва дійде.
  •  

cat

Цитата: pavlo_r від Листопад 06, 2016, 02:06:57
Поки олігархи з депутатами скидатимуться ВВХ до Києва дійде.
Если нам нужен результат - то тут все должны обьединяться.
  •  

koschkin

Політикам так вигідно,якби думали не за свою кишеню,а за державу,був би мир,і єдина Україна,з Росією теж можна все влагодити.Досвід минулиx років. В мене наприклад сарай на городі на межі з сусідом(дід так будував),сусід xотів землю мою собі взяти,думав судитися.Але домовились,і земля мені лишилась,і тепер горілку разом п'ємо з м'ясом,навіть на рибалку їздили.Так ось,політики прийшли і пішли,а народу в своїй Державі жити.
  •  

cat

Цитата: koschkin від Листопад 06, 2016, 10:03:08
Політикам так вигідно,якби думали не за свою кишеню,а за державу,був би мир,і єдина Україна,
Знаете, самое печальное то есть и в том, что и там, где нам дают кредиты -реально то и  не имеют ничего против...
  •  

cat

Цитата
В Харькове не пустили российских актеров из "Сватов"

Вечером 8 ноября в железнодорожном пункте пропуска "Харьков-Пассажирский" были задержаны актеры сериала "Сваты" Николай Добрынин и Людмила Артемьева. Об этом сообщает Госпогранслужба Украины.

Пограничники установили, что актеры ранее нарушили украинское законодательство и находились на оккупированной территории (в Крыму). За административное правонарушение, предусмотренное статьей 204-2 КУоАП ("нарушение правил въезда на временно оккупированные территории"), на актеров составили протокол и запретили въезд в Украину на 3 года. Они отказались оспаривать данное решение в суде и покинули территорию страны.

Госпогранслужба также обратилась к общественным организациям и отдельным гражданам с требованием проверять перед приглашением в Украину иностранцев - не находились ли они в Крыму или на временно оккупированных территориях Луганской и Донецкой областей.
А почему их отпускают? По логике надо в суд и лишение свободы!
  •  

admin

Статья 204-2. Нарушение порядка въезда на временно оккупированную территорию Украины и выезда из нее

Нарушение порядка въезда на временно оккупированную территорию Украины и выезда из нее —

влечет наложение штрафа от ста до трехсот не облагаемых налогом минимумов доходов граждан или административный арест на срок до пятнадцати суток.

•