Думаю зацінять, але реєструватися заради однієї фотки там не охота.
Трамваї постійно мучаться через персонажів, що залишають свої повозки в притик до колій, але такий варіант парковки я побачив вперше. Уявляю, що відчував водій буса відганяючи сою повозку з колій на очах з десятка людей, які це все знімали
Рух в центрі міста - це ще той головний біль як для автомобілістів так і для громадського транспорту. Частково проблема в організації руху, але здебільшого в рагулізмі самих водіїв. Дуже проблемним в роз'їзді є перехрестя вулиць Івана Франка з К. Левицького і Князя Романа. Якось був свідком як рухаючись по Франка водятл на позашляховику бажаючи об'їхати тягучку вискочив на зустрічну смугу і якраз на цьому перехресті зупинився перед трамваєм, заблокувавши тим самим всю смугу. Здалеку я помічав, що водії автівок, які виїжджають з Кн. Романа сигналять та щось показують водію позашляховика, але коли підійшов ближче то побачив наступне: ті хто їхав з Князя Романа сигналили і крутили пальцем біля скроні в адресу згаданого авта, що заблокувало трамвай. В салоні позашляховика сиділо три попи і ще один піп за кермом, який на жест всіх інших водіїв відповідав тим, що хрестив їх через вікно. Незабутня картина
Також складним для проїзду є і перехрестя Винниченка-Личаківська, показане на
цьому фото Там постійно хтось мусить вклинитися або підрізати, і майже вічні затори.