Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

roman5467

Так добре порахував Зеонбуд?  
  •  

stas-251179@ukr.net

Цифровое ТВ будет самым доступным в Украине (если будет бесплатное) по сравнению с спутниковым и кабельным,  купил один раз за 300-400 грн. тюнер, самую обычную антенну на балкон или крышу, и смотри без помех в хорошем качестве.  (будем считать что у всех телевизоры современные , ведь кинескопные уже не производят, а у кого и старые, вопрос времени, все равно поменяют). ЖДЕМ ЦИФРУ И ТЮНЕРЫ !!!  
  •  

TAKIT

Як для мене, то заявлених 32 канали вистачає повністю - і ті ніколи дивитись. Єдине погано, що в Івано-Франківську в даний час не ретранслює МХ-3, а там канал "МЕГА", по суті, найцікавіший з пізнавальних...

А так взагалі переглядаю "Зеонбудівську" цифру через китайський "Стар Трек", який HD не підтримує. Але для мого "LG" випуску 1999 року картинка ідеальна (у порівнянні з аналогом, який отримую з вежі за 30 км.)  
  •  

pati

Цитата: "TAKIT" post=16663Єдине погано, що в Івано-Франківську в даний час не ретранслює МХ-3, а там канал "МЕГА", по суті, найцікавіший з пізнавальних...

Працює МХ-3 нормально і Мега показує.  
  •  

roman5467

Я немастак писати велекІ  речі шановній Адмін еле Честь и хвала Вам за те що Ви змогли створити такий чудовий сайт.Де можна почерпнути цІкаву інформацію про цифрове телебачення в УкраЇні.Бо Інших сайтІв таких немає в УКраЇні Але що хочу Вам сказати на рахунок ТВІ досить цікавий канал І вІн має право бути в цифровому мультиплексІ. Дякую.  
  •  

admin

дякую.
Але після перегляду того що ТВі розповіли про DVB-T2 в Україні, може констатувати що їм у цьому DVB-T2 не місце.
Скажу більше, у мене в голові не реалізується той факт, що ТВі може робити нормальні речі, якщо навіть не в змозі зробити сюжет ПРО ТЕЛЕБАЧЕННЯ, про ті речі які їм близкі як ніякі інші речі, про саму сутність технології у якій вони мали б мовити....
просто ганьба  
  •  

admin

Цитата: "msvdonetsk" post=16265Ну что там? КиноТочка и НЛО ТВ завещали? выложите скрины  (фото  значка с экрана....)

с форума протв  
  •  

roman5467

НацІональна рада зпитань телебачення ІрадІо повинна забеспечувати суспІльну точку зору всього населення УкраЇни.Якщо непопав нІ один телевІзІйний канал який має Іншу думку значить ми недемократична краЇна ІгрІш нам цІна ВСІМ.  
  •  

admin

1.а чим 5-й канал не влаштовує?

2.дивлячись рівень ТВі у справах новин, не бачу жодної необхідності давати
подібному нац. ефір.
бо ніхто не гарантує що вони не перегинають палицю в іншу сторону, щоб Вам подобатися, підтасовуючи факти (накштал індійського кодування)

3.ТВі вже підловили на махлюванні на частотах, тому вибачайте їм місце там де вони зараз  
  •  

Radiostyle

Цитата: "admin" post=16748
Цитата: "msvdonetsk" post=16265Ну что там? КиноТочка и НЛО ТВ завещали? выложите скрины  (фото  значка с экрана....)

с форума протв
Напевно поки концепція каналів остаточно не сформується,частка програм буде дублюватись з ТРК Україна.  
  •  

TAKIT

Цікава ситуація з "цифрою" в Івано-Франківську. Мультиплекс МХ-3 не включений. Канали Кіноточка та інші цього типу йдуть з трансляцією "кольорового матрацу" та звуком типу "пі". Надати конкретну відповідь по цьому питанню ніхто не може. В Івано-Франківській філії концерну РРТ (власник телевежі) нічого не знають, бо роботу мультиплексів у тестовому режимі (з їхніх слів) не контролюють.
Я особисто працюю у галузі телекомунікацій і знаю, що у нас тестовий режим означає посилений контроль за роботою обладнання - з метою виявити можливі несправності, які згодом будуть впливати на якісну роботу обладнання. А тут складється враження, що легше достукатись до стіни   http://ukrtvr.org/components/com_kunena/template/default/images/emoticons/dash.gif  
  •  

anatolij69

Чи не це хотіли по 30$ ДЛЯ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ завезти в Україну))) http://www.alibaba.com/product-gs/517294435/2011_DVB_T2_Receiver_for_Moldova.html  
  •  

oldman

Цитата: "anatolij69" post=16777Чи не це хотіли по 30$ ДЛЯ МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИХ завезти в Україну)))
Скорее всего нет. То что привезут для наших малообеспеченных будет ещё проще. Без HDMI, USB, PVR.
Та и если рассуждать логически. Если у человека есть на чём смотреть HDMI, то он уже никак не попадает в категорию малообеспеченных.  
  •  

admin

•  

chinuk92

Мораль сей басни такова:
во-первых: в Украине нет нормальных политиков. Все бандюги, которые ищут наживы.
во-вторых: эта ветка про DVB-T2, а не ТВi, политику и "покращенню життя"!!!!
Sergeygut наверное перепутал форум...  
  •