Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

Maxym_Mikava

Цитата: "Vova.UA" post=27390
Цитата: "Maxym_Mikava" post=27389А я його сьогодні купив і це дуже приємна новина.
І як прийом у Містках ???
Ну, нормально. В мене якість показує 61-62%. Збоїв і переривань сигналу ще не спостерігав (у мене Стронг). Тільки оці повідомлення, що вискакують трохи бентежать.
  •  

Zheka

а в цифре еще идёт трансляция "Реал естейт"?
  •  

Maxym_Mikava

Цитата: "Zheka" post=27392а в цифре еще идёт трансляция "Реал естейт"?
Так
  •  

Vova.UA

Maxym_Mikava А що там на 48 і 61 ТВК ? Поляки приймаються ?
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

Maxym_Mikava

Цитата: "Vova.UA" post=27394Maxym_Mikava А що там на 48 і 61 ТВК ? Поляки приймаються ?
Зараз перевірю.
UPD:
Ні. Нажаль, тюнер нічого не ловить на цих ТВК.
  •  

Охрим

Цитата: "Yuriy" post=27382Я не могу понять Нац.Раду и Зенобуд.Россия свой мультиплекс заполнит десятью каналами.Почему в Украине в одном мультиплексе только 8?
Потому что два из этих восьми должны быть в HD и для них нужно больше места.
  •  

Slushatel

Було б добре щоб ще замість Голдберрі або Ескулап ТБ запустили канал новин 24 і Футбол (по можливості)
  •  

admin

вот только я уже мало верю, что будет ТВЧ
  •  

АДВ

Цитата: "Slushatel" post=27397Було б добре щоб ще замість Голдберрі або Ескулап ТБ запустили канал новин 24 і Футбол (по можливості)
футболу точно не буде. Вони не схотiли його без оплати  вiдкрито мовити, а ось 24 було б класно!

Додав 17:11:
Зараз запустив канал Рєал Естейт хоч глянути одним оком- що воно таке...Люди! Така майня! Добре, що 2+2 її проковтнув   
Вінтаж ТВ, Ескулап-ТВ, Лідер ТВ - та їх клон-компашка, Goldberry, Погода ТБ, сподіваюся їх або перекуплять або без ліцензій залишать через вичерпаний термін
Додав 17:20:
ще інтересно, чи залишать плюси оте рєал-естейт одоробло
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Slushatel

Цитата: "ADV" post=27400футболу точно не буде. Вони не схотiли його без оплати  вiдкрито мовити, а ось 24 було б класно!
В такому разі "М2 естрада" теж підійшов би
  •  

admin

•  

Vova.UA

Цитата: "Slushatel" post=27401В такому разі "М2 естрада" теж підійшов би
Краще Мюзік бокс  :super:
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

АДВ

Дивно, що КРТ, який дуже під боком діючої влади (ось навіть у Київ канал собі притяг) ніякої активності не виявляє
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Zheka

•  

TAKIT

Цікаво, коли ж все-таки появиться в МХ-3 2+2?
  •