Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

admin

Цитата: Radiostyle від Жовтень 12, 2014, 20:22:53
Ну так тут і стандарти мовлення якби різні)
так некодоване Т на любий тюнер йде
  •  

pavlo_r

Якщо мова лише про 24 канал та ТВі, то перший у Львові в регіональному мультиплексі, отже теж не кодований.
  •  

velychko.op

Т2 то типу як торговий знак розкручують... реклама сама тупа .... у ній не говориться що відбувається перехід на новий стандарт ... і взагалі нічого не пояснюється.... глядач це сприймає як додаткову послугу... і думає що звичне тб (аналогове) (не всі знають що воно називається саме так ...) буде завжди
  •  

admin

Цитата: pavlo_r від Жовтень 12, 2014, 21:12:53
Якщо мова лише про 24 канал та ТВі, то перший у Львові в регіональному мультиплексі, отже теж не кодований.
так тюнер некодований Т у більшості сучасних телевізорів, чого не скажеш про Т2
  •  

admin

Цитата: mikhail від Жовтень 12, 2014, 21:20:49
Т2 то типу як торговий знак розкручують... реклама сама тупа .... у ній не говориться що відбувається перехід на новий стандарт ... і взагалі нічого не пояснюється.... глядач це сприймає як додаткову послугу... і думає що звичне тб (аналогове) (не всі знають що воно називається саме так ...) буде завжди
яка країна\канали, така і реклама
на тих каналах більшість теж не знає що таке Т2
  •  

Ігор

Цитата: admin від Жовтень 12, 2014, 20:51:29
так некодоване Т на любий тюнер йде
Тільки Т2 розповсюджується на більшу відстань ніж Т.
  •  

admin

при однаковому бітрейті та однакових параметрах антеннофідерного хозяйства та потужності
  •  

Radiostyle

Цитата: Ігор від Жовтень 12, 2014, 21:45:26
Тільки Т2 розповсюджується на більшу відстань ніж Т.
Оце я мав на увазі ;-)
  •  

admin

а так як бітрейт у українського Т та Т2 неоднаковий...
то потрібно дивитися:) що з них теоритично краще (на практиці звісно Т2 у Києві краще)
  •  

Ігор

Замовив тюнер Т2 без кодування, подивимося, чи зараз приймається у мене Т із Києва, а також перевірю регіональні канали.
  •  

Radiostyle

Ото ж бо й воно,я б теж радий приймати ТВі та інші в Т з Києва,але не можу,тільки,якби мешкав у частині міста,в сторону Києва,і то проблематично)
  •  

Ігор

Пам'ятаю як ми мучилися у тебе з прийомом, недивлячись на близькість до передавачів. І ще в одних людей на Заріччі не зміг прийняти, але всетаки вимучив. :)

Однією з найкращих моїх робіт, є прийом у Сухому Яру, там якість досягла 100 %. Весною в них були проблеми з тюнером, тоді я повертав антену на Київ, і прийняв якийсь із мультиплексів DVB-T. Якби я мав БЖ на 12 В, думаю прийняв би й інші.
  •  

hash67

«Зеонбуд» знову закодував телеканали? Провайдер спростовує  :roll:
У суботу, 11 жовтня, компанія «Зеонбуд», яка є провайдером чотирьох загальнонаціональних мультиплексів МХ-1, -2, -3, -5, знову увімкнула систему умовного доступу, повернувши кодування 32 телеканалів у мультиплексах. Про це повідомив член Громадської ради при Національній раді з питань телебачення і радіомовлення Олександр Глущенко.

У прес-служб компанії «Зеонбуд» цю інформацію спростували, запевнивши, що станом на 13 жовтня розкодованими залишаються 20 телеканалів із 32.

Член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Олег Черниш сказав «Телекритиці», що йому повідомили інформацію про можливе закодування, але він поки що не мав технічної змоги перевірити цю інформацію. Прокоментувати ситуацію він зможе згодом.
http://www.telekritika.ua/rinok/2014-10-13/99130
Є можливість вкогось зараз перевірити?
"Фашисти майбутнього називатимуть себе антифашистами" Х'юї Пірс Лонг, сенатор від штату Луїзіана, 1935 р.
  •  

АДВ

Цитата: hash67 від Жовтень 13, 2014, 12:18:01

Є можливість вкогось зараз перевірити?
сигнал кодований
Ватных сепараторов на Магадан! Слава Украине!
  •  

Ігор

Прочитав на Фейсбук, що розкодували. Перевірте!
  •