Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

admin

а  я про то что разводить бардак на форуме - не поможет
  •  

Иваныч

Короче мы друг друга не  поняли  ....

admin

Я прекрасно понял тебя, но меня такой подход не устраивает. Он ничем не отличается от действий нынешнего правительства.
  •  

velychko.op

як я зрозумів... в Італії більше раді тим які щось роблять а не "балтають"... в тому числі тут на форумі "ой як нам погано живеться"... поки таке буде нічого у нас не зміниться
  •  

admin

не зовсім.
Якщо людина не в змозі правильно виставити свої вимоги правильним адресатам, то яке вона має право щось вимагати? А направо та наліво казати що усі винні....який сенс?
  •  

vital-fm

Цитата: Иваныч від Червень 12, 2015, 12:14:03
Реформировать систему надо . А они сидят пляшут в ладошки  как и Стець  и остальные , сидят и ждут чего-то в 2017 году, не знаю чего .  Они для чего пришли ?
Ага, ціни на конумналку бачили, у 16-му будуть більші, чим вам не реформа.
Завдання: сплатіть комуналку, придбайте тюнер - телевізор - антену, потрібне підкреслити, і за остаток бюджет хай сімейний - холостяцький, з потрібним вище, втримайте на місяць, і не залізьте при цьому в кредит від банку, який любить гроші тих, хто любить Україну, незалежно від місця розташування.
П.С. Я б скоріше відмовився від телевізора, що власне і зробив викинувши другий телевізор з своєї кімнати, та й основний вмикається рідко.
  •  

Иваныч

Цитата: admin від Червень 12, 2015, 17:58:31
Якщо людина не в змозі правильно виставити свої вимоги правильним адресатам, то яке вона має право щось вимагати? А направо та наліво казати що усі винні....який сенс?

Вимоги правильні просто кожен повинен виконувати свою частку  роботи . Тоді і буде результат.

admin

Бачиш ти усе одно не розумієш. Ти ж сам ставиш вимоги до НР через те що Кабмін неробить свою роботу
  •  

Иваныч

Хай Нацрада просить Кабмін дати гроші  на реалізацію  програми переходу  на цифрове  мовлення, це ж все таки державна програма   там  в бюджеті мають бути кошти, інакше навіщо її  тоді затверджували?. Щоб постійно  відкладати ?!!   Дивно , не можу зрозуміти  логіку Нацради  ,  там  що одні пацифісти  ?  .Чекають поки рощедриться  Арсеній Петрович . ? Дарма  . Просто тоді вся цифра буде зводитись до видачі супутникових ліцензій та супутникового мовлення  і все.

admin

Не бачу про що можна далі вести розмову.
  •  

velychko.op

чомусь у нас такий менталітет, що людина скоріше буде возмущатися тому що підняли ціну на проїздв маршрутці ніж тому що реально відбувається, корупції в тому числі . А в чому проблема ... державні підприємства які мали б годувати державу приватизовували або віджимали і зараз вони годують "олігархів".
  •  

pavlo_r

Проблема в тому, що наш народ сам побудував цю систему в якій ми зараз живемо. 24 роки старались (дозволю собі зауважити, що вчорашні совки здебільшого). Тепер, щоб все це переламати потрібно немало часу, особливо в умовах війни. Біда ще в тому, що для більшості людей реформи - це зарплата 1000 євро і дороги як в ЄС і ніхто хоче думати звідки це все може взятися.
  •  

Aschim

Я вважаю, що потрібно було Нацраді (чи прокуратурі) подати до суду на Зеонбуд і попередніх членів Нацради за те, що вони завдали збиток державі рішенням про кодування сигналу. І саме їх зобовязати виплатити суму завданого збитку або забезпечити населення приставками.
В чому збиток? - Та хоча б в тому, що через кодування сет-топ-бокси для малозабезпечених закуповували майже по 500 грн. і це в той час коли доллар був по 8. Навіть зараз при курсі доллара біля 21 грн, можна купити сет-топ-бокс за 375 грн. (або 17.36$) значно кращий ніж ті, що були по 500 - з функціями Timeshift і PVR та звуковим АС3 кодеком. А тоді подібні приставки коштували б ще значно дешевше і їх би хватило для всіх малозабезпечених.
  •  

admin

Хм а Зеонбуд тут до чого ? Попередня НР рекомендувала кодувати сигнал. НР на попередній склад, і на будь який, не може подати в суд. Це як мінімум рівень прокуратури або уряду!

Отправлено из tapatalk

•  

oan

Там по-моему инициатором было госкомтелерадио во главе с Курдиновичем. Вот этого персонажа было бы интересно послушать в суде
  •