Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

admin

Кстати да, ноги растут от Госкомтелерадио

Отправлено из tapatalk

•  

Yuriy

И люстрации нет никакой к Госкомтелерадио. 
  •  

vital-fm

Aschim, а попередній на попередню, а наступній на попередню, і так поки ріпку не витягнуть.
Там ще одне вакантне місце в НР залишилось, ба навіть 2, не бажаєте з Іваничем президенту свої кандидатури подати, громадські представники ukrtvr так би мовити.
По суті відбувається та ж сама розбірка телеканалів і нр, згадайте 2005-ий - НТН і свобода слова, розбірки по ліцензіях, 2008 - цифровий конкурс з цукровими штепселями, ,2010 - TVI - конкурс і т.д. Тепер далі та ж пісня, кожному складу нр можна щось приписати, тільки ці факти не цікавлять органи над ними, власник "Гали" щось там подавав, навіть вигравав, але що там з тією історією - ХЗ, втім тема не про це.
  •  

pavlo_r

Зеонбуд відповів Нацраді
http://www.telekritika.ua/rinok/2015-06-16/108268

ЦитатаЩо треба робити?

..........

2. Кардинально покращити пропозицію для телеглядачів, розширивши пакет програм цифрової мережі до 52 каналів, за рахунок кращих світових розважально-пізнавальних каналів. Для цього потрібно тільки рішення Нацради.
:bravo: Аплодую стоячи наполегливості Зеонбуду, який перебуваючи в позі Г, з усіма шансами бути взагалі викинутим з ринку, вперто стоїть на своєму і вимагає пакет платних каналів.
Як на мене, ніякі розважально-пізнавальні канали не зможуть підвищити попит на цифру так, як це зробить відключення аналогу.
  •  

admin

доречі аргументація Зеонбуда набагато  ліпша аніж НР.
  •  

pavlo_r

Зеонбуду в вину можна поставити хіба тільки ігри з кодуванням в 2014-му. Та й кодування взагалі (хай формально це і не його ініціатива), а також інформаційні ролики, які були комерційними і провальними з точки зору інформування населення. Покриття теж далеке від ідеалу, але як неодноразово показувала нам практика (і твої карти)  — значно краще ніж його хоче бачити Нацрада. Писав приблизно місяць тому (не тут) : "...смію висловити думку, що яким би не було покриття DVB-T2, його ніколи не визнають задовільним, поки питання провайдера не буде вирішено.". Зеонбуд сьогодні поступово усувають з ринку і не сильно намагаються цей процес приховати. ІМХО, в цьому і ховається основна причина провалу відключення аналогу.
  •  

Yuriy

Чем грозит Украине невыполнение «Женевы-2006»? http://pda.telekritika.ua/post/108347/
  •  

Don_Andrey

Матрасом меньше. Винтаж в эфире.
И Добро вылезло.
Объективная реальность - это иллюзия, вызванная отсутствием алкоголя в крови.
  •  

puron

І ще одним, телеканал Академ TV м. Суми відновив мовлення.
  •  

димон

АВЕРС із Луцька теж відновив мовлення.
  •  

pavlo_r

Накидав невелике FAQ «для чайників» про перехід на цифру. Зуваження та доповнення вітаються ;)
  •  

fediv

Ідея правильна. Чим більше буде пояснюючих статей, тим краще.
Я вже три роки тому накидав розширений FAQ для чайників, за цей час статтю прочитали більше 100 тисяч читачів.
Стаття тут:
http://tv-remont.info/publ/6-1-0-193

Сміливо беріть звідти необхідне вам, тут авторства немає. Зрозуміло, що дехто каже, що стаття погана, але мені на їхню думку і на них самих...
Я підтримую "навчання населення", бо по телевізору, крім безтолкової реклами, де оптимістична бабуся з капцями, нічого про T2 немає.

•  

admin

Цитата: pavlo_r від Червень 20, 2015, 03:56:09
Накидав невелике FAQ «для чайників» про перехід на цифру. Зуваження та доповнення вітаються ;)
сподобалось!
  •  

admin

•  

rst59

Насчёт карт покрытия. Для Славянск/Краматорск на Карачуне, насколько я понимаю, карты рассчитаны для павшей 200-метровой мачты? Очень надо съездить настроить приём DVB-T2 в селе, хотелось бы заранее оценить обстановку :)
Где-нибудь есть карты соответствующие текущей ситуации?
  •