Цифрове телебачення DVB-T2 в Україні

Автор GMB, Квітень 16, 2011, 16:37:17

Попередня тема - Наступна тема

fediv

Тоталізатор !
В 2018 - не вимкнуть. Ставлю 1 місяць забанювання на форумі, якщо вимкнуть.
:hi:
  •  

DVB

fediv, вимкнуть. Тому НСТУ і отримало менше фінансування на 18-й рік. До речі, в минулому місяці НСТУ підняла такий шум, що їм дали трохи менше грошей, але якщо врахувати, скільки йде на оплату трансляцій сотень аналогових передавачів, то це їм ще й багато виділили.
  •  

fediv

Я своє слово тримаю.
Хто не боїться, записуйтесь проти мене на тоталізатор. Ставка - 3 місяці.
Якщо вимкнуть - мені 3 місяці бана.
Якщо не вимкнуть - учасникам тоталізатора 3 місяці бана.
Якщо вимкнуть частково - всім 3 місяці бана.
:super:
  •  

pavlo_r

fediv, ну забанять вас на три місяці. Питання: навіщо це комусь треба? Якийсь нудний тоталізатор
  •  

BanderaTV

Цитата: fediv від Жовтень 01, 2017, 11:44:53
Якщо вимкнуть частково - всім 3 місяці бана.
Питання, а навіщо усім 3 місяці бану?
  •  

krasaffcheg

Цитата: GMB від Жовтень 01, 2017, 08:49:44
ладно нишевые каналы кодировать - но общенациональные зачем.
Затем, что изначально спутник рассматривался телеканалами как способ доставки сигнала кабельным провайдерам. Плюс закупка прав на показ разного рода программ, фильмов, сериалов и событий. Канал закупает их с ограничением на показ в Украине. И правообладатели ревностно смотрят на то, что канал вещает на спутнике открыто (что даёт возможность принимать канал за пределами Украины). Ну и с 1 января сего года для кабельных и спутниковых провайдеров общенациональные коммерческие каналы стали платными. И одним из требований провайдеров было введение кодировки на спутнике (мол, зачем Viasat будет платить медиагруппам за каналы, которые и так на спутнике идут открыто).
  •  

fediv

Цитата: pavlo_r від Жовтень 01, 2017, 13:08:28
fediv, ну забанять вас на три місяці. Питання: навіщо це комусь треба? Якийсь нудний тоталізатор
Тоталізатор не потрібен. Просто мені дуже жаль, що 31 грудня 2018 року виявиться, що я, на жаль, був правий.

•  

kram2000

Цитата: DVB від Жовтень 01, 2017, 10:06:04
Тому НСТУ і отримало менше фінансування на 18-й рік. До речі, в минулому місяці НСТУ підняла такий шум, що їм дали трохи менше грошей, але якщо врахувати, скільки йде на оплату трансляцій сотень аналогових передавачів, то це їм ще й багато виділили.

Думаю, під час процесу вимкнення аналогу не будуть вимикати прикордонні зони з однією недружньою країною, з Білоруссю та з ПМР.  Особливо якраз НСТУ. Тому не думаю, що Суспільне так легко може відмовитися від всього аналогу. Щодо Інтера, я думаю, що ворожому каналу ще 2 роки тому варто вимкнути аналоговий рубильник.
  •  

asdef78

Прошу прощения. Был неправ. Считал что Интер вещает везде в метровом диапазоне. Для меня это было как вода - мокрая, а огонь горячий... оказывается везде по разному... хм. Буду внимательнее.
  •  

Qolo

Цитата: Qolo від Вересень 12, 2017, 23:11:54
а тем временем "РАДА" метит на место "Винтажа"
https://mediananny.com/novosti/2323649/

ProZorro заблокировала тендер телеканала "Рада" из-за подозрения в коррупции

Закупка нового оборудования - это случайно-ли не подготовка к цифре?.. И если так, то это уже начинает чем-то напоминать историю с "БТБ" ))
  •  

fediv

Тут не так. Перший, Рада і Культура - рекомендовані і в кабельному також. І, можливо, Раду додадуть в якийсь із мультиплексів.
Особисто мені Рада - не існуючий канал, я трохи лінивий слідкувати за всіма політичними тонкостями.
І канал "Прямий" я би трохи перейменував: "Прямо Ганапольський". Не можна так багато стирчати в екрані.
  •  

Xottabi4

Смысл держать для Рады место в мультиплексе? Все самые важные заседания Рады ретранслирует 5-й, 112-й, теперь уже и Прямой, которые есть в Т-2. А если нет заседаний, то канал Рада или в ауте, или крутит какие-то дешевые интервью с депутатами. Ради этого отдавать ему место в МХ-5? Мда.
  •  

fediv

•  

admin

Цитата: Xottabi4 від Жовтень 05, 2017, 12:07:31
Смысл держать для Рады место в мультиплексе? Все самые важные заседания Рады ретранслирует 5-й, 112-й, теперь уже и Прямой, которые есть в Т-2. А если нет заседаний, то канал Рада или в ауте, или крутит какие-то дешевые интервью с депутатами. Ради этого отдавать ему место в МХ-5? Мда.
5й, 12й и так дальше, сегодня есть а завтра нету.... вспомните как некоторые радиостанции спасали вешалки в АТО а потом прекратили.
А Рада сначала пусть место застопорит....было  бы желание, так можно днем заседания а вечером спорт.
  •  

fediv

Цитата: admin від Жовтень 05, 2017, 15:57:35
...можно днем заседания а вечером спорт.
Так. Справді, буде цікавий канал.
Вдень - пряма трансляція засідань, а також обговорення, коментарі.
Ввечері - спорт.
Вночі - можна показувати те, що деякі канали показують вночі.
Буде популярний канал ! Чому нас не чує Артеменко і інші ?
  •