Виберіть стиль:

Автор Тема: Про комп'ютери  (Прочитано 106148 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kotenko.

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 122
  • -Отримані: 578
  • Повідомлень: 1888
  • Репутація: +619/-11
  • Розташування: Сербинівка, Полтавщина
  • Порохобот #1 на форумі:)
    • https://www.youtube.com/channel/UCO7TovW1pKQsgThq5TEttQw
Re: Про комп'ютери
« Відповідь #540 : Грудень 22, 2020, 23:27:42 »
Знайшов рішення:
1)конвертую запис на PotPlayer в 480р,
2)потім отримане конвертую в 720р.
Рвані пікселі в підсумку зникають, а якщо збільшити на першому етапі  чіткість, виходить апскейл, як в України 24 в сюжетах новин.
#наташанемішай

Відсутній sanyo

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 176
  • -Отримані: 190
  • Повідомлень: 780
  • Репутація: +205/-3
  • Розташування: м.Верхньодніпровськ.Днiпр.обл
Re: Про комп'ютери
« Відповідь #541 : Травень 06, 2022, 15:27:59 »
 Підкажіть будь-ласка хто з компом на 'ти'.Треба буде згодом поставити віндовс на комп,але проблема для мене ,що це єдиний диск.Коли років зо 5 ставив віндовс на новий диск.То на ньому вже була система.З неї розмітив новий диск і потім поставив віндовс..Але зараз буде новий диск,і він буде єдиний на компі.Я не зовсім в курсі.Чи можна під час установки системи провести розмітку нового диску?Чи все- таки потрібно якось по іншому робити..

Відсутній 2006

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 48
  • -Отримані: 77
  • Повідомлень: 389
  • Репутація: +87/-5
Re: Про комп'ютери
« Відповідь #542 : Травень 06, 2022, 16:07:54 »
Раджу підготувати диск або флешку з Partition Magic чи схожою програмою, та з її допомогою розмітити жорсткий диск до інсталяції.

Відсутній vital-fm

  • Профі
  • *******
  • Подяки
  • -Надані: 709
  • -Отримані: 1285
  • Повідомлень: 6256
  • Репутація: +1393/-11
  • Розташування: Файне місто Тернопіль
Re: Про комп'ютери
« Відповідь #543 : Травень 06, 2022, 16:36:20 »
А зовнішній, або другий внутрішній не варіант?

Відсутній 2006

  • Досвідчений
  • ****
  • Подяки
  • -Надані: 48
  • -Отримані: 77
  • Повідомлень: 389
  • Репутація: +87/-5
Re: Про комп'ютери
« Відповідь #544 : Травень 06, 2022, 17:14:14 »
Теж згодиться.

Відсутній sanyo

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 176
  • -Отримані: 190
  • Повідомлень: 780
  • Репутація: +205/-3
  • Розташування: м.Верхньодніпровськ.Днiпр.обл
Re: Про комп'ютери
« Відповідь #545 : Травень 06, 2022, 18:34:05 »
В наявності буде новий старих вже нема.Правда є ноутбук.Можливо через нього якісь маніпуляції можна зробити.

Відсутній Ігор

  • Глобальний модератор
  • Профі
  • *****
  • Подяки
  • -Надані: 1445
  • -Отримані: 892
  • Повідомлень: 6580
  • Репутація: +1072/-8
    • Зорі
Re: Про комп'ютери
« Відповідь #546 : Травень 06, 2022, 20:00:22 »
Підкажіть будь-ласка хто з компом на 'ти'.Треба буде згодом поставити віндовс на комп,але проблема для мене ,що це єдиний диск.Коли років зо 5 ставив віндовс на новий диск.То на ньому вже була система.З неї розмітив новий диск і потім поставив віндовс..Але зараз буде новий диск,і він буде єдиний на компі.Я не зовсім в курсі.Чи можна під час установки системи провести розмітку нового диску?Чи все- таки потрібно якось по іншому робити..
збережіть всі важливі дані на інший носій і тоді можна розмітити його по новому.

Відсутній TV-Ukr

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 270
  • -Отримані: 189
  • Повідомлень: 747
  • Репутація: +202/-20
  • Розташування: Дружба, Сумська область
Re: Про комп'ютери
« Відповідь #547 : Травень 06, 2022, 22:03:11 »
При встановленні Windows 10 (хоча бачив схоже меню і в 7) з'являється меню вибору розділу, де є кнопка "Створити", після натискання якої необхідно задати розмір нового розділу (в мегабайтах) і створити його.
Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

Відсутній sanyo

  • Експерт
  • ******
  • Подяки
  • -Надані: 176
  • -Отримані: 190
  • Повідомлень: 780
  • Репутація: +205/-3
  • Розташування: м.Верхньодніпровськ.Днiпр.обл
Re: Про комп'ютери
« Відповідь #548 : Травень 06, 2022, 23:01:00 »
Тільки дійшло я ж на ноутбуці ставив віндовс.При покупці вінди не було..Просто з флешки ставив...