Цитата: mikhail від Червень 13, 2023, 18:59:47Господи горе то яке! Бідного нещасного опустили. До вашої уваги на росії на отт платформах типу wink чи які там ще є, теж якщо права не дозволяють то всякі пєрвиє канали теж блокували свій сигнал. І до вашої уваги на росії матчів українських команд там з врємєні начала спєциальной воєнной операції не показують. Любите піратів то йдіть на сайти типу мой футбол а не жалієтесь як з вас останню копійку витягують. Немає грошей не платіть. Безкоштовну можливість де дивитись озвучили, хочете через інтернет платіть. Так у цивілізованому світі все працює. Але ж вас тягне на росію.
P. S. В мене немає злості вже читати подібного типу коментарі
І усик джошуа показували. Треба було всього 30 гривень заплатити. Яких вам я так розумію шкода було.
Зрозумійте що світ міняється. Якщо років 10 тому спортивні права купували супутникові оператори і економічно у нас могли дозволити великі канали. Це робилося. Зараз технології випереджають час нажаль в Україні і не до всіх ще доходить що права на спортивні трансляції вже переважно купують стрімінгові платформи. Хто гроші заплатив той показує і думає як монетизувати вкладені кошти а не чекає подачок як ви
Якщо Ви не вмієте читати - проясню ще раз: я заплатив, щоб подивитись. Мені грошей не шкода. Прочитайте ще раз, у нас світ тв, за нього щомісячно платимо. Проблема в тому, що БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!! МИ НЕ ОЧІКУВАЛИ, що за годину до матчу вивісять матрас і повідомлення про те, що матч не транслюватимуть.
Нехай мене адмін заблокує, якщо що, але я скажу: Ви пане, бидло!! Замість того щоб уважно прочитати, Ви хамите і спілкуєтесь як реальне бидло "бідного нещасного опустили" і т.д. і не дочитавши суть - переводите тему в гроші. Мабуть у кого що болить, той про те і говорить, да??? Сам мабуть жлоб і так думає про оточуючих. Проблема вся лише в тому, що є оплачений світ тв, є суспільні канали і тупо перед матчем тебе "радують" новиною про те, що трансляції не буде. Можна було якось заздалегідь повідомити, що ліцензія корява і тільки для Т2
Червень 14, 2023, 14:19:02Цитата: 0-0-0-0 від Червень 13, 2023, 17:29:42На крайняк, у вашій місцевості є Радіо Промінь одразу на 2 частотах (з Чернігова та Корюківки).
Особисто я думаю, що краще так, як зараз показувати матчі, ніж лише на Мегого, яке є далеко не в кожного.
А так охоплення збільшиться за рахунок Т2 і кабелю.
Слухати футбол по радіо - це знущання, вибачте))) промінь так, працює впевнено, сигнал гарний Ви праві.
По суті проблему вже вирішено, дякуючи матчу з Німеччиною вже знаємо що і як. Є оплачений мігого і є розуміння того, що якщо навіть якісь проблеми з інетом - можна подивитись у сусідів з Т2.