http://forum.ukrtvr.org/index.php?topic=31746.msg122229#msg122229Це як7 Є записи? зараз Ера в ефірі...
Ну так и я о том же...Детектор медиа это написал не я
Моя відповідь на запис з вказаного посилання:
Той детектор вже потроху неадекватить став й зростається з Нагляд. радою НСТУ: спочатку Остапа стала членом Ради, а недавно і Міський, теж член Ради, став програмним директором Детектора.
Так-так, і нічому тут буде дивуватись, коли і Детектор, і НСТУ будуть в унісон говорити, що нам треба державне фінансування, а абонплата не на часі.
Цей же Міський придумав схему, як змінити схему фінансування. Про абонплату - ні слова, натомість хочуть зробити так, щоб з якогось вже існуючого податку(наприклад, на розкіш) йшло фінансування Суспільного.
Браво! Браво! Кончені якісь просто! Ніяк не дочекаюсь, коли на 2019 рік Суспільному дадуть 300 млн грн фінансів, і будуть в вищезгаданих мною осіб отакенні кислючі міни.
На Детекторі теж одна писала, що Перший мало хто дивиться, бо погано показує в аналозі (Тернопільщина). З цим ще можна миритися. А от далі пише, що на супутнику мало хто дивиться, бо він кодований. Ага Біссом, який можна відкрити, якшо в інтернеті найдеш ключ, це ж не Веріматрікс. Повний аут.
Проблема не в тому, чи кодований канал, чи ні. Якшо канал і справді цікавий, то вже немає різниці, кодований чи не кодований. Он батько мій дивиться канали Терра, Фауна, Епоха і Болт, які тим же Біссом і кодовані. Якшо ті канали закодуються посерйозніше, то його це, думаю, не зупинить.