ТРМ у Тернопільській області

Автор x2p, Січень 19, 2010, 23:35:28

Попередня тема - Наступна тема

Yuriy

Колегія Держкомтелерадіо схвалила стан інформайної та видавничої сфер Тернопільської області http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=121403&cat_id=117238
  •  

roger5000

«Брехунець» у Тернополі переходить в FM-діапазон

Підсумки конкурсу на вільні радіочастоти підбила Національна рада з питань телебачення і радіомовлення у четвер, 9 липня.

До Національної ради на участь у конкурсі на отримання ліцензії на мовлення з використанням частоти 87,7 МГц у м. Тернополі було подано 12 заяв від:

- ТОВ «ТЕЛЕВІЗІЙНИЙ КАНАЛ «НАДІЯ», м. Київ («Радіо Голос надії»);
- ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОДТРК, м. Тернопіль («Говорить Тернопіль», позивні - фрагмент мелодії української народної пісні «Чом, чом, земле моя?»);
- ТОВ «КОНТАКТ-ІНФОРМ», м. Київ («Музика твоєї країни»);
- ТОВ «ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ «ІФ МЕДІА-ГРУП», м. Київ («Радіо Марія»);
- НРКУ, м. Київ (програма УР-1, «Українське радіо»);
- ПП ТРО «СТУДЕНТСЬКЕ РАДІО», м. Тернопіль («Студентське радіо»);
- ТОВ «ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ «ЛЬВІВСЬКА ХВИЛЯ», м. Львів («Львівська хвиля – радіо нашого міста»);
- ПРАТ «РАДІОКОМПАНІЯ «ГАЛА», м. Київ ("Радіо ЄС");
- ТОВ «МЮЗІКРАДІО», м. Київ («Легкое и спокойное радио RELAX»);
- ПП «КОМПАНІЯ «НОВА ХВИЛЯ», м. Київ («ЛЮБИМОЕ РАДИО»);
- ТОВ «ТЕЛЕРАДІОКОМПАНІЯ «БІЗНЕС-РАДІО», м. Київ («Бизнес радио»);
- ТОВ «НОВІ-МЕДІА», м. Київ («ВЕСТИ.РАДИО»).

Переможець: НРКУ, м. Київ (програма УР-1, «Українське радіо»); Тернопільська ОДТРК («Говорить Тернопіль»).

Мовлення на дані частоті повинне розпочатися не пізніше ніж за рік від дня оголошення результатів конкурсу. Але оскільки дані радіостанції не нові і мають досвід вигравання частот, а також враховуючи наближення виборів, імовірно, що їхній запуск на 87,7 МГц відбудеться найближчим часом.

Наразі слухати «Українське радіо» та «Говорить Тернопіль» можна у діапазоні нижнього спектру УКХ на хвилі 69,83 МГц, а також по першій програмі проводового радіо - так званому «брехунцю».

Практика вигравання НКРУ та місцевими ОДТРК FM-частот в інших містах показує, що вони можуть відмовитись від мовлення, зокрема, у Тернополі на 69,83 МГц. Відтак, вивільнену частоту виставлять на конкурс. Претендентів навіть на таку малодоступну частоту (прийняти її можуть лише деякі радіоприймачі з широким спектром прийому УКХ) не бракуватиме.

Джерело: Від Тарнополя до Тернополя
Тернопіль
  •  

admin

Взагалі-то це вже не новина:)
  •  

mihaylin

•  
    Подякували за цей пост: Radio_2019

admin

я б із задоволенням послухав би розповідь :(
  •  

steyr22

5 твк мовить в PAL
49 покращився сигнал
  •  

admin

Цитата: steyr22 від Липень 19, 2015, 18:29:41
5 твк мовить в PAL
давно? а то мені як раз зі Словаччини, на днях, схоже написали про Великий Березний
  •  

velychko.op

Цитата: steyr22 від Липень 19, 2015, 18:29:41
5 твк мовить в PAL
49 покращився сигнал
а у вас частота не НБМ належить?? НБМ здається всюди в ПАЛі був
  •  

steyr22

Перший(5твк) вже так працює зо два тижні (коли вперше промоніторив))
  •  

admin

•  

Buran

В ОДТРК мені повідомили, що старт їхнього мовлення та УР-1 на 87,7 FM запланований на вересень. Проте тут є один цікавий нюанс. Заявку ОДТРК подавала для радіо "Лад", а отримала чомусь на "Говорить Тернопіль". Вони націлені саме "Лад" розвивати. Головне - розпочати мовлення, а ліцензію потім можна буде переоформити.
  •  

vital-fm

Я так думаю до кінця року буде "Лад", як в Бережанах, подавали ж не з НРКУ разом, тому і "Лад", а взагалі-то після 16-го буде всерівно.
  •  

vital-fm

Близько 14-ої замовкли і досі женуть в ефір несучі 91,2, 101,1, 102,3, 104,1, 107,4.
87,7 не спостерігається, видно серйозна поломка, або що, ефір на проводах о 14-ій був, напевно з інтернет трансляції, яка активна, брали.
Відновлять ефір - відпишу.
  •  

SO

Цитата: vital-fm від Серпень 20, 2015, 17:41:01
Близько 14-ої замовкли і досі женуть в ефір несучі 91,2, 101,1, 102,3, 104,1, 107,4.
87,7 не спостерігається, видно серйозна поломка, або що, ефір на проводах о 14-ій був, напевно з інтернет трансляції, яка активна, брали.
Відновлять ефір - відпишу.

Їм пошкодили оптику між студією і передавачами на заводі. Час відновлення не відомий(((
  •  

vital-fm

Прямо якесь пошкодження оптики пішло, позавчора у мого провайдера подібне було, до вечора ремонтували, а ефіру нема досі, чекаємо завтра.
А що там з запуском 87.7?
Оригінально - сокирою перерубали
9:07 - мовлення відновлено.
  •  
    Подякували за цей пост: Radio_2019