ТРМ у Тернопільській області

Автор x2p, Січень 19, 2010, 23:35:28

Попередня тема - Наступна тема

Buran

7 вересня, 14:10, 87,7 МГц - позивні радіо "Лад", програма "Пульс країни"

14:15 - програма "На спортивних меридіанах".

15:00 - УР-1, новини
  •  

vital-fm

Ага, я теж помітив, видно у п'ятницю якийсь збій чи що був, результати профілактики - 69,83 ofline, а я то думав "Культуру" почути. Що там у Львові?
  •  

Sanio

У Львові на УКХ 67,04 транслюється "Культура" + ОДТРК - від сьогодні за новою сіткою. З 1 жовтня ОДТРК припиняє мовлення на УКХ, тому буде йти повністю "Культура", якщо не вимкнуть передавач чи зменшать обсяг мовлення через нестачу коштів в НРКУ на оплату трансляції. Йде мова про те, що з 1 жовтня будуть вимкнені всі УКХ передавачі "Променя" і "Культури", крім Києва.
  •  

admin

•  

Formally 20

Мда, очень резковато - массово отключить УКВ-сеть УР2 и УР3, кроме Киева.
В административных центрах наверное ещё осталась аудитория, которая слушает УР2 и УР3 на УКВ
Ждать ли конкурс на FM-частоты, в том числе и в Киеве, чтобы УР2 и УР3 смогла участвовать в конкурсе?

Кстати, а какова судьба радиостанций ОДТРК на УКВ и средних волнах? Никакой информации нет?
  •  

Sanio

Цитата: sergeydesh від Вересень 07, 2015, 16:30:52
Кстати, а какова судьба радиостанций ОДТРК на УКВ и средних волнах? Никакой информации нет?
Точно знаю, що в Івано-Франківську ОДТРК єдина здійснює цілодобово мовлення на УКХ і не планують відмовлятися, бо тільки недавно виграли цю частоту. Думаю, що з 2016 року не будуть виділятися кошти на мовлення ОДТРК на СХ і УКХ, хіба залишать у кращому випадку у тих обласних центрах, де немає ФМ - Івано-Франківськ, Одеса, Дніпропетровськ. Якщо окремі ФМ-частоти ОДТРК не в обласних центрах будуть передані для УР-3, то невідомою залишається доля обласних повноцінних ФМ-мереж ОДТРК, які залишились на Волині і Закарпатті.
  •  

Formally 20

Насколько мне известно, самостоятельное вещание радиостанций ОДТРК в FM есть в Луцке, Нововолынске и Горохове (Радіо Луцьк), Олевске (Житомирська хвиля), Хусте (Тиса FM делит эфир с ТРК "Оникс"), в Дніпропрудне и Токмаку (несколько часов вещания Запоріжжя FM, остальные 12 часов по лицензии принадлежит Радіо 24), Косиве, Верховине и Долине (Карпати FM делит эфир с Радіо РАІ), Остроге (Рівне FM), Кузнецовске (Рівне FM делит эфир с станцией "Буршитновий шлях), в Болграде, Холмах и Старобельске.
Это из того, что написано в реестре вещателей
  •  

vital-fm

Тим часом о 18-ій увімкнули 69,83, на 87.7 - "лад".
Мовлення продовжується, значить просто увімкнули пізніше ніж всі передавачі.
  •  

admin

я поки що не буду оновлювати сторінку Тернополя.
  •  

Sanio

Цитата: sergeydesh від Вересень 07, 2015, 17:52:40
Насколько мне известно, самостоятельное вещание радиостанций ОДТРК в FM есть в Луцке, Нововолынске и Горохове (Радіо Луцьк), Олевске (Житомирська хвиля), Хусте (Тиса FM делит эфир с ТРК "Оникс"), в Дніпропрудне и Токмаку (несколько часов вещания Запоріжжя FM, остальные 12 часов по лицензии принадлежит Радіо 24), Косиве, Верховине и Долине (Карпати FM делит эфир с Радіо РАІ), Остроге (Рівне FM), Кузнецовске (Рівне FM делит эфир с станцией "Буршитновий шлях), в Болграде, Холмах и Старобельске.
Это из того, что написано в реестре вещателей
Тиса FM в Ужгороді має 12,5 год., а не 4 год.  на УР-1.
Запоріжжя FM вже переоформило ліцензію і відмовилося давно від 12 год. в Дніпрорудному і Токмаку, залишивши собі лише 3 год. на добу у відрізках, що співпадають із Запоріжжям на УР-1.
В Івано-Франківську Карпати FM мають 24 год. на УКХ і мовлення через день з РАІ по області.
Думаю, що це все, що теоритично залишиться від мовлення ОДТРК на окремих частотах. Всі інші частоти, де ОДТРК мають по 24 год. не в обласних центрах відійдуть НРКУ для УР-3.
  •  

Yuriy

Sanio,тобто в Олевську буде Культура, а не Промінь?
  •  

Sanio

Цитата: Yuriy від Вересень 08, 2015, 03:33:56
Sanio,тобто в Олевську буде Культура, а не Промінь?
Та всюди на FM-частотах, де вже є УР-1, буде Культура. "Дорожня карта" передбачає мовлення УР-1 і Культури в ФМ-діапазоні, а Променя - лише в УКХ. Наскільки розумію, нині немає планів у вищого керівництва розвивати Промінь в ФМ-діапазоні і немає дозволу з певних причин пускати Промінь на ФМ, а у Нацради - команди давати частоти для Променя...
  •  

vital-fm

Мовлення "Ур1" на УКХ залишилось після 19-ої, як мені повідомили, було цілий
день.
Тим часом погана якість звуку на 87,7, і у Кременці таке ж було.
В ефірі ОДТРК анонсу на 107,9 я не чув, може "УР1" в повному обсязі залишилось в тих областях, де виходить на частотах ОДТРК.
  •  

vital-fm

А УР1 все тихіше і тихіше, можна слухати хіба що у навушниках.
На УКХ значно краще.
Відключили б, якщо не слідкують.
  •  

vital-fm

До хрипучого 87.7 додалась несуча на 101.5.
  •