Сьогоднішній день провів в Тернополі... І таки не полінувався та сходив в Кутківці на Приміську 11 сфотографувати вежу зблизька. Тож спеціально для
UKRTVR.ORG вежа ТФКРРТ (РРС) в Кутківцях. Влад, при бажанні можеш поставити копірайти ukrtvr. Я правда не помітив, що покидав межі Тернополя, але може це просто не встановлені знаки. Під спойлером ще два фото. Фотографував більше, але вони всі під одним ракурсом, тому не бачу сенсу викладати.
Spoiler
Звичайно ідіот з мобільним телефоном в руках, який зійшов з дороги і ходить у бур'янах до колін з піднятою вгору головою не зміг не привернути увагу охоронця об'єкту, тож ми поспілкувались через паркан. За його словами з вежі досі йде трансляція якогось радіо, очевидно станції Тавра (до речі, Хіт ФМ вже мовить, правда без РДС) і телебачення - 5 канал та за його словами на території знаходиться студія TV-4, трансляції теж звідти, хоча хз, на сторінці міста в TV4 Лозова зазначена, а він лише охоронець. Ще один спойлер, 15 квітня 6:
Spoiler
P. S. Мені завжди подобалося приїжджати в Тернопіль. Дуже гарне місто. Якщо кому цікаво -
ось архів з усіма фото зробленими сьогодні в місті.
P. P. S Забув змінити орієнтування зображення. На комп'ютері у мене враховуються дані камери, а браузером ні, тому sorry, але перезавантажити наразі змоги не маю