Скажу свою думку про Люкс FM.
З малку я слухав Люкс FM, я пам'ятаю всі ті слогани, заставки, голоси ведучих, музику яка там грала і навіть якісь новини (кожного дня о 20:00 у Волинській області чомусь замість люкс новин починалися новини білоруською мовою про події в білорусі). І все було добре поки 1 вересня 2009 року на тій частоті стало звучати Стильне Перець FM. Послухавши ефір я зрозумів що це не то, ніякої іншої музики окрім російської небуло.
Зайшовши в інтернет так і не зміг відтворити ефір через тодішню так звану "швидкість" інтернету. Були часті запинання. Так і забулось воно все, з спогадами про радіостанцію. Вона так і не повернулась на FM у моєму місті. З приходом швидкісного інтернету нарешті захотів послухати Люкс, АЛЕ, той Люкс вже не був тим що я колись слухав, я зрозумів це поослухавши ефір тиждень.
Шукаючи щось про Люкс я наткнувся на якийсь Львівський Люкс. Думав що він просто вирізняється рекламою тай і все, але ні. То був як не дивно той самий Люкс, який я так любив. Взагалі було дивно як ще хоч десь Люкс зберіг місцевий ефір. З того дня вже декілька років для мене львівський Люкс в пріоритеті, але мені трохи не пособі коли дізнаюсь що потроху почали скоскорочувати ведучих новин та новинний відділ і т.д. Не хочеться щоб ще взагалі закрили як то було колись позакривали місцеві ефіри радіостанції.