Автор AlexFM, Липень 01, 2011, 09:55:16
Цитата: "Ігор" post=33773Цитата: "kopop" post=33769А якщо у мене провід антени це звичайний Тб кабель?а він іде на дах, і підключений до антени? Якщо так, тоді підходить.
Цитата: "kopop" post=33769А якщо у мене провід антени це звичайний Тб кабель?
Цитата: "Ігор" post=33797Можна 2 трубки по 70 см підключити через узгоджуючий трансформатор. Він є в підсилювачі польської антени, але потрібно випаяти всі транзистори, і підключити на пряму до нього, або знайти готову плату з цим трансфоратором.
Цитата: "Ігор" post=33803То підсилювач, але там є трансформатор я собі поставив підсилювач, але блок живлення взяв з регулятором. З одним трансформатором БЖ взагалі не потрібен.
Цитата: "kopop" post=33805У мене є така плата як на фото тільки червона і я її уже тільки що встановив, ловлю станції телефоном
Цитата: "Ігор" post=33808Цитата: "kopop" post=33805У мене є така плата як на фото тільки червона і я її уже тільки що встановив, ловлю станції телефонома яка плата? Подивіться цифри після swа.Блок живлення ви теж поставте щоб працював підсилювач.Гармоніки є?
Цитата: "kopop" post=33810А можно у якості бж використовувати вилку яку також використовують для тб?
Цитата: "Ігор" post=33817Цитата: "kopop" post=33810А можно у якості бж використовувати вилку яку також використовують для тб?вибачте, трохи не зрозумів.Там має бути блочок, до якого ви підключаєте антену.
Цитата: "kopop" post=33821І як його підключити до антени і до приймача тобто телефона?