Тюнери та CAM-модулі DVB-T2 (загальна тема)

Автор admin, Липень 24, 2011, 22:37:55

Попередня тема - Наступна тема

sashaom

Цитата: "mask@mail.ru" post=24461А хто поїде їх купляти в інше місто? Якщо вони зробили цифру нехай продають тюнери в кажному райцентрі. А то вони тільки реклами гарні знімати можуть а як до діла дойде,то нікого з них немає!
Приїзжай в Полонне, я в магазині бачив. Правда ціна десь на 100гривень більша ніж в інтернет магазинах.
  •  

Ігор

Цитата: "mask@mail.ru" post=24461А хто поїде їх купляти в інше місто?
я поїду, і якщо буде потрібно, то навіть в Київ.
  •  

REX

Якщо ці тюнери є в інтернет-магазинах подивись там, і купи собі через інтернет, і не потрібно нікуди їхати.
  •  

Охрим

•  

sashaom

Цитата: "Охрим" post=24473Я вот здесь брал - http://www.agsat.com.ua/index.php?categoryID=113
Никаких проблем с доставкой :)

Я також заказав. Вже відправили. Жду.
  •  

fedik

а що чути на рахунок CAM модулів?
в декількох магазинах знайшов пропозиції  з підтримкою умовного доступу від Irdeto, про те чи є шанс що вони будуть працювати з ефірним мовленням? (одна з пропозицій http://edemkvam.com.ua/index.php?productID=496 )
  •  

Sid Meyer

Цитата: "fedik" post=25172а що чути на рахунок CAM модулів?
в декількох магазинах знайшов пропозиції  з підтримкою умовного доступу від Irdeto, про те чи є шанс що вони будуть працювати з ефірним мовленням? (одна з пропозицій http://edemkvam.com.ua/index.php?productID=496 )
Шансу немає. Карти умовного доступу Зеонбуд наразі не випускає.
  •  

pavlo_r

Мав можливість на вихідних трохи потестити STRONG 8500 на предмет відтворення мультимедіа через USB-вхід. Проблем з виявленням пристроїв, бо окрім звичайної флешки я використовував ще й телефон у режимі "Збереження даних" та 3G-модем від Київстар зі встановленою картокою microSD, не було - все що підключав до USB-входу працювало коректно. Тепер про підтримку форматів:

[ul]
  [li]файли mp3 - OK;[/li]
  [li]зображення JPEG (інші переглянути не здогадався) - ОК;[/li]
  [li]файли 3GP - відтворюються без звуку;[/li]
  [li]файли AVI з різними відеокодеками - ОК;[/li]
  [li]файли mp4 - OK;[/li]
  [li]файли MPEG2 - OK;[/li]
  [li]файли MKV - відкрились всі за вийнятком одного, але...[/li]
[/ul]

тоді коли відео відкривалось практично все, звук був лише на файлах із кодеком MP3, ті фільми, де звук Dolby Digital (AC-3) працювали без нього, а оскільки таких у мене більшість, то бачив я в основному німе кіно.
  •  

Vova.UA

pavlo_r , а розсинхрон звуку і відео на деяких каналах ще є ?
AH.FM - Leading Trance Radio 
#1 FOR TRANCE - COMMERCIAL FREE 24/7
  •  

pavlo_r

Я рідко можу дивитися цифрове ТБ, але зізнаюсь, що не помітив розсинхронізації, може це вада окремих моделей, не знаю. Точно відомо, що ЗЕОНБУД грається списком каналів, бо іноді буває, що один мультиплекс просто випаде з пам'яті тюнера (одночасно і на Стронг і на Трімакс), і часто канали позиції міняють. Наприклад, сьогодні зранку просканував автопошуком діапазон в надії зловити поляків (марно, далеко від кордону трохи), позиції каналів, як запам'яталися: Мега - 25, 12 канал - 17. Через 15 хвилин Мега вже був на 17-тій позиції, на 25-тій опинився матрас Голдбері, а 12 канал переїхав на 31-шу позицію, тобто канали розставилися так як були до автоскану. Зі слів батька такі рокіровки списку каналів іноді трапляються у нього і у його знайомої, якій я взяв Трімакс.
  •  

admin

а що взагалі твій батько каже? я так розумію він дивиться
  •  

pavlo_r

Якщо про звук - то від нього теж не чув про якісь проблеми. Щодо списку каналів, то були спочатку спроби розсортувати їх як зручно, але зараз доводиться миритися з тим порядком у якому зручно ЗЕОНБУДу. Про якість картинки. Власне заради якості, а не кількості каналів я цей тюнер йому і привіз. Деякі аналогові канали у тій місцевості дивитися просто нереально. В загальному серйозних претензій до роботи тюнера чи цифрового ТБ нема. Я б і собі взяв тюнер, якби частіше телевізор дивився.
  •  

admin

мене просто цікавила думка не інтернетних псевдоспеціалістів
а простого, пересічного, українця
  •  

pavlo_r

Зрозуміло. Особливих нарікань від не спеціалістів, котрі вже дивляться цифру я ще не чув. Були серед знайомих висловлювання типу "ніхто ті тюнери брати не буде", але враховуючи те, що я майже щодня, на роботі, відповідаю на одні і ті ж питання - то і цікавляться, і схоже, що потихеньку беруть. Зараз у мене є ще кілька прохань придбати Т2 тюнер, але ці люди чекають зниження ціни.
  •  

DeJar

Щодо списку каналів у Strong 8500.
Є 4 види сортування, але серед них відсутній "режим користувача". Так, канали можна розставити як заманеться, але через якийсь час тюнер їх все одно пересортує по-своєму.
Також у список не можна додати 2 канали з однаковими ID. Наприклад, якщо у списку присутня Одеська ОДТРК (МХ-5, 5 позиція), то в нього не можна додати Миколаївську ОДТРК (МХ-5, 5 позиція).
При скануванні мультиплексу тюнер або замінює один канал іншим, або, що трапляється частіше, взагалі нічого не змінює. Щоб додати Миколаївську ОДТРК у список треба спочатку видалити Одеську ОДТРК і потім просканувати Миколаївський МХ-5, і навпаки.
  •